Προς το περιεχόμενο

Blizzard - σοβαρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι ωχαδερφισμός, έχω πλήρη επίγνωση του τι γίνεται. Το παράδειγμα με την πιστωτική πχ όμως είναι τόσο βαρύ, που όλα τα άλλα οντως μοιάζουν αμελητέα (πχ blizzard verification process). Φαντάζομαι οτι και ΗΠΑ χρησιμοποιείς πιστωτική, και το τι targeted advertisement πέφτει δεν λέγεται. Και όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση.

είμαι πλήρως ενσωματωμένος, σε μια χώρα που δέχεται την διαφορετικότητα και σέβεται τον συνάνθρωπο. Μερικές αρνητικές επιρροές από την γείτονα χώρα είναι αναπόφευκτες, αλλά ο Καναδάς παραμένει πολυπολιtισμικός και δεν έχει ΠΡΕΠΕΙ τόσα όσα οι ΗΠΑ. Αυτή την άποψη την απέκτησε τόσο από συζητήσεις με Αμερικανούς συναδέλφους όσο και μιλώντας με ντόπιο πλυθησμό σε ένα πρόσφατο ταξίδι στο Seattle.

[offtopic] από το καλό στο καλύτερο, να είναι καλά τα oil sands. Λίγο ο χειμώνας πέφτει δύσκολος αλλά προσαρμόζεσαι. τώρα που παίζω και χοκευ (outdoors !) οτιδήποτε από -10 εώς -25 είναι ιδανική μέρα. Πιο κάτω δεν μπορώ ακόμα παγώνουν τα πνευμόνια μου...[/οfftopic]

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Είναι η εκδίκηση της blizzard που έβγαζες το revenge άχρηστο στον barb και έπαιζες wizard με bow.

άσε ρε noobόσκυλο, τι ξέρεις εσύ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...