Doug21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Και μετα απο την διαβεβαιωση της μπλιζαρντ οτι ΜΟΝΟ ενας θα εβλεπε τα μηνυματα μου και συνεπως τις πληροφοριες που θα εστελνα... ο αριθμος των οσων εχουν εμπλακει εχει φτασει τους 11.... εμπιστοσυνη στην μπλιζαρντ ρεεεεεε
jvgrjohn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Doug21 Η αλήθεια είναι ότι το φακέλωμα που έχουμε υποστεί είναι μεγαλύτερο από ότι μπορούμε να φανταστούμε, σε σημείο να αισθανθούμε ''άβολα'' σε περίπτωση δημοσίευσης αυτών των πληροφοριών. Αν θες μπορείς να το αποφύγεις έως ένα βαθμό ξεκινώντας από την άμεση διακοπή του ίντερνετ. Δυστυχώς τα προσωπικά μας στοιχεία, δηλωμένα ή μη σίγουρα βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα σε ένα στικάκι και δέχονται κάποια μορφή επεξεργασίας για εξαγωγή δεδομένων και στατιστικών στοιχείων. Σχετικά με την blizzard έχω καταφέρει και έχω κλειδώσει και εγώ τον λογαριασμό μου και αναγκάστηκα να τους στείλω σε φωτογραφία το δίπλωμα οδήγησης. Μπορεί να με θεωρείς αφελή, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι αυτό είναι μηδαμινό μπροστά στις πληροφορίες που πιθανόν να έχουν συλλέξει για εμένα, εσένα και όλους μας. Υπάρχει σχετική νομοθεσία πάντως σε ότι αφορά τις συναλλαγές μέσω ίντερνετ και σίγουρα θα καταφέρεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε περίπτωση διαρροής στοιχείων. Μην αγχώνεσαι. Αν συνεχίζεις να αγχώνεσαι κάνε διακοπή του ίντερνετ γιατί είναι η μοναδική λύση. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2012 από jvgrjohn 1
Doug21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Doug21 Η αλήθεια είναι ότι το φακέλωμα που έχουμε υποστεί είναι μεγαλύτερο από ότι μπορούμε να φανταστούμε. Αν θες μπορείς να το αποφύγεις έως ένα βαθμό ξεκινώντας από την άμεση διακοπή του ίντερνετ. Δυστυχώς τα προσωπικά μας στοιχεία, δηλωμένα ή μη σίγουρα βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα σε ένα στικάκι και δέχονται κάποια μορφή επεξεργασίας για εξαγωγή δεδομένων και στατιστικών στοιχείων. Σχετικά με την blizzard έχω καταφέρει και έχω κλειδώσει και εγώ τον λογαριασμό μου και αναγκάστηκα να τους στείλω σε φωτογραφία το δίπλωμα οδήγησης. Μπορεί να με θεωρείς αφελή, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι αυτό είναι μιδαμινό μπροστά στις πληροφορίες που πιθανόν να έχουν συλλέξει για εμένα, εσένα και όλους μας. Υπάρχει σχετική νομοθεσία πάντως σε ότι αφορά τις συναλλαγές μέσω ίντερνετ και σίγουρα θα καταφέρεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε περίπτωση διαρροής στοιχείων. Μην αγχώνεσαι. Δεν αγχωνομαι. Ετσι κι αλλιως αυτο που λες ειναι αληθεια. Και μεσω facebook φευγουν ολη την ωρα στοιχεια που ουτε φανταζομαστε. Τα στοιχεια σου εσυ τα εδωσες με γνωση ολων αυτων, οποτε δεν ειναι αφελεια. Δεν ειναι εκει το θεμα. Αν ενας κλεφτης μπει το βραδυ σπιτι μου και με κλεψει σπαζοντας την πορτα κτλ κτλ απλα θα πω οτι ειμαι ατυχος. Αν του δωσω κλειδι και κλεισω και τον συναγερμο προσφεροντας του και μπισκοτα με γαλα καθως με κλεβει, ε θα ειμαι σαν τα πιτσιρικια απο πανω. Εκει ειναι η διαφορα.
jvgrjohn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Το ενδεχόμενο να γνωρίζει ήδη η blizzard αυτά τα στοιχεία και απλά να σε βάζει στη διαδικασία να τα στείλεις για το τυπικό του θέματος το έχεις σκεφτεί???
pj2501 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Είπα και εγώ να παίξω μετά από ένα εξάμηνο, αλλά ο λογαριασμός μου είναι κλειδωμένος λόγω ύποπτης κίνησης. Πάω λοιπόν να τον ξεκλειδώσω και μου ζητάει όνομα και επίθετο, αλλά δεν ταιριάζουν και τα απορρίπτει. Που να θυμάμαι τώρα αν έβαλα τίποτα ψεύτικα. Το πρόβλημα είναι ότι το request a ticket και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι ανενεργά. Τι κάνω τώρα; που θα βρω τα τηλέφωνα; Υ. Γ. Πότε ξανά παιχνίδι απο blizzard. Έχω τόσα παιχνίδια από steam και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. δε σου φταιει η blizzard που εσυ εβαλες ψευτικο ονομα σε ενα παιχνιδι που αγορασες νομιμα....καλα να παθεις 2
marios_geo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 δε σου φταιει η blizzard που εσυ εβαλες ψευτικο ονομα σε ενα παιχνιδι που αγορασες νομιμα....καλα να παθεις Είπε ο pj2501...
headbanger Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 και τώρα εσύ, προσαρμόζεσαι στην κοινωνία του Καναδά; Πιο πολύ σαν outcast βρωμάς. Ο paredwse έχει δίκιο. Λόγο επαγγέλματος άσε με να γνωρίζω πως γίνονται οι συναλλαγές ηλεκτρονικά. Α και μην κάνεις ψώνια με πιστωτική εδώ στον Καναδά, σε λίγο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα γνωρίζουν και τι χρώμα βρακί ψωνίζεις, τι μπύρα πίνεις, αν πηδάς με καπότες καθώς και τι μέγεθος πουλί έχεις(από το τι καπότες πέρνεις ντε!). Αλλά η μπλίζαρτν σε ενόχλησε που στην ουσία έχει μια στανταρ διαδικασία για ταυτοποίηση στοιχείων, ώστε να μειώσουν τα ποσοστά frauds. whatever ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ!
marios_geo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Α και μην κάνεις ψώνια με πιστωτική εδώ στον Καναδά, σε λίγο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα γνωρίζουν και τι χρώμα βρακί ψωνίζεις, τι μπύρα πίνεις, αν πηδάς με καπότες καθώς και τι μέγεθος πουλί έχεις(από το τι καπότες πέρνεις ντε!). Αλλά η μπλίζαρτν σε ενόχλησε που στην ουσία έχει μια στανταρ διαδικασία για ταυτοποίηση στοιχείων, ώστε να μειώσουν τα ποσοστά frauds. Δεν έχω αρκετά χερια για facepalm. Ανακεφαλαιώνοντας σε πειράζει να σε φακελώνουν, αλλά δεν σε πειράζει να σε φακελώνει η Blizzard. Τρολολο.
Doug21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχω αρκετά χερια για facepalm. Ανακεφαλαιώνοντας σε πειράζει να σε φακελώνουν, αλλά δεν σε πειράζει να σε φακελώνει η Blizzard. Τρολολο. ρε συ σου λεω, τι καθεσαι κι ασχολησε με πιτσιρικια?
marios_geo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο. Θα κλείσω (επιτέλους) με ένα ρητό του George Carlin 1
headbanger Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Προφανώς και νομίζετε ότι όλοι είμαστε στην δικιά σας ηλικία. Μάριε δεν κατάλαβες λέξη. Θες δεν θες, είσαι φακελωμένος σε όλα - παράδειγμα η χρήση πιστωτικής που χωρίς αυτές εδώ στο North america δεν κάνεις τπτ. και αυτό που πιστεύεις ότι είναι ασφαλές είναι ψευδαίσθηση για να καλύψει τις παρανοικές σας τάσεις. Doug προφανώς είσαι μέγας .. Καλά σε πέρναμε στο ψιλό από εποχής LoL topic. Σνεχίστε να μας διασκεδάζετε πάντως, έχει πλάκα η βλακεία του κόσμο όταν δεν με επηρεάζει 4
marios_geo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 headbanger, αν θες να ενσωματωθείς στον Καναδά (μια υπέροχη χώρα που πολύ θα ήθελα να μεταναστεύσω), την Ελληνική λογική του ωχ-αδερφε αφού όλοι μας κλέβουν φακελώνουν κτλ, ας μας φακελωεουν και αυτοί, κόψτην. Μαχαίρι όμως. [offtopic] Πώς είναι η ζωή στην Alberta; Μόνο Quebek έχω πάει. [/offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα