txcellas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Προσατα η ξαδερφη μου εκανε φορμαρισμα τον υπολογιστη της αλλα δεν εχει τα cds για τους drivers. Εβαλε τα 7 32 bit. Εψαξα για τους drivers του μοντεμ για να μπαινει στο ιντερνετ που ειναι το σημαντικοτερο που εχασε αλλα δεν βρηκα τιποτα γι αυτο θελω επειγοντως βοηθεια. Με το everest καταφερα να βρω τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη της Λοιπον εχουμε: ΜΒ: FUJITSU SIEMENS D1675 64Bit Audio: Sis 7012 Audio device Network: Bridgecom fast Ethernet Adapter Καρτα γραφικων: nVidia Geforce 4MX 4000 Μοντεμ: PC TEL HSP56 Modem Video Adapter ram: 768 ΜΒ/32 bit Ο υπολογιστης ειναι πολυ παλιος ..
moyrgos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα απο τον υπολογιστή σου και να το περάσεις σε ενα φλασάκη και να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή εγώ χρησιμοποιό το DriverGenius . Να φανταστώ το έβαλε windows XP . Επίσεις όταν βάλεις το πρόγραμμα πρέπει ο υπολογιστής να είναι συνδεμένος στο ιντερνετ για να μπορέσει να ψάξει τους απετούμενους Drivers
txcellas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα απο τον υπολογιστή σου και να το περάσεις σε ενα φλασάκη και να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή εγώ χρησιμοποιό το DriverGenius . Να φανταστώ το έβαλε windows XP . Επίσεις όταν βάλεις το πρόγραμμα πρέπει ο υπολογιστής να είναι συνδεμένος στο ιντερνετ για να μπορέσει να ψάξει τους απετούμενους Drivers Το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι drivers για το καλωδιο ethernet... Τοσο καλα.. Κατεβασα καποια πραγματακια π βρηκα. Υπαρχει καποια σελιδα που να εχει δωρεαν drivers; Βρηκα αρκετα προγραμματα που ενω ειχα το αρχειο που εψαχνα σαν ονομα μεσα ειχαν χαζοπρογραμματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα