Προς το περιεχόμενο

LG M2352D pip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες δεν μπορώ να λύσω ένα πρόβλημα.

αγόρασα την LG M2352D και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το pip

έχει κάποιος αυτό το tv-monitor ή κάποιο παρόμοιο της LG ώστε να με βοηθήσει?

όταν πάω στο μενού από τα settings το pip μου δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο. θέλω να πω ότι δεν μπορώ να το επιλέξω γιατί πολύ απλά το πηδάει και πάει στο επόμενο του μενού

Δημοσ.

Την εχω εγω αλλα δεν ξερω τι ειναι το pip..

Το ενεργοποιησα, και μου το βγαζει κανονικα κατω δεξια, απλα δεν εχω καλωδιο κεραιας, παρολα αυτα, λεει οτι "δεν υπαρχει σημα" αρα λειτουργει κανονικα σε μενα.

Δημοσ.

Το pip δουλεύει όταν έχεις επιλεγμένο το HDMI1/2 ή το RGB. Τότε αν πατήσεις pip, δείχνει σε μικρό παραθυράκι τηλεόραση. Όταν βλέπεις σε μεγάλη οθόνη τηλεόραση, δεν μπορείς να έχεις σε pip το HDMI..

Δημοσ.

έχω περάσει τα κανάλια κανονικά.

πατάω το pip και τίποτα.

απ'το μενού που λες sakisvele το pip δεν μπορώ να το επιλέξω. δεν μ'αφήνει. το προσπερνά (είναι αχνό αν σου δίνω να καταλάβεις τι εννοώ).

είτε HDMI 1 είτε 2 το ίδιο πράγμα. αρνείται να παίξει. όταν είμαι στην tv πατάω το pip και μου λέει ενεργοποιημένο. αλλά....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Bαλε το monitor σε λειτουργια pc (δηλαδη να βλεπεις windows) , επειτα πατα το κουμπι pip απο το τηλεκοντρολ , επειτα δευτερευων ως ηχο και βγαινει το παραθυρακι τηλεορασης. 

Μετα αν θες πατα το κουμπι Q.MENU για αλλαγες στο pip

Δημοσ.

τελικά βρήκα πως γίνεται πριν από λίγο!!

όταν GI@RG@S πατούσε το pip σε λειτουργία pc μου έβγαζε ένα μήνυμα ότι η λειτουργία αυτή είναι απενεργοποιημένη.

τελικά όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα η λύση είναι η εξής:

1.πατάμε πρώτα το input όπου βλέπουμε τις διαθέσιμες πηγές εικόνας. δλδ είτε τηλεόραση είτε hhdmi κλπ

2.πατάμε μετά το μπλε κουμπάκι στο κάτω μέρος του τηλεκοντρόλ ώστε να μπούμε στο "ετικέτα εισαγωγής"

3.βάζουμε στο hdmi1 (αν το έχουμε συνδέσει εκεί) την ένδειξη pc και μετά κλείσιμο

4.πατάμε σε λειτουργία pc το pip και μετά το δευτερεύων ως ήχο και

καλή τηλεθέαση

Δημοσ.

Nαι καταλαβα τι λες αν και αυτο στο ρωταει οταν συνδεεις με hdmi και βαλεις να βλεπεις pc, "αν θες να ειναι pc" κατι τετοιο.

ΑΝ και νομιζω οτι στο ρωταει μονο στο ενα hdmi νομιζω στο 2ο , αν θες δοκιμαζεις , αρα μαλλον δεν θα ειχε επιλεχθει ως pc για αυτο δεν μπορουσε να βγει το pip.

Δημοσ.

όταν το σύνδεσα είτε στο 1ο είτε στο 2ο hdmi δεν με ρώτησε. και τώρα το παρατήρησα διαβάζοντας το μήνυμα σου. επιτέλους το έκανα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...