Retromaniac Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ένα απλό θέμα μετατρέπηκε σε flame war.
marios_geo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 και σε μία τυπική συναλλαγή με μία εταιρία την οποία πληρώνεις για να σε ψυχαγωγεί. Όταν πας κινηματογράφο/club και δεν ξέρω άλλο τί, εισιτήριο παίρνεις αφού δώσεις ταυτότητα; 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Όταν πας κινηματογράφο/club και δεν ξέρω άλλο τί, εισιτήριο παίρνεις αφού δώσεις ταυτότητα; Όταν κλείνεις εισιτήρια με την πιστωτική σου κάρτα (για κινηματογράφο, θέατρο, συναυλία), κάποιος δεν έχει τα στοιχεία της ταυτότητάς σου; Όταν αγοράζεις μέσω internet, κάποιος δεν έχει τα στοιχεία της ταυτότητάς σου (όνομα, διεύθυνση αποστολής); Ας μην παραλογιζόμαστε... 1
Doug21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Όταν κλείνεις εισιτήρια με την πιστωτική σου κάρτα (για κινηματογράφο, θέατρο, συναυλία), κάποιος δεν έχει τα στοιχεία της ταυτότητάς σου; Όταν αγοράζεις μέσω internet, κάποιος δεν έχει τα στοιχεία της ταυτότητάς σου (όνομα, διεύθυνση αποστολής); Ας μην παραλογιζόμαστε... ΟΧΙ ,ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους δεν εχει ΤΗΝ ταυτοτητα σου στα χερια του. Τωρα, αν θεωρεις την ταυτοτητα και αποδεικτικο ΟΙΚΙΑΣ το ιδιο με την πιστωτικη τοτε να πεις στους γονεις σου να σου κανουν ενα μαθηματακι για αυτα τα πραγματα 1
marios_geo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Τσούκου. Όταν αγοράζεις μέσω internet, το μαγαζί ΔΕΝ έχει τα στοιχεία της ταυτότητάς σου.Το μόνο που έχει είναι η διεύθυνσή σου, για να ξέρει που να τα στείλει. Για τα εισιτήρια κινηματογράφου, και γενικότερα για αγορές μέσω πιστωτικής δεν το πολυκατέχεις το θέμα. Ας μη λέμε ότι να'ναι... 2
Doug21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Και για να τελειωνουμε, μεχρι καποιος απο εσας τους δηθεν ανετους να δωσει εδω δημοσια αποδεικτικα για τα στοιχεια του οπως ζηταει η blizzard, μη λετε πολλα γιατι με πορδες αυγα δε βαφονται. Τσούκου. Όταν αγοράζεις μέσω internet, το μαγαζί ΔΕΝ έχει τα στοιχεία της ταυτότητάς σου.Το μόνο που έχει είναι η διεύθυνσή σου, για να ξέρει που να τα στείλει. Για τα εισιτήρια κινηματογράφου, και γενικότερα για αγορές μέσω πιστωτικής δεν το πολυκατέχεις το θέμα. Ας μη λέμε ότι να'ναι... αφου λεει οτι θελει. Και βασικα δεν εχει ΚΑΝ την διευθυνση στην οποια μενεις. ΜΟΝΟ 2 διευθυνσεις εχει, αυτη που ειχες εσυ δηλωσει στην τραπεζα (εγω παντα ειχα το πατρικο μου κι ας μην εμενα εκει) και αυτη στην οποια θες να πανε τα πραγματα (τις μισες φορες εστελνα στο πατρικο μου και τις αλλες μισες σε συγγενεις και φιλους). Καλο ειναι να μαθουμε ΠΡΩΤΑ και μετα να μιλαμε μερικοι
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ΟΧΙ ,ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους δεν εχει ΤΗΝ ταυτοτητα σου στα χερια του. Τωρα, αν θεωρεις την ταυτοτητα και αποδεικτικο ΟΙΚΙΑΣ το ιδιο με την πιστωτικη τοτε να πεις στους γονεις σου να σου κανουν ενα μαθηματακι για αυτα τα πραγματα Για εξήγησέ μου ποια είναι η διαφορά μεταξύ πιστωτικής (η οποία έχει ταυτοποιηθεί από άλλον φορέα) και στοιχείων ταυτότητας. Και θα σου συνιστούσα να αφήσεις την όποια οικογένειά μου και το υφάκι εκτός της συζήτησης. Φιλικά. Τσούκου. Όταν αγοράζεις μέσω internet, το μαγαζί ΔΕΝ έχει τα στοιχεία της ταυτότητάς σου.Το μόνο που έχει είναι η διεύθυνσή σου, για να ξέρει που να τα στείλει. Μάλιστα. Όταν λοιπόν αγοράζω από το amazon, το amazon δεν έχει στοιχεία ταυτοποίησής μου. Γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι... Για τα εισιτήρια κινηματογράφου, και γενικότερα για αγορές μέσω πιστωτικής δεν το πολυκατέχεις το θέμα. Ας μη λέμε ότι να'ναι... Εξήγησέ μου εσύ που το κατέχεις το θέμα, απ' ότι φαίνεται...
marios_geo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Το θέμα είναι ότι έχουμε ξεφύγει. Μέχρι πρότινος δεν έπρεπε να δίνουν ούτε καν όνομα, και τώρα κάποιοι είναι εντάξει να δίνουν και ταυτότητα. Σε λίγο θα δίνουμε και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, επισυναπτόμενο με ανάλυση ούρων και κοπράνων. Λυπάμαι αν δεν καταλαβαίνετε μερικοί, δεν επανέρχομαι εκτός και αν προκληθώ. 1
Doug21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Για εξήγησέ μου ποια είναι η διαφορά μεταξύ πιστωτικής (η οποία έχει ταυτοποιηθεί από άλλον φορέα) και στοιχείων ταυτότητας. Και θα σου συνιστούσα να αφήσεις την όποια οικογένειά μου και το υφάκι εκτός της συζήτησης. Φιλικά. Μάλιστα. Όταν λοιπόν αγοράζω από το amazon, το amazon δεν έχει στοιχεία ταυτοποίησής μου. Γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι... Εξήγησέ μου εσύ που το κατέχεις το θέμα, απ' ότι φαίνεται... lol, δε θα σου μαθω εγω αυτα που επρεπε να σου μαθουν αλλοι
marios_geo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μάλιστα. Όταν λοιπόν αγοράζω από το amazon, το amazon δεν έχει στοιχεία ταυτοποίησής μου. Γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι... Υ.Γ. Πολύ γρήγορη απάντηση. Το Amazon φυσικά και δεν έχει στοιχεία ταυτοποίησης για αυτό και χρήστες από Ελλάδα αγοράζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια (που δεν επιτρέπεται η εξαγωγή από ΗΠΑ). Μια βόλτα από το thread "Προσφορές παιχνιδιών" θα σε πείσει.
Vole Maulder Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλό είναι επίσης να σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, όπως και να σκεφτόμαστε πριν το παίξουμε ξερόλες. Αλλά, φυσικά, αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας για μερικούς. Το Insomnia είναι το ίδιο πράγμα με την Blizzard και την υπηρεσία της; Αφού δεν την εμπιστεύεσαι τόσο καθόλου, γιατί αγόρασες αρχικά το παιχνίδι της και τη στήριξες; Γιατί συμφώνησες στους όρους χρήσης και δε γύρισες το παιχνίδι πίσω εκεί από όπου το αγόρασες; Και δοκιμάστε να κλείσετε εισιτήρια από το ίντερνετ να δείτε κατά πόσο ο Παρεδώσε πετάει "πορδές", όπως λες. Επίσης, για να καταλάβω, είσαι τόσο παρανοϊκός, που και στην τράπεζα δίνεις ψευδή στοιχεία για να μη σε φακελώσουν; Και τι παραπάνω γράφει η ταυτότητά σου στο πίσω μέρος που δεν ξέρει το Amazon; Το ύψος και το όνομα των γονιών σου;
Doug21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Καλό είναι επίσης να σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, όπως και να σκεφτόμαστε πριν το παίξουμε ξερόλες. Αλλά, φυσικά, αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας για μερικούς. Το Insomnia είναι το ίδιο πράγμα με την Blizzard και την υπηρεσία της; Αφού δεν την εμπιστεύεσαι τόσο καθόλου, γιατί αγόρασες αρχικά το παιχνίδι της και τη στήριξες; Γιατί συμφώνησες στους όρους χρήσης και δε γύρισες το παιχνίδι πίσω εκεί από όπου το αγόρασες; Και δοκιμάστε να κλείσετε εισιτήρια από το ίντερνετ να δείτε κατά πόσο ο Παρεδώσε πετάει "πορδές", όπως λες. Επίσης, για να καταλάβω, είσαι τόσο παρανοϊκός, που και στην τράπεζα δίνεις ψευδή στοιχεία για να μη σε φακελώσουν; ποιος δινει ψευδη στοιχεια? καλα μερικοι δεν ειστε ΚΑΝ ετοιμοι για τον εξω κοσμος. Τροφη θα γινεται οταν ερθει η ωρα 1
Vole Maulder Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Λίγο πιο πάνω δεν είπες ότι στην τράπεζα έχεις το πατρικό σου κι ας μη μένεις εκεί, κι ότι τα πράγματα που αγοράζεις τα στέλνεις είτε στο πατρικό είτε σε φίλους; ΥΓ. Γαμάτα δε γράφω από την κούνια, δεν μπορείς να πεις;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 lol, δε θα σου μαθω εγω αυτα που επρεπε να σου μαθουν αλλοι Έχεις δίκιο, ευτυχώς δεν μου έμαθαν την αγωγή σου. Υ.Γ. Πολύ γρήγορη απάντηση. Το Amazon φυσικά και δεν έχει στοιχεία ταυτοποίησης για αυτό και χρήστες από Ελλάδα αγοράζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια (που δεν επιτρέπεται η εξαγωγή από ΗΠΑ). Μια βόλτα από το thread "Προσφορές παιχνιδιών" θα σε πείσει. Μάλιστα. Οπότε πιάνω "κώτσο" τους κουτόφραγκους του Amazon και του Barnes And Noble που μου στέλνουν σπίτι μου κάποια DVD Region 1 ή παιχνίδια των οποίων η πώληση δεν επιτρέπεται εκτός ΗΠΑ, αφού προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι τα στέλνουν Ελλάδα, παρ' ότι ως χώρα αποστολής είναι το "Greece"...
marios_geo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μάλιστα. Οπότε πιάνω "κώτσο" τους κουτόφραγκους του Amazon και του Barnes And Noble που μου στέλνουν σπίτι μου κάποια DVD Region 1 ή παιχνίδια των οποίων η πώληση δεν επιτρέπεται εκτός ΗΠΑ, αφού προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι τα στέλνουν Ελλάδα, παρ' ότι ως χώρα αποστολής είναι το "Greece"... Πάμε πάλι. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ παιχνίδια (download). Το θέμα είναι ότι το Amazon δεν πιστοποιεί την διεύθυνση σου. Δεν τη ψάχνει, δεν χρειάζεται να στείλεις ταυτότητα. Απλά πράγματα. Πας να βγεις από πάνω, αλλά δεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα