Zergoulini Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα, εχω την μητρικη Asus P8Z77-V LX. Δεν εχω καμια βδομαδα που την αλαξα. Στην αρχη εκανε μπιπ κανονικα. Τωρα ομως δεν κανει. Παρολο αυτα το PC δουλευει κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Οποτε: Ειναι προβλημα στην Motherboard η καποια ρυθμηση στο bios?
antonl Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Πιαθανόν ή να χει πρόβλημα το speakerάκι ή αποσυνδέθηκε. Δες απ το manual που μπαίνει και τσέκαρε αν είναι στη θέση του κανονικά.
Zergoulini Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο ενοεις? Αυτο δεν το εχω βαλει καθολου και εκανε μπιμπ στην αρχη. Τωρα καθολου.
antonl Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό εννοώ. Για να κάνει beep θα πρέπει να χει speakerάκι. Δες τι είναι συνδεδεμένο στα αντίστοιχα pins της μητρικής.
Zergoulini Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Προβλημα λυθηκε. Ειχα βαλει στα pins του ηχειου το USB για το Front Panel Εβαλα το ηχειακι και τωρα ακουγεται οπως πριν. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα