Προς το περιεχόμενο

αγορα imac 24 3.06ghz cpu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο mac ...αξίζει????θα μπορώ να το δουλέψω και με windows???η κάρτα γραφικών θα με καλύπτει για απλό gaming???¨μπορω να του κανω καπια αναβαθμιση???

χαρακτηριστικά΄΄΄¨¨¨

Δίαυλος συστήματος: 1066MHz

• Mνήμη : 4GB ram

• Σκληρός Δίσκος: 500GB SATA/7200-rpm

• Oπτικός Δίσκος: 8x SuperDrive με 4x Dual Layer (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)

• Ενσωματωμένη iSight κάμερα

NVIDIA GeForce 8800 GS with 512MB

Θύρες: 1 Firewire 400Mbps, 1 Firewire 800Mbps, 3 USB 2.0 θύρες, 2 USB 2.0 στο πληκτρολόγιο, έξοδος mini DVI, δυνατότητα για έξοδο DVI ή VGA ή S-video composite output με την χρήση κατάλληλου προσαρμογέα.

Ήχος: Ενσωματωμένα ηχεία με 24 watt ψηφιακό ενισχυτή, μικρόφωνο, headphone/optical digital line out και line in.

Επικοινωνία: 10/100/1000 BASE-T Ethernet connector (Gigabit)

Ασύρματη Επικοινωνία: AirPort Extreme (802.11n) και Bluetooth 2.0+EDR (Enhanced Data Rate) module, δέκτης IR

Δημοσ.

Για windows δεν ξερω να σου πω αλλα μια χαρα ειναι το μηχανημα, μπορεις να βαλεις αλλα 4 μνημη και αμα του πεταξεις πανω κι εναν ssd θα πεταει!

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Αν θέλεις ντε κ καλά iMac κ δυνατό μηχάνημα ώστε να παίζεις στα windows παιχνίδια τότε τα 700 μόνο ως προκαταβολή μπορείς να τα διαθέσεις..

Από εκεί και πέρα η δίνεις τα 700 για την εμπειρία osx και ότι παίξει από παιχνίδια έπαιξε, η με αυτά τα χρήματα φτιάχνεις ένα Pc και παίζεις κ τα παιχνίδια σου σε πολύ καλό επίπεδο.

Δημοσ.

ok το καταλαβα ,,,,,,,,,,απλα σε αυτα τα λεφτα πιο μοντελλο αξιζει να παρω???24"" η 21"" και απο πια χρονολογια και μετα???να προσθεσω οτι δυνατο pc εχω απλα θελω και εναν mac για μερος του σπιτιου που δεν μπενει κατι αλλο...

Δημοσ.

Και τα 21.5 μια χαρά είναι απλά δες τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αν σε ικανοποιούν σε αυτά τα χρήματα.. Μακάρι να βρεις από 2010 μοντέλο κ μετά.

Δημοσ.

τα ιδανικα χαρακτηριστικα γιαυτα τα λεφτα πια ειναι????δεν εχω ιδεα απο mac γιαυτο και γινομαι κουραστικος

Δημοσ.

Η χρονολογία δεν παίζει τεράστιο ρόλο (ανάλογα με το γιατί το θες βέβαια απο άποψη χρήσης).

Εχω φίλο που εχει 24αρη imac του 2009 και κάνει video editing κλπ (οχι gaming), και εχει βαλει πανω φετος εναν 256αρη SSD και 16 ram και πετάει το μηχάνημα,ανετα κρατάει χρόνια ακόμη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...