kokobine Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 πρέπει να περιμένετε για το καινούργιο google nexus απο την LG φέτος ( το πήρα απο Αμερική μέσω google και μόνο γιατί έχω συγγενή εκεί ) 4πύρινο 2gb ram + 16gb ssd. Απλά το καλύτερο αυτή τη στιγμή ... και μόνο 275€. θα έρθει και Ελλάδα αλλά δε ξέρω πότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Η LG αρχίζει και κάνει πολύ θετικά βήματα στην κινητή της τηλεφωνία αλλά είναι πολύ διστακτική στο να βγάλει αναβαθμίσεις για τα μοντέλα της, οπότε αν έχεις πολλές απαιτήσεις θα μείνεις με την χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 πρέπει να περιμένετε για το καινούργιο google nexus απο την LG φέτος ( το πήρα απο Αμερική μέσω google και μόνο γιατί έχω συγγενή εκεί ) 4πύρινο 2gb ram + 16gb ssd. Απλά το καλύτερο αυτή τη στιγμή ... και μόνο 275€. θα έρθει και Ελλάδα αλλά δε ξέρω πότε.Εδω θα κοστιζει εναν σκασμο λεφτα οποτε αστο φιλε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darknemus01 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ετοιμαστείτε όσοι το αγοράσετε να μείνετε με Ice Cream Sandwich για πάντα. Τι εννοείς με αυτό; Δεν μπορείς να κάνεις update το λειτουργικό όποτε υπάρχει αναβάθμιση; όπως το ios; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 το θέμα είναι αν θα βγάλει η LG αναβάθμιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikat90 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ρε παιδιά μπορεί να είμαι και τελείως off topic αλλά αν δν βγάλει η lg αναβάθμηση δεν μπορείς να του βάλεςι μια custom rom και να ησυχάσεις??...εγώ εδώ με τ nexus και είμαι με custom και όχι με της google.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 προφανώς, αλλά αυτό δεν ακυρώνει το πόσο άθλιο είναι το support σε αυτό το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikat90 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 προφανώς, αλλά αυτό δεν ακυρώνει το πόσο άθλιο είναι το support σε αυτό το θέμα... ναι σε αυτό συμφώνο..ελπίζω μόνο σε ποιότητα να είναι σχετικα καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ενα φιλαρακι μου το τσιμπισε απο το ebay 200ευροπουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 no updates, no party... Έχω το L9 και μόλις αναβαθμίστηκα σε jelly bean 4.1.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα