Hamurabi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 παιδια επειδηειμαι λιγο ασχετος.... τι χρειαζομαι για να εχω voip τηλεφωνο σπιτι? επισης μπορω απο αυτο να καλω σε κινητο φτηνα? αν ναι τι πρπει ναχει το κινητο για να δεχτειτετοια κληση?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Voip ειναι και οι κλησεις που γίνονται απο το skype http://www.skroutz.gr/c/707/thlefwna-voip.html?from=most-popular&keyphrase=skype+phone
Hamurabi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ναι αλλα εκει που κανεις κλησεις πρεπει ναχουν skype. εγω θελω να κανω voip κλησεις σε κανονικους αριθμους κινητου ή σταθερου
kemosabe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μα με το σκαιπ μπορείς να πάρεις και σε σταθερά και σε κινητά. Επειδή είναι βοιπ δεν σημαίνει πως είναι και δωρεάν 1
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Me to skype παίρνεις παντού τηλέφωνο
Hamurabi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 με τι χρεωση σε κινητο? συμφερει περισσοτερο το skype απο εναν ελληνικο παροχο voip?
in2dark Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δες και την omnivoice omninet<br><br> Τους εχω για κλησεις σε κινητα ελλαδα και ειμαι ευχαριστημενος<br><br> Για σταθερα σε ολη την ευρωπη εχω το μηνιαιο του skype<br><br> Απλα το skype για κινητα ελλαδα δεν συμφερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα