Προς το περιεχόμενο

Blizzard - σοβαρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως μια φορά που μου ζητήθηκε το έκανα, γιατι ήθελα το acc πίσω, τώρα είναι λογικό να υπάρχει ένας δισταγμός σχετικά με τα στοιχεία σου και την πιθανή δημοσιοποίηση τους από την εκάστοτε εταιρία προς τρίτους για λόγους έρευνας marketing κτλ. δεν είναι τόσο τραγικό αλλα και πάλι, είναι στην κρίση του καθενός.

υ.γ. ρε doug, ασε τις ταυτοποιήσεις και πες μας τι γίνεται εκεί να κοιτάξουμε για μετανάστευση σιγά σιγά :P

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι επειδη κι εγω θελω να μπορω να ξεκλειδωνω τον λογαριασμο μου, οσους δισταγμους και αντιθεσεις να εχω για κατι που αντικειμενικα ειναι γελοιο, συμφωνησα να το κανω, αλλα ΔΕΝ το δεχονται γιατι δεν εχω στο ονομα ΜΟΥ λογαριασμο. θα τρελλαθουμε.

οσο για μεταναστευση, οχι σιγα σιγα αλλα γρηγορα γρηγορα

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να τους καλέσεις αλλα μόλις διάβασα οτι δεν σε βοήθησε.

Ε κάνε υπομονή.

Και αν ακούσεις για τίποτα δουλειές, pm :P

Δημοσ.

Ενδιαφέρον είναι ότι πίσω από την ανωνυμία που σας παρέχεται στο διαδίκτυο, χρησιμοποιειτε ψευδώνυμο σε ένα σε απλό forum σαν το insomnia αλλά για τη blizzard ισχύουν αλλά δεδομένα.

Για τον zeniath

Με ένα απλό I accept ακύρωσες αρχές και νόμους που η κατακτηθηκαν με αγώνα. Φαντάζομαι όταν ήσουν παιδάκι θα έπαιρνες καραμέλα από τον άγνωστο στο πάρκο επειδή σου είπε ότι δεν τρέχει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου έλεγα να τους καλέσεις αλλα μόλις διάβασα οτι δεν σε βοήθησε.

Ε κάνε υπομονή.

Και αν ακούσεις για τίποτα δουλειές, pm :P

Επειδή δεν έχω χρόνο να τσεκάρω όλα τα ποστς, εγώ πάντως:

τη πρώτη φορά που μου έκλεψαν τα στοιχεία, μου ζήτησαν να στείλω ταυτότητα (είχα επικοινωνία με e-mail)

τη δεύτερη, όμως, φορά που συνεννοήθηκα τηλεφωνικώς, δεν μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Αν θυμάμαι καλά, απλά την ερώτηση ασφαλείας μου ζήτησαν και το serial από ένα οποιοδήποτε παιχνίδι τους.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον είναι ότι πίσω από την ανωνυμία που σας παρέχεται στο διαδίκτυο, χρησιμοποιειτε ψευδώνυμο σε ένα σε απλό forum σαν το insomnia αλλά για τη blizzard ισχύουν αλλά δεδομένα.

Ρέι, σοβαρέψου και κοίτα τι γράφεις, τι σχέση έχει η ανωνυμία στο διαδίκτυο (με όλα τα καλά και όλα τα κουσούρια της) με το να στείλεις τα στοιχεία σου σε μία εταιρία που την πληρώνεις για να σου προσφέρει μία υπηρεσία;

Δεν υπάρχουν παντού φαντάσματα.

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω χρόνο να τσεκάρω όλα τα ποστς, εγώ πάντως:

τη πρώτη φορά που μου έκλεψαν τα στοιχεία, μου ζήτησαν να στείλω ταυτότητα (είχα επικοινωνία με e-mail)

τη δεύτερη, όμως, φορά που συνεννοήθηκα τηλεφωνικώς, δεν μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Αν θυμάμαι καλά, απλά την ερώτηση ασφαλείας μου ζήτησαν και το serial από ένα οποιοδήποτε παιχνίδι τους.

δεν εχει να κανει ουτε με κλειδωμενο λογαριασμο ουτε με απωλεια στοιχειων κτλ

Ρέι, σοβαρέψου και κοίτα τι γράφεις, τι σχέση έχει η ανωνυμία στο διαδίκτυο (με όλα τα καλά και όλα τα κουσούρια της) με το να στείλεις τα στοιχεία σου σε μία εταιρία που την πληρώνεις για να σου προσφέρει μία υπηρεσία;

Δεν υπάρχουν παντού φαντάσματα.

σκαναρε την ταυτοτητα σου και ενα χαρτι να λεει τη διευθυνση σου και ποσταρε τα εδω στο φορουμ please

Δημοσ.

σκαναρε την ταυτοτητα σου και ενα χαρτι να λεει τη διευθυνση σου και ποσταρε τα εδω στο φορουμ please

Τι ακριβώς δε κατάλαβες από την πρόταση που παρέθεσες; :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο. Μου είναι αδύνατο.

Ρίξε μια ματιά στο φυλλάδιο για τα πιτσιρίκια, γιατί αυτό ίσως είναι στο ίσο πνευματικό επίπεδο με εσένα.

http://www.dpa.gr/pls/portal/docs/PAGE/APDPX/YOUTH/YOUTH_INTRO/YOUTH_BOOKLET.PDF

Δημοσ.

