Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και εξαιρετική σε ποιότητα και απόδοση χρωμάτων, μενού και δυνατότητες, η συγκεκριμένη τηλεόραση παρουσιάζει πρόβλημα με την αναπαραγωγή των υποτίτλων, σε οποιαδήποτε μορφή αρχείου το έχω δοκιμάσει (srt, ssa, txt) και με οποιοδήποτε μέσο (DLNA, USB). Να πω ότι έχω κάνει και την απαραίτητη μετονομασία ώστε avi & srt να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα στο φάκελο. Ωστόσο ούτε καν τους εντοπίζει. Τι μπορεί να φταίει; Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Τους SRT τους υποστηρίζει κανονικότατα.

Κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής πάτα στο τηλεκοντρόλ το πλήκτρο του menu (ή quick menu) και απλά ενεργοποίησέ τους γιατί προφανώς θα είναι στην θέση off...

Δημοσ.

Τους SRT τους υποστηρίζει κανονικότατα.

Κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής πάτα στο τηλεκοντρόλ το πλήκτρο του menu (ή quick menu) και απλά ενεργοποίησέ τους γιατί προφανώς θα είναι στην θέση off...

Το δοκίμασα κι αυτό. Δεν έκανε τίποτα με το τηλεκοντρόλ. Επίσης πήγα στο μενού των ρυθμίσεων του βίντεο και την επιλογή των υποτίτλων μου την έχει γκρι, ότι δλδ δεν μπορώ να επιλέξω ενεργοποίηση. Παίζει ίσως ρόλο το γεγονός ότι μου κατεβάζει αυτόματα τους υπότιτλους το πρόγραμμα αναπαραγωγής του Η/Υ μου; (συγκεκριμένα χρησιμοποιώ τον BSplayer) Βέβαια είναι κανονικό srt αρχείο.

Δημοσ.

Δοκίμασε να τους κατεβάσεις από κάποιο άλλο site και ξαναπροσπάθησε.

Να τονίσω ότι μιλάω για αναπαραγωγή μέσω USB γιατί μέσω δικτύου (DLNA) οι υπότιτλοι έχουν πολλές ιδιοτροπίες...

Δημοσ.

μεσω δικτυου, παιζεις με PLEX media server?

και δοκιμασε να βρεις υποτιτλους απο sites ,και δοκιμασε!

Δημοσ.

Και το PLEX συμβατό είναι αλλά προσωπικά με βολεύει καλύτερα το Nero Media Home 4 που το κατεβάζεις δωρεάν από το site της LG...

Σόρρυ αλλά τι είναι το PLEX; γιατί είμαι καινούργιος στο "κλαμπ" και δεν ξέρω! :)

Είτε μέσω DLNA είτε μέσω USB απλά δεν τους βλέπει. Δεν ξέρω γιατί.

Δημοσ.

Πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων μέσω δικτύου...

Κάτι δεν κάνεις σωστά με τους srt πάντως...

Τελικά τους κατέβασα χειροκίνητα και από το USB τους διάβασε επιτέλους. Είχες απόλυτο δίκιο. Για κάποιο λόγο το format αυτών που κατέβαζε το BSplayer, παρόλο που ήταν srt , δεν ήταν συμβατό.

Σχετικά με το πρόγραμμα αυτό (PLEX) το κατεβάζω στον υπολογιστή και το ρίχνω σε έναν κοινόχρηστο με την TV φάκελο, κι από κει κάνει την εγκατάσταση;

(Συγγνώμη για την ασχετοσύνη! Τελευταία ερώτηση είναι αυτή, δεν θα σε κουράσω άλλο)

Δημοσ.

Σχετικά με το πρόγραμμα αυτό (PLEX) το κατεβάζω στον υπολογιστή και το ρίχνω σε έναν κοινόχρηστο με την TV φάκελο, κι από κει κάνει την εγκατάσταση;

Tι εννοείς κοινόχρηστο με την TV φάκελο? Αυτή ακριβώς την δουλειά θα την κάνει το PLEX.

Κατέβασέ το και εγκατέστησέ το κανονικά στον σκληρό σου. Μετά θα προσθέσεις σε αυτό τα folders που θέλεις να είναι κοινόχρηστα (Π.χ. ταινίες, μουσική κ.τ.λ.) και να μπορείς να τα βλέπεις και απευθείας στην TV σου...

• Like 1
Δημοσ.

Tι εννοείς κοινόχρηστο με την TV φάκελο? Αυτή ακριβώς την δουλειά θα την κάνει το PLEX.

Κατέβασέ το και εγκατέστησέ το κανονικά στον σκληρό σου. Μετά θα προσθέσεις σε αυτό τα folders που θέλεις να είναι κοινόχρηστα (Π.χ. ταινίες, μουσική κ.τ.λ.) και να μπορείς να τα βλέπεις και απευθείας στην TV σου...

Α οκ τέλεια λοιπόν! Θα το δοκιμάσω. Σ' ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω μια οθόνη lg την m2280D και θέλω να βάλω μια ταινία με τους υπότιτλους τους ελληνικούς μέσα από στικακι  να δω, και ενώ τους βάζω μέσα στην ταινία δεν αναγνωρίζονται από την οθόνη τι να κάνω; έχω δοκιμάσει και με το conver x με αυτό τους βλέπει άλλα είναι κοματια δηλαδή 30 λεπτά το ενα 20 λεπτα το άλλο κάθε φορα πρεπει να τα αλλαζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...