blackhill66 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 το λοιπον,βαζω στο φλασακι 16 γιγα μια ταινια 1,5 γιγα mp4 και την βλεπω στην lcd tv,φτανει η ταινια στην μεση και μπαμ σταματαει,ξανακατεβαζω την ιδια ταινια ,στα 1,7 γιγα την ξαναβαζω στο φλασακι και.....στο ιδιο σημειο οπως και η προηγουμενη τσαπππππππππππ ξανασταματαει,τις αλλες ολες τις παιζει κανονικα/ τι κανω? 1) ευχελαιο? 2) πεταω το φλασακι? 3) δεν γουσταρει το φλασακι την συγκεκριμενη ταινια? helppppppppppppppppp
giokou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη έκδοση της ταινίας, το έχεις αποκλείσει?
billdinozzo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 In Soviet Union, movies watch you! Σοβαρά τωρα, η δεν κατεβασες καλη εκδοση της ταινιας, η ο player που χρησιμοποιεις εχει κατι σαν time-limit και μετα κλεινει ( σπανιο αλλα το εχω πετυχει, πολυ σπαστικο). Δοκιμασε να κανεις fast forward μετα το σημειο αυτο κai δες αν παιζει κανονικα 1
washcloud Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη έκδοση της ταινίας, το έχεις αποκλείσει? ..."άλλη έκδοση", ήδη κατέβασε : μια ταινια 1,5 γιγα [...] ξανακατεβαζω την ιδια ταινια ,στα 1,7 γιγα η ο player που χρησιμοποιεις ...δεν μιλάει για υπολογιστή : την βλεπω στην lcd tv Μπλακχιλ (...τί 16GBτα φλασάκια βλέπω, τί mp4 ταινιοdownloads, τί LCD TVες...Πωωω....ΤΑ ΓΚΑΤΖΕΤ ΣΟΥ, ΛΑΕ!) , το μόνο βέβαιο (μιας και λες ότι οι άλλες ταινίες οκ) είναι ότι το φλασάκι σα να μην τραβάει ζόρι, οπότε μην (βιαστείς να) το πετάς... Η αλήθεια είναι ότι η όλη συμπτωματολογία δε μου κάνει κλικ για κάτι, αλλά ίσως να φταίει κάτι με το encoding των ταινιών...; Κι αυτό ψιλοκουλό μου φαίνεται βέβαια, αλλά. Τεσπα, ξερωγώ; Δεν δοκιμάζεις να αλλάξεις το encoding με κάποιον video converter (πχ Format Fcatory που είναι και φρη, και γαμάτο αρκετά) και να δεις μπας έτσι και...; [Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, θυμάμαι μια ταινία που κάποτε μου έκανε τέτοια τσαλίμια (....κι ούτε το re-encoding βοήθησε). Αλλά αν θες, give it a try.]
blackhill66 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 συντροφια,το φλασακι παιζει στην θυρα usb στην samsung lcd τηλεοραση ,θα δω τι θα κανω,παντως ναστε καλα για το ενδιαφερον αλανια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα