Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω σπιτι μου κονεξ 24αρι με απεριοριστα σταθερα.

επειδη λεω να βαλω voip τηλεφωνο αναρωτιεμαι αν γινεται στο κονεξ να πληρωνω μονο για ιντερνετ και να παψω ναχαπεριροριστα σταθερα χωρις ομως να χαθει ο αριθμος. να μπορουν δηλαδη να με περνουν τηλ σαυτον.

και να πληρωνω δηλαδη μονο για ιντερνετ.

Δημοσ.

Το καλοκαίρι που το έψαξα, έμαθα τα εξής: Θα έχεις σταθερό αναγκαστικά αν έχεις σύνδεση conn-x και το φθηνότερο πρόγραμμα που μπορείς να πάρεις λέγεται economy και έχεις 30 λεπτά χρόνο ομιλίας σε κινητά (όχι απεριόριστό σε σταθερά). Είναι πιο φθηνό απ' αυτό που έχεις τώρα (που δεν θυμάμαι πώς λέγεται)

Δημοσ.

Το καλοκαίρι που το έψαξα, έμαθα τα εξής: Θα έχεις σταθερό αναγκαστικά αν έχεις σύνδεση conn-x και το φθηνότερο πρόγραμμα που μπορείς να πάρεις λέγεται economy και έχεις 30 λεπτά χρόνο ομιλίας σε κινητά (όχι απεριόριστό σε σταθερά). Είναι πιο φθηνό απ' αυτό που έχεις τώρα (που δεν θυμάμαι πώς λέγεται)

OTE Double Play Economy

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιες που κάνουν πορτοκάλια :P

Δημοσ.

παιδια εχω σπιτι μου κονεξ 24αρι με απεριοριστα σταθερα.

επειδη λεω να βαλω voip τηλεφωνο αναρωτιεμαι αν γινεται στο κονεξ να πληρωνω μονο για ιντερνετ και να παψω ναχαπεριροριστα σταθερα χωρις ομως να χαθει ο αριθμος. να μπορουν δηλαδη να με περνουν τηλ σαυτον.

και να πληρωνω δηλαδη μονο για ιντερνετ.

το να πληρώνεις μόνο το 24αρι conn-x σημαίνει 23πάγιοadsl+15ευρώπαγιο γραμμής οτε=38 πάγιο το μήνα ενώ το πακέτο 24άρι +απεριόριστα σταθερά = 31,80 στο πρώτο 6μηνο κ 36,80 στο 2ο εξάμηνο (επειδή είναι πακέτο κ συμπεριλαμβάνει πάγιο γραμμής οτε μέσα). αρα δεν σε συμφέρει σε καμία των περιπτώσεων το σκέτο ιντερνετ από οτε. εκτός αν είσαι φοιτητής κ πάρεις το φοιτητικό 24άρι με 23ευρώ το μήνα για όλο το χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...