Τι ακριβώς δε κατάλαβες από την πρόταση που παρέθεσες; :huh:

Σε ξαναρωταω, μπορεις σε παρακαλω να κανεις αυτο που ζητησα απο πανω? Απλη ερωτηση ειναι.

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο. Μου είναι αδύνατο.

Ρίξε μια ματιά στο φυλλάδιο για τα πιτσιρίκια, γιατί αυτό ίσως είναι στο ίσο πνευματικό επίπεδο με εσένα.

http://www.dpa.gr/pl...UTH_BOOKLET.PDF

Μην ποσταρεις λινκ, τον κανεις να ειναι ενας ΑΚΟΜΑ απο ολους αυτους που θελουν να μαθουν τι ωρα ειναι και ρωτανε στο φορουμ αντι να κοιταξουν κατω δεξια. Αν βαριεται ο καθενας να ψαξει δεν ειναι δικο μας το προβλημα ωστε να τους παρουμε απο το αυτι και να τους τα μαθουμε λες και ειναι πιτσιρικια

• Like 1
Δημοσ.

Μα αυτό ακριβώς σου λέει. Ότι άλλο να τα δημοσιεύεις εδώ μέσα και άλλο να τα στείλεις σε ένα, θα μπορούσαμε να πούμε, "εχέμυθο" περιβάλλον που θα διασφαλίσουν την ανωνυμία σου προς τρίτους.

Δημοσ.

Μα αυτό ακριβώς σου λέει. Ότι άλλο να τα δημοσιεύεις εδώ μέσα και άλλο να τα στείλεις σε ένα, θα μπορούσαμε να πούμε, "εχέμυθο" περιβάλλον που θα διασφαλίσουν την ανωνυμία σου προς τρίτους.

πολυ ωραια, οποτε την διαφορα την βρισκετε στο σε ΠΟΙΟΝ δινετε τα στοιχεια σας. Σωστα?

• Like 1
Δημοσ.

Σε ξαναρωταω, μπορεις σε παρακαλω να κανεις αυτο που ζητησα απο πανω? Απλη ερωτηση ειναι.

Όχι, ασφαλώς και δε μπορώ.

Όπως εσύ δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στην ανωνυμία του διαδικτύου, στα ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, και σε μία τυπική συναλλαγή με μία εταιρία την οποία πληρώνεις για να σε ψυχαγωγεί.

• Like 1
Δημοσ.

πολυ ωραια, οποτε την διαφορα την βρισκετε στο σε ΠΟΙΟΝ δινετε τα στοιχεια σας. Σωστα?

Είναι στη κρίση του καθενός να αποδεκτεί τους όρους που έχει ορίσει η Blizzard και η κάθε Blizzard. Αν εσύ είσαι αντίθετος με αυτούς, απλά μη χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της.

Επίσης, μακάρι η αποστολή της ταυτότητας σου στη Blizzard να ήταν το μόνο πρόβλημα με την ανωνυμία που μπορείς να έχεις σήμερα. Φαντάσου δηλαδή τι μπορεί να κάνει ο κάθε ISP. Αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι, δε μπορώ να διανοηθώ πώς θα μπορούσε να είναι το internet σήμερα. Απορώ βέβαια που κατάφερες και έδωσες τα στοιχεία σου στην εταιρία που σου παρέχει internet και μάλιστα, χωρίς να ξέρεις αν παρακολουθεί τις κινήσεις σου. Ή μπαίνεις από καρτοκινητό; Όπα, περίμενε, και σε αυτά πλέον ζητάνε να γίνει δήλωση.

Δημοσ.

Οποτε για να τελειωνουμε, κρινετε αυτους που δε θελουν να δωσουν τα στοιχεια τους σε μια εταιρια παιχνιδιων ενω εσεις δε τα δινετε σε ενα φορουμ. --> οποτε... εμπιστευεστε εκεινη την εταιρια περισσοτερο απο αυτο εδω το φορουμ --> οποτε στηριζεστε στην προσωπικη σας συμπαθεια και πιστη προς καποιον/καποιους.

Με τι δικαιωμα λοιπον θα με κρινεις εσυ εμενα που ΔΕΝ εμπιστευομαι την μπλιζαρντ?

Θες και αποδειξεις γιατι δεν την εμπιστευομαι?

Της εστειλα το μηνυμα για αλλαγη χωρας και την δυσαρεσκεια μου στο ΓΙΑΤΙ πρεπει να στειλω αυτα τα χαρτια. Μου ειπαν οτι ετσι κι αλλιως μονο ΕΝΑΣ θα δει τα χαρτια σου και μονο για λιγες ημερες θα κρατηθουν, μην ανησυχεις. Ε απο τοτε... (κατσε μετραω...) εχουν μπει στο μηνυμα μου αυτο και απαντησει σε μενα 7 ΑΤΟΜΑ.

Εχεις τις ευχες μου λοιπον να τους εμπιστευτεις εσυ. Οπως λοιπον εσυ δεν εμπιστευεσαι εμας, ετσι κι εγω αυτους. Καταλαβες τι σου λεμε τοση ωρα λοιπον?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...