dimitris2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Κυκλοφόρησε σήμερα το Facebook 2.0 app για Android, το οποίο έχει ουσιαστικά αναπτυχθεί από την αρχή με ταχύτερες επιδόσεις και μειωμένους χρόνους φόρτωσης περιεχομένου. Για την ακρίβεια σύμφωνα με την ανακοίνωση του κοινωνικού δικτύου οι φωτογραφίες αλλά και οι δημοσιεύσεις στο Χρονολόγιο εμφανίζονται στο μισό περίπου χρόνο.Μέχρι και την προηγούμενη έκδοσή της η εφαρμογή του Facebook χρησιμοποιούσε περισσότερο HTML5 κώδικα και λιγότερο εγγενή κώδικα, γεγονός στο οποίο αποδίδονταν οι καθυστερήσεις της. Η σημερινή αναβάθμιση έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου με εγγενή κώδικα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα σε μειωμένους χρόνους φόρτωσης περιεχομένου όπως η ροή δεδομένων, το Χρονολόγιο, οι φωτογραφίες και γενικότερα η πλοήγηση στα μενού. Επιπλέον εμφανίζεται μια μπάρα για τις νέες δημοσιεύσεις στη ροή δεδομένων, ανεξάρτητα σε πιο σημείο της βρίσκεται ο χρήστης. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε παρόμοια αναβάθμιση και για την πλατφόρμα του iOS, όπου χρησιμοποιήθηκαν επίσης εγγενή εργαλεία στη θέση του HTML5 με πολύ σημαντικές διαφορές στην ταχύτητα αλλά και στη γενικότερη αίσθηση της εφαρμογής. Μπορείτε να κατεβάσετε το Facebook 2 μέσα από το Google Play Store. Site: facebook.com
Xristaras12 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 το περασα στο xperia tablet s και ναι οντως φορτωνει πολυ πιο γρηγορα πλεον. Ειδικα το θεμα με τις φωτογραφιες ειχε γινει κουραστικο.Παταγες να δεις μια φωτο και στο διαστημα αυτο ειχες πλυνει πιατα και ετοιμαζες καφεδακι. 3
gallaki Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ποιο κινητο ειναι στη φωτογραφια; Tα Screenshot είναι απο τις nexus συσκευες... Το εγκατέστησα κ εγω μόλις, όντως πάει σφαίρα, επιτέλους ξεφορτώθηκαν το html5.. καιρός ήταν
eliasg7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 το περασα στο xperia tablet s και ναι οντως φορτωνει πολυ πιο γρηγορα πλεον. Ειδικα το θεμα με τις φωτογραφιες ειχε γινει κουραστικο.Παταγες να δεις μια φωτο και στο διαστημα αυτο ειχες πλυνει πιατα και ετοιμαζες καφεδακι. Και γω το XPERIA Tablet S Εχω...καμια ειδηση για Android 4.1 εχεις ακούσει? Παντως ειναι τελειο το μηχανακι
kazantzidis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τόσο καιρό περίμενα αυτή την έκδοση και τώρα που βγήκε πήγα σε iPhone από εχθές... Sent from my iPhone using Insomnia
ChrisN.S. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 πάντως ενώ στην κεντρική σελίδα ενημερώσεων τις κοινοποιήσεις τοποθεσίας τις δείχνει πάνω σε Google Maps, όταν ανοίγεις την τοποθεσία στην δείχνει και πάλι σε Bing... μλκ
21century Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καιρός ήταν να πλησιάζει τα όρια του Οπερα...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Να δούμε πότε θα μπορούμε επιτέλους να διαχειριζόμαστε τις σελίδες μας από το κινητό...ΕΛΕΟΣ...
mgoutsos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά εμένα δεν μου το βγάζει ακόμα!! Μου έχει το 1.9.6 για download!! Xperia X8
ParhsG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Αφου πήρε π* (ποδι) η html5 για αυτο εγινε πιο γρηγορο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα