Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ.Εχω συνδεση HOL 24αρα και ρουτερ το Netfast wlan 3 και λαπτοπ το HP Pavilion dv6.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι απο το λαπτοπ εχω συνεχεις αποσυνδεσεις,σχεδον 1 καθε λεπτο μπορει και συχνοτερα ενω απτο σταθερο δεν εχω κανενα προβλημα.ρυθμισεις στο ρουτερ δεν εχω αλλαξει παρα μονο εβαλα κωδικο στο wifi τπτ αλλο .Τι μπορει να φταιει?Μπορει να βοηθησει καποιος?

Δημοσ.

Μπες στο setup του ρουτερ και άλλαξε κανάλι

Εννοεις στο Wireless/Channel ετσι?Ηταν στο Auto και το εβαλα στο 13.Για να δουμε τωρα.ελπιζω να δουλεψει!

Παιδια παλι τα ιδια!Τι μπορει να φταιει?Δοκιμασα καναλι 1 και μετα 13 κ παλι μου κανει αποσυνδεσεις.οι ρυθμισεις που εχω στο ασυρματο ειναι :

Wireless Mode: Mixed (11b+11g+11n)

Channel: 13

Extension channel: 9 (δεν αλλαζει αυτο)

Bandwidth: 20/40Mhz

SSID broadcast enabled

Wireless Isolate disabled

Δημοσ.

Βαλε καποιο αλλο απο τα 11 που περισσευουν! Και να αποφευγεις τα 1 και 13. Το παλιο μου λαπτοπ, με την low end καρτα του, δεν εβλεπε οτιδηποτε ηταν στο 13 και στο 1 τα εβλεπε αλλα δεν μπορουσε να μπει.

Δημοσ.

Βασικά εκπέμπεις σε δύο κανάλια. Στο 9 και στο 13. Αυτό γίνεται γιατί έχει επιλεγμένο το n. Μείνε σε b+g βάλε 20 Hz κανάλι 5 , συνήθως δεν το χρησιμοποιεί κανείς, και θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι πως οι οδηγοί του λάπτοπ είναι παλιοί και δεν συγχρονίζει καλά στο ν. Δοκίμασες να τους αναβαθμίσεις;

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι πως οι οδηγοί του λάπτοπ είναι παλιοί και δεν συγχρονίζει καλά στο ν. Δοκίμασες να τους αναβαθμίσεις;

Ποιους οδηγους να αναβαθμισω συγκεκριμενα?Γιατι εχω αλλαξει πολλα καναλια και ακρη δεν εβγαλα ακομα.

Δημοσ.

Τους drivers από την κάρτα δικτύου στο λάπτοπ. Τα έκανες αυτά που σου γράφω παραπάνω;

Ναι εβαλα τα καναλια που ειπες και οπως τα ειπες.αυτη την στιγμη ειμαι σε αναμονη με την hol στο τμημα τεχνικης υποστιριξης,να δω αν το σηκωσουν ποτε.

Δημοσ.

Το τμήμα υποστήριξη τι να σου κάνει αφου δεν εχεις πρόβλημα με την σύνδεση σου;

Πόσα μέτρα εισαι μακριά απο τον ρουτερ, τι σήμα σου λεει οτι εχεις καλο, μέτριο, τι;

Επίσης εκει που ειναι το λαπτοπ, κατι αλλο συνδέετε κανονικά πχ τηλέφωνο κλπ;

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις

1.Να φέρεις εν άλλο λαπτοπ να δεις τι κάνει αν δεν έχεις αλλη συσκευή στο σπίτι

2.Μια κατάργηση και επανεγκατάσταση των drivers στο λαπτοπ

3.Μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον ρουτερ

Δημοσ.

Το τμήμα υποστήριξη τι να σου κάνει αφου δεν εχεις πρόβλημα με την σύνδεση σου;

Πόσα μέτρα εισαι μακριά απο τον ρουτερ, τι σήμα σου λεει οτι εχεις καλο, μέτριο, τι;

Επίσης εκει που ειναι το λαπτοπ, κατι αλλο συνδέετε κανονικά πχ τηλέφωνο κλπ;

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις

1.Να φέρεις εν άλλο λαπτοπ να δεις τι κάνει αν δεν έχεις αλλη συσκευή στο σπίτι

2.Μια κατάργηση και επανεγκατάσταση των drivers στο λαπτοπ

3.Μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον ρουτερ

Απτο ρουτερ ειμαι ουτε 2 μετρα.Σημα φουλ!Τηλεφωνο δεν εχω οχι.Μονο το pc ειναι διπλα με τα συναφη του.Εργοστασιακες ρυθμισεις εκανα πριν ενα μηνα περιπου,δεν αλλαξε κατι.Το μονο που εμεινε ειναι να αναβαθμισω τους drivers στο λαπτοπ.Θα το κανω αυριο και θα ξαναγραψω εδω.

Τελικα εστειλα αιτημα μεσω της ιστοσελιδας hol.gr για το τεχνικο θεμα και με πηρε τεχνικος μετα απο 5 λεπτα και μου ειπε οτι θα στειλει καινουργιο ρουτερ και θαρθει την δευτερα.οσο για το λαπτοπ δεν νομιζω να φταινε οι drivers γτ εχω αλλαξει καμποσες συνδεσεις conn-x,forthnet,qtelecom και ποτε δεν ειχα προβλημα,ισως ειναι θεμα ρουτερ τελικα.θα περιμενω μεχρι δευτερα και θα ενημερωσω.Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα το ρουτερ,ακριβως το ιδιο μαυτο που ειχα Netfaster wlan 3 και ευτυχως το προβλημα επιληθηκε.οποτε μπορει να κλεισει το θεμα!Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...