angel2525 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα εχω αυτες τις μνημες στο συστημα μου. το θεμα ειναι οτι τα timing που λενε στο site δεν ειναι τα ιδια με αυτα του cpu-z δηλαδη 11-11-11-28. κανονικα 9-9-9-9-24 δεν επρεπε να ειναι?
NT1G Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 πρέπει να τα ρυθμίσεις χειροκίνητα από το BIOS.
angel2525 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 παιζει να κανω ζημια η ειναι ευκολο?
giokou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αν βάλεις τα timings που προτείνει ο κατασκευαστής (G.SKILL) στο 1.5v και τα οποία προφανώς έχει δοκιμάσει πρώτα, δε θα έχεις πρόβλημα. Όμως δεν είναι μόνο τα timings που έχουν σημασία. Σε τι συχνότητα τρέχουν οι μνήμες σου τώρα? Βάλε ένα screenshot απ' το cpuz αν θες. Επίσης, ποια ακριβώς μητρική έχεις?
angel2525 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Αν βάλεις τα timings που προτείνει ο κατασκευαστής (G.SKILL) στο 1.5v και τα οποία προφανώς έχει δοκιμάσει πρώτα, δε θα έχεις πρόβλημα. Όμως δεν είναι μόνο τα timings που έχουν σημασία. Σε τι συχνότητα τρέχουν οι μνήμες σου τώρα? Βάλε ένα screenshot απ' το cpuz αν θες. Επίσης, ποια ακριβώς μητρική έχεις? στα 1600 τρεχουν παρε και ενα screenshot. http://postimage.org/image/vrr1rws5n/[/img] στο bios ειναι ολα στο auto. η μητρικη ειναι η Asrock H77 Pro4/MVP
zizu10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 στα 1600 τρεχουν παρε και ενα screenshot. http://postimage.org/image/vrr1rws5n/[/img] στο bios ειναι ολα στο auto. η μητρικη ειναι η Asrock H77 Pro4/MVP Υποστηρίζουν XMP οι συγκεκριμένες???
angel2525 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξερω φιλε μου. που το λεει αυτο?
ninos30 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Φυσικά και υποστηρίζουν XMP οι G.Skill! http://www.gskill.co...s.php?index=355 δεν ξερω φιλε μου. που το λεει αυτο? Εκεί που ρυθμίζεις τις μνήμες, έχει επιλογή load XMP profile. Ψάξε λίγο... * - Απλά μην νομίζεις ότι άμα αλλάξεις τα timings θα κερδίσεις κάτι... Εκτός αν τρέχεις benchies - Με αυτά τα timings οι συγκεκριμένες μνήμες θα παίξουν το πιθανότερο και σε 1866. Είναι αστεράκια. Ίσως πρέπει να τους δώσεις λίγο ρεύμα παραπάνω, πχ 1.60-1.65 *EDIT ftp://europe.asrock.com/manual/H77%20Pro4MVP.pdf σελ. 48
angel2525 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Φυσικά και υποστηρίζουν XMP οι G.Skill! http://www.gskill.co...s.php?index=355 Εκεί που ρυθμίζεις τις μνήμες, έχει επιλογή load XMP profile. Ψάξε λίγο... * - Απλά μην νομίζεις ότι άμα αλλάξεις τα timings θα κερδίσεις κάτι... Εκτός αν τρέχεις benchies - Με αυτά τα timings οι συγκεκριμένες μνήμες θα παίξουν το πιθανότερο και σε 1866. Είναι αστεράκια. Ίσως πρέπει να τους δώσεις λίγο ρεύμα παραπάνω, πχ 1.60-1.65 *EDIT ftp://europe.asrock.com/manual/H77%20Pro4MVP.pdf σελ. 48 ναι τα βρηκα! η αληθεια ειναι πως ειναι καινουργια η μητρικη και δεν προλαβα να την ψαξω καλυτερα.. παντος ο μονος λογος που ρωτησα ειναι διοτι ενας φιλος μου ειπε πως στο Wei οι μνημες του εχουν 7.9 σκορ ενω οι δικες μου 7.5. και βλεποντας τα timings μου λεει πρεπει να τα βαλω μονος μου.. το θεμα ειναι οτι αφου δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα λεω να τα αφησω ετσι. παντος με τα 1866 που λες να τρεξουν αξιζει να τους δωσω το παραπανω ρευμα?
giokou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ναι τα βρηκα! η αληθεια ειναι πως ειναι καινουργια η μητρικη και δεν προλαβα να την ψαξω καλυτερα.. παντος ο μονος λογος που ρωτησα ειναι διοτι ενας φιλος μου ειπε πως στο Wei οι μνημες του εχουν 7.9 σκορ ενω οι δικες μου 7.5. και βλεποντας τα timings μου λεει πρεπει να τα βαλω μονος μου.. το θεμα ειναι οτι αφου δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα λεω να τα αφησω ετσι. παντος με τα 1866 που λες να τρεξουν αξιζει να τους δωσω το παραπανω ρευμα? Μη κάνεις αλχημείες θα 'λεγα, αν δε γνωρίζεις. Άστο όπως είναι 1600 με 1.5v, όσο ακριβώς έχει τεσταριστεί από τη κατασκευάστρια GSKILL. 2
ninos30 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Κι εγώ θα σου έλεγα να μην τις βάλεις σε 1866. Απλά αμα θες για δοκιμή.* Αλλά και το να αλλάξεις τα timings στα σωστά, και εύκολο είναι και δεν έχεις να χάσεις και τίποτα * Αυτή η αύξηση στις RAM είναι μηδαμινή. Δεν παθαίνουν τίποτα. Φαντάσου στην δικιά μου Mobo, μετά το τελευταίο BIOS update, με την stock τάση των 1.5 όταν έχω πάνω και τα 4 sticks έχω σοβαρά θέματα. Και μετά από προτροπή και της ίδιας της Corsair, αύξησα σε 1.65 και όλα καλά πλέον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα