CoOliO Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους..Δεν φτάνει που έχουμε 1000και προβλήματα με την wind έχουμε και αυτό!!!Αν δοκιμάσω να κατεβάσω κάτι με torrent η μιλάω στο skype δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο Internet!Τρώω άκυρο δεν ανοίγει καν τις σελίδες!!Φταίει η γραμμή η κάτι άλλο?Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
A_panM Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Κατεβασε τους τελευταιους οδηγους για την καρτα σου... παρτους ενα τηλεφωνο να δειτε αν φταιει η γραμμη να παει για βλαβη...
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 το να κατεβαζεις Torrents αμα πιταρεις την συνδεση σε upload kai download ισως λογικο να σουρνεται το ιντερνετ.αλλα σε skype δεν στεκει.μηπως κανεις κλεβει ιντερνετ απο το Wireless?
CoOliO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Το έχω με ethernet..Ποτέ wifi!!!Ανάφερα βλάβη στην wind άντε να δω τι θα μου πουν!
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 τιποτα πιτα dslam με τα κλασσικα της wind.αν ειχες αλλο ρουτερ θα ηταν μια δοκιμη καλη για να δεις τι γινεται.οκ το ειπα για το wifi μηπως μπαινει καποιος μεσα αλλα αμα το εχεις κλεισει εισαι οκ.αλλο το εχω κλεισει το wifi αλλο δεν το χρησιμοποιω βεβαια.στην δευτερη περιπτωση δεν ξερεις αν πχ μπορει καποιος να το εχει σπασει το δικτυο
CoOliO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Το έχω κλείσει δεν είμαι υπέρ του για το σπίτι..((Εντοπίστηκε πρόβλημα στην τηλεφωνικκή σας γραμμή και είναι σε εξέλιξη η επίλυση του)) το μήνυμα της wind..Χθες όταν τους πήρα έκαναν μια μέτρηση στις συσκεύες μου συνδεμένες και εκτός σύνδεσης..
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 υπομονη να δεις τι θα σου πουν.αν βρεις παντως αλλο ρουτερ κανε μια δοκιμη να δεις.η και δοκιμη με αλλο pc αν εχεις το ιδιο θεμα.επισης γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου για να δουμε τι γινεται.
CoOliO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Με άλλο pc έχω κάνει..Πάλι τα ίδια!Router έχω του Οτε να κάνω δοκιμή!Ορίστε και στατιστικά!!! Link Status Connected Rate (Up/Down) 1020/13238 kbps Noise Margin (Up/Down) 12.2/9.1 dB Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 11.4/17.1 dB Output Power (Up/Down) 12.4/19.4 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 1132/14420 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexA CRC errors 0
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 τα χαρακτηριστικα μια χαρα ειναι.δοκιμασε μια και με του οτε να δουμε αν θα στο κανει.
CoOliO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Με το που άλλαξα router τα πάντα διορθώθηκαν..Κατεβάζω με 1.3mbps από torrent και παράλληλα σερφάρω και στέλνω μηνύματα στο fb..Αυτά με το router της wind ούτε που θα τα σκεφτόμουν!!Τι να κάνω τώρα?Έβαλα 1 Baudteck του ΟΤΕ που είχα.. Στατιστικά από το άλλο το router Downstream Upstream SNR Margin : 8.7 9.4 db Line Attenuation : 19.0 13.6 db Data Rate : 14073 1020 kbps
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 καλα που ειχες το αλλο ρουτερ για αυτο και σου ειπα κανε δοκιμη με αλλο μηπως της wind μαμακιζεσαι.δυο τρεις λυσεις. α.κρατας του οτε. β.κανεις hard reset της wind το ξανασεταρεις κλεινεις και οτι εχει απο firewall κοιτας και για firmware update και βλεπεις αν παιζει σωστα. γ.παιρνεις νεο ρουτερ καλυτερο και απο τα 2 δ.αν φταιει της wind ζητας να σου το αλλαξουν αφου τους λες οτι το εκανες hard reset Κτλ και οτι με αλλο εισαι οκ
CoOliO Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή είχα και σήμερα λίγες ανωμαλίες πήρα στην wind να δω τι πέχτηκε με την βλάβη!Μου είπαν πως θα αντικαταστήσουν το καλώδιο εξωτερικά του σπιτιού μου που πάει στο καφάο και πως θα με ενημερώσουν για την βλάβη!Επίσης τους είπα πως με το router του ΟΤΕ πάω καλύτερα και μου είπαν να έχω συνδεδεμένο εκείνο γιατί και να έχει κάποια βλάβη το router μου θα μου στείλουν πάλι το ίδιο!Δεν με χαλάει να έχω του ΟΤΕ έτσι και αλλιώς όλα την ίδια δουλεία κάνουν..Επίσης είχα κάνει αναβάθμιση το router ωστόσο δεν είμαι σίγουρος αν ξέρω πως γίνεται το hard reset! Αγορά καινούργιου δεν λέει..Αυτά για σήμερα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα