Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα έναν SSD INTEL 330 180 Gb. Προσπαθώ να τον τοποθετήσω σ΄ένα ACER ASPIRE 6539G αλλά μάταια! Μου φαίνεται ότι δεν ''κουμπώνει'' όπως ο δίσκος που αντικαθιστώ ένας western digital WD3200BEVT-22ZCT0. Η υποδοχή είναι SATA οπότε μου φαίνεται παράξενο. Και μάλιστα όταν βάζω τον SSD, το καπάκι του Laptop δεν μπαίνει καλά μετά στη θέση του. Πάει χαμένος ο δίσκος;;;;; To έψαξα πολύ πριν αγοράσω SSD, συμβατότητες κτλ. και δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι λάθος. Eκτός αν κάνω κάτι λάθος στην τοποθέτηση. Με το BIOS υπάρχει θέμα να μην αναγνωρίζει το δίσκο; Έχω την v1.04 από τότε που αγόρασα το laptop, χωρίς να έχω κάνει ποτέ αναβάθμιση...

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας....

Δημοσ.

Κάτι κάνεις λάθος.. ξανάβαλε τον παλιό για να βρεις που το κάνεις ακριβώς. .ο οδηγός σου να είναι η υποδοχή sata. Όχι δεν έχεις πρόβλημα με το bios να γυρίσεις σε AHCI αν έχεις την επιλογή.

Δημοσ.

Είναι σε AHCI..Απλά έχω την εντύπωση ότι ο SSD δεν κουμπώνει τόσο ''βαθειά'' όσο ο παλιός μου δίσκος. Μου φαίνεται πως ίσα-ίσα ακουμπάει στην υποδοχή SATA toy laptop και δεν πάει άλλο. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως το περίβλημά του τον εμποδίζει να τερματίσει. Σε σχέση με τον παλιό έχουν μια διαφορά κατασκευαστικά γύρω από την υποδοχή SATA.

Δημοσ.

Μήπως τον βιδώνεις σε λάθος τρύπες ? Ξαναεβαλες τον παλιό και μπήκε κανονικά ? Ανέβασε μια φώτο να δούμε για πια διαφορά λες.

Δημοσ.

Δεν βιδώνει πουθενά. Απλά, συρταρωτά τον κουμπώνεις και σταθεροποιείται με τέσσερα μικρά βιδάκια που έχει στις πλευρές του οι οποίες στηρίζουν και ένα θερμικό κάλυμμα, σαν θήκη, γύρω του.

Δημοσ.

Ξεβιδώνω τον SSD, βγάζω το πάνω μεταλλικό του περίβλημα και τον ΄΄κουμπώνω'' πάνω στην υποδοχή SATA του laptop και μπαίνει κανονικά!!! Αυτό τον εμποδίζει τελικά να μπει κανονικά στη θέση του. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω!!! Τζάμπα λεφτά έδωσα μου φαίνεται.....

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να το καταλάβαιουμε...δεν είμαστε στο μυαλό σου (εγώ τουλάχιστον :P)

Ποσταρε φωτο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...