dimmarko Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 καλημέρα. ψάχνω λύση για απομακρυσμένη ασφαλή και γρήγορη σύνδεση από ελλάδα σε κυπριακή ip και μου είπαν να πάρω vpn router. δηλαδή αν κατάλαβα καλά το στήνω στο φιλαράκι μου στην κύπρο έρχομαι ελλάδα και συνδέομαι με το router και συνδέομαι με κυπριακή ip...? γίνεται αυτό ? θα κινούμαι γρήγορα στο δίκτυο ή θα σέρνεται όπως το teamviewer που δοκίμασα? αν ναι έχει κάποιος κάτι να μου προτείνει και φυσικά να μην χρειάζεται να ξέρω προγ/σμο για να το συνδέσω... ευχαριστώ...
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 to teamviewer σερνετε επειδη ο φιλος σου στην κυπρο μπορει να εχει 512 Upload Η 1 mbit.και vpn ρουτερ να παρεις δεν θα αλλαξει κατι.εκτος αν δεν θες να βλεπεις full screen και απλα θες να κανεις κατι συγκεκριμενο.αλλα ειτε λεγεται Teamviewer ειτε Remote desktop ειτε δεν ξερω τι αν το βαλεις με full colors κτλ και ο αλλος δεν εχει καλο Upload ναι θα πηγαινει λιγο αργα.μπορει καν να μην εχει 1 Mbit upload.εκειδεν μπορεις να κανεις κατι.τοση ειναι η ταχυτητα τοσο σου δινει.ειδικα αν πας να μεταφερεις αρχεια εκει σουρνεται περισσοτερο.
Antwni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί το UltraVNC το αφήνετε παραπονεμένο?? Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω βέβαια...
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 οποιοδηποτε τετοιο προγραμμα.hamachi κτλ.αν ειναι να φερεις desktop στην δικια σου επιφανεια τοτε παιζει ρολο η συνδεση.αν ειναι μονο cli interface η απλα να εκτυπωσεις στο Remote Μηχανημα η να κανεις κατι απλο οπως πχ σε πολλα μαγαζια που κοβουν τιμολογια Remote εκει ναι δεν θελει τιποτα.εξαρτατε τι θελει να κανει ο φιλος μας.και αν θελει κατι σε στυλ vpn απο το ρουτερ η αμα και ενα Team viewer του κανει. 2
dimmarko Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 καλημέρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις. βασικά θέλω να μπαίνω σε σελίδες που εδώ δεν μπορω αλλά με ενδιαφέρει η ταχύτητα γιατί αλλιώς τσάμπα κόπος...να σερφάρω δηλαδή με την ταχύτητα που σερφάρω και εδώ...γιατί παίζει ρόλο η upload ταχύτητα?
lexmark Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Με απλά λόγια: Κατεβάζει τοπικά με 2 Mbp τη σελίδα, αλλά αφού θέλεις να την δεις κι εσύ στην ανεβάζει/δείχνει/στέλνει με το μέγιστο upload της γραμμής σου. Δεν είναι πάντα 512, ιδίως αν χρησιμοποιείς και κάποιο πρόγραμμα (στυλ teamviewer) για να το κάνεις όλο αυτό!
dimmarko Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 και πως θα γίνει να την βλέπω και εγω με 2Mbp? με το vpn router ?
platongr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Στήσε στον φίλο σου στην Κύπρο ένα linux. Μπαίνεις εκεί με ssh και κάνεις ένα tunnel. Πάλι το δικό σου bandwidth θα χρησιμοποιείς αλλά με κυπριακή ip
dimmarko Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 φίλε platon μπορείς να μου το πεις αυτό με λίγο περισσότερη λεπτομέρεια? θέλει κώδικα αυτή η λύση? με openssh θα το κάνω?
lexmark Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Στήσε στον φίλο σου στην Κύπρο ένα linux. Μπαίνεις εκεί με ssh και κάνεις ένα tunnel. Πάλι το δικό σου bandwidth θα χρησιμοποιείς αλλά με κυπριακή ip Uhm... how's that possible? Από όσο γνωρίζω, με το ssh tunneling θα έχει μεν λιγότερο overhead, αλλά και πάλι θα στηρίζετε στο upload bandwidth του server που θα στήσει στην Κύπρο. Οπότε, πάλι μιλάμε για 512 Kbps, απλά με το ssh θα είναι πιο κοντά στο πραγματικό νούμερο.
platongr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Εννοείται ότι η ταχύτητα θα είναι τα 512. Το ip όμως θα είναι κυπριακό, οπότε θα βλέπει τις σελίδες που θέλει. @dimmakro, δες εδώ : http://oldsite.precedence.co.uk/nc/putty.html
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 ετσι ομως παλι δεν θα πετυχει την ταχυτητα που θελει.ο μονος τροπος για να πετυχει την μεγιστη ταχυτητα ειναι να βαλει proxy στο δικο του pc μηπως ετσι ξεπερασει ταθεματα που εχει .βεβαια δεν μας λεει τι εχει γινει και δεν μπορει να ανοιξει καποιες σελιδες.ειναι απο καπου κομμενες??αλλιως οτι και να κανει παλι θα παιζει με το Upload του αλλου.δηλαδη 512 ,1 mbit Οτι εχει ο αλλος.βεβαια για απλο surfarisma η αληθεια ειναι οτι δεν θα δει τρελλη διαφορα σε σχεση με το δικο του εκτος αν θελει να κατεβασει πραγματα.γιατι και 1 mbit να εχει Upload ο αλλος αρα 1 για download για σελιδες ειναι μιαχαρα.ακομα και το 512.
dimmarko Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 καλημέρα. δεν με ενδιαφέρει το κατέβασμα, surfarisma μόνο αλλά γρήγορο. τα sites ειναι betting sites και λόγω απαγόρευσης στην Ελλάδα και για να μην μεταναστεύσω, αυτή είναι μια καλή λυση. αλλά με το teamviewer πάει αργά το ποντίκι, αργούν τα κλικ κ.α που σε αυτήν την δουλειά παίζει ρόλο. η λύση τελικά είναι? ssh tunnelling? tor? vpn? διάβασα άρθρα στο δίκτυο αλλά μερικές λύσεις είναι αρκετά δύσκολες για μένα.
lexmark Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Έτσι όπως το είπες όμως νομίζαμε ότι ήθελες και downloading μαζί. Σε αυτή την περίπτωση παίζεις με ssh μιας και μπορείς να πιάσεις καλύτερες ταχύτητες.
dimmarko Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 βρηκα αυτό το videaki. platon αυτό προτείνεις? http://www.youtube.com/watch?v=VkXUVie4MZ0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα