Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το λοιπον,βαζω στο φλασακι 16 γιγα μια ταινια 1,5 γιγα mp4 και την βλεπω στην lcd tv,φτανει η ταινια στην μεση και μπαμ σταματαει,ξανακατεβαζω την ιδια ταινια ,στα 1,7 γιγα την ξαναβαζω στο φλασακι και.....στο ιδιο σημειο οπως και η προηγουμενη τσαπππππππππππ ξανασταματαει,τις αλλες ολες τις παιζει κανονικα/

τι κανω?

1) ευχελαιο?

2) πεταω το φλασακι?

3) δεν γουσταρει το φλασακι την συγκεκριμενη ταινια?

helppppppppppppppppp

Δημοσ.

In Soviet Union, movies watch you!

Σοβαρά τωρα, η δεν κατεβασες καλη εκδοση της ταινιας, η ο player που χρησιμοποιεις εχει κατι σαν time-limit και μετα κλεινει ( σπανιο αλλα το εχω πετυχει, πολυ σπαστικο). Δοκιμασε να κανεις fast forward μετα το σημειο αυτο κai δες αν παιζει κανονικα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη έκδοση της ταινίας, το έχεις αποκλείσει?

..."άλλη έκδοση", ήδη κατέβασε :

μια ταινια 1,5 γιγα

[...]

ξανακατεβαζω την ιδια ταινια ,στα 1,7 γιγα

η ο player που χρησιμοποιεις

...δεν μιλάει για υπολογιστή :

την βλεπω στην lcd tv

Μπλακχιλ (...τί 16GBτα φλασάκια βλέπω, τί mp4 ταινιοdownloads, τί LCD TVες...Πωωω....ΤΑ ΓΚΑΤΖΕΤ ΣΟΥ, ΛΑΕ!) , το μόνο βέβαιο (μιας και λες ότι οι άλλες ταινίες οκ) είναι ότι το φλασάκι σα να μην τραβάει ζόρι, οπότε μην (βιαστείς να) το πετάς...

Η αλήθεια είναι ότι η όλη συμπτωματολογία δε μου κάνει κλικ για κάτι, αλλά ίσως να φταίει κάτι με το encoding των ταινιών...; Κι αυτό ψιλοκουλό μου φαίνεται βέβαια, αλλά.

Τεσπα, ξερωγώ; Δεν δοκιμάζεις να αλλάξεις το encoding με κάποιον video converter (πχ Format Fcatory που είναι και φρη, και γαμάτο αρκετά) και να δεις μπας έτσι και...;

[Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, θυμάμαι μια ταινία που κάποτε μου έκανε τέτοια τσαλίμια (....κι ούτε το re-encoding βοήθησε). Αλλά αν θες, give it a try.]

Δημοσ.

συντροφια,το φλασακι παιζει στην θυρα usb στην samsung lcd τηλεοραση ,θα δω τι θα κανω,παντως ναστε καλα για το ενδιαφερον αλανια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...