Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1η μπορώ να διαγράψω λογαριασμό skype, αν ναι πως?

2η μπορώ να αλλάξω το skype name (όχι το όνομα του προφίλ μου)

υγ συγνώμη αν υπάρχει ήδη συζήτηση για skype αλλού αλλά δεν βρήκα κάτι

edit: ως προς το πρωτο βρήκα αυτό https://support.skype.com/en/faq/FA142/can-i-delete-my-skype-account που λέει πως δεν μπορώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα να σβήσεις τον λογαριασμό σου , νομίζω ναι μπορείς..

Αλλά να αλλάξεις το username δέν γίνετε..

Δημοσ.

Απο το εν λόγο παραπάνω Link, κάνω αντιγραφή - επικόλληση το παρακάτω σημείο !

It’s not possible to delete a Skype account or change a Skype Name after it has been created. However, you can remove all the personal information contained in your profile. This will ensure that other people cannot search for you in Skype by using personal information such as your full name, email or phone number (although they will still be able to search for your Skype Name).

MindControl.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι για το skype. Συνδέομαι και με βγάζει online.....μετά από κάμποση ώρα με κάνει invisible και πρέπει να το ξαναβάλω στο online και το κάνει γενικά αυτό.... στις ρυθμίσεις έχω βγάλει τη ρύθμηση away αλλά δεν έχει κάτι άλλο.

Γνωρίζει κανείς;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για skype οταν εινα να δωσω σε καποιον τα στοιχεια μου για να επικοινωνησει μαζι μου, τι δινω;

Το ονομα που διαλεξα ή το μέηλ που έβαλα;

Και αν χρειαζεται μονο το ονομα που διαλεξα, σε τι χρειαζεται το μέηλ;;;

Δημοσ.

@mary1 το ονομα σου δινεις στον αλλον, το μειλ σου το χρειαζεσαι για οταν εκανες εγγραφη

@santana οταν κανεις login στο σκυπε την πρωτη φορα, το εχεις βαλει να σε διχνει ον ή οφ οταν μπαινεις?

Δημοσ.

ναι, αλλά το έφτιαξα τελικά. το πρόβλημα ήταν ότι το είχα και στο κινητό και εκεί είχα μόνιμο οφφ-λινε στατους. οπότε όταν έκανε κάποια ανανέωση ή κάτι τέτοιο με έβαζε οφφ-λινε και στον υπολογιστή.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα.. πανω απο ενα χρονο μετα..εχω κι εγω παρομοια απορια. θα ηθελα να σβησω τον παλιο μου λογαριασμο στο σκυπε, ωστε να ελευθερωθει το username.. ή εστω να αλλαξω το username απ'αυτον που εχω τωρα. δε γινεται κατι τετοιο; το username εν τω μεταξυ μονο του το εδωσε... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...