toshiba nb200 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα εχω ενα λαπτοπ και πρεπει να τρεξω την εκδοση 4.0 του mixed in key (software gia dj) η οποια συμφωνα με διαφορες πηγες στο ιντερνετ για να τρεξει,πρεπει να γραψω μια εντολη στο cmd του corflags.exe.Εν ολιγοιςς εμενα το προβλημα μου ειναι το εξης: πρεπει να εχω το Microsoft Windows SDK for Windows 7.εγω πηγαινω να το κατεβασω απο την Microsoft αλλα στην εγκατασταση βγαζει σφαλμα καθε φορα...οποτε μηπως ξερει καποιος εναλακτικη? ευχαριστω το λειτουργικο μου συστημα ειναι windows 7 home x64
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Διαβασε τι γραφει το log file μηπως παρεις καποια πληροφορια απο κει
moyrgos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εχεις εγκαταστήση το .NET Framework 4 ? αν όχι μπές να το κατεβάσεις . Κάνε μια επανεκκίνηση στο πισι να εμπεδώση την εγκατάσταση και μετά ξανα κάνε εγκατάσταση το πρόγραμμα που θέλεις να εγκαταστήσης ! Αν το πρόβλημα συνεχίζει πες το Αντε και καλή τύχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα