Doug21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πάντα είναι χαρά μου να δίνω όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ύψος, θρήσκευμα κτλ για να παίξω ένα κ@λ@παίχνιδο. Πας καλά; ειναι αυτο που ειπα και πιο πανω, οσοι δεν εχουν οικογενειες, επαγγελματα, παιδια κτλ να νοιαστουν την κανουν οτι να'ναι την ταυτοτητα τους. Δεν ξερουν ομως οτι ο ΜΟΝΟΣ ανθρωπος που εισαι αναγκασμενος και πρεπει να την δειχνεις ειναι ο αστυνομικος. Ασχετο αν ολοι μας την δινουμε απο δω κι απο κει οπως σε εταιριες κινητης τηλεφωνιας κτλ. Θα ηθελα πραγματικα καποιον απο 25 και πανω με δουλεια και δικη του οικογενεια να βγει και να πει οτι μπραβο στην μπλιζαρντ και θα εδινε κι εκεινος την ταυτοτητα του. 1
liopyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Τι σχέση έχει η ηλικία, η δουλειά και η οικογένεια με την ταυτότητα; 3
zeniath Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ε πως αλλιώς θα γκρινιάξουμε για τα πάντα; Από την μία αν μας κλέψουν το account φταίει η blizzard από την άλλη αν το προστατεύει πάλι φταίει η blizzard (γενικά οι εταιρίες). Γκρίνια απλά για να γκρινιάζουμε. Το να ζητάνε υπηρεσίες ταυτοπροσωπία για να σιγουρευτούν είναι κάτι που γίνεται παντού, αλλά για κάποιο λόγο η blizzard απαγορεύεται να το κάνει. Χώρια ότι η ταυτότητα δεν έχει καμία σχέση με δουλειά, παιδιά, σκυλιά, γατιά. Αυτό είναι ένα σημείο που έχετε ξεφύγει εντελώς απλά λέτε πράγματα που δεν στέκουν απλά για να τα πείτε. Και την επόμενη φορά που θα πατήσεις "I accept & agree to these terms" να τους διαβάσεις πρώτα. Μόνο η Ελένη Λουκά λείπει για να φωνάζει για το φακέλωμα και το σημάδι του Θηρίου που προωθεί η blizzard. 1
Doug21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ε πως αλλιώς θα γκρινιάξουμε για τα πάντα; Από την μία αν μας κλέψουν το account φταίει η blizzard από την άλλη αν το προστατεύει πάλι φταίει η blizzard (γενικά οι εταιρίες). Γκρίνια απλά για να γκρινιάζουμε. Το να ζητάνε υπηρεσίες ταυτοπροσωπία για να σιγουρευτούν είναι κάτι που γίνεται παντού, αλλά για κάποιο λόγο η blizzard απαγορεύεται να το κάνει. Χώρια ότι η ταυτότητα δεν έχει καμία σχέση με δουλειά, παιδιά, σκυλιά, γατιά. Αυτό είναι ένα σημείο που έχετε ξεφύγει εντελώς απλά λέτε πράγματα που δεν στέκουν απλά για να τα πείτε. Και την επόμενη φορά που θα πατήσεις "I accept & agree to these terms" να τους διαβάσεις πρώτα. Μόνο η Ελένη Λουκά λείπει για να φωνάζει για το φακέλωμα και το σημάδι του Θηρίου που προωθεί η blizzard. 1. Ευχαριστω που στηριζεις αυτο που ελεγα πριν για διαφορες στην ωριμοτητα των οσων εχουν και οσων δεν εχουν οικογενεια και φυσικα στην ηλικια. 2. μολις με το καλο τελειωσεις το σχολειο ψαξε και το τι θα πει ταυτοπροσωπια και μετα το ξαναλες Τι σχέση έχει η ηλικία, η δουλειά και η οικογένεια με την ταυτότητα; με καλυψε ο προηγουμενος στο γιατι οσοι ειναι παιδια και/η δεν εχουν απο πισω τους καποιον να προστατευσουν δεν ενδιαφερονται για την ταυτοτητα τους και γενικα τις πληροφοριες τους οσο θα επρεπε.
zeniath Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 1. Ευχαριστω που στηριζεις αυτο που ελεγα πριν για διαφορες στην ωριμοτητα των οσων εχουν και οσων δεν εχουν οικογενεια και φυσικα στην ηλικια. 2. μολις με το καλο τελειωσεις το σχολειο ψαξε και το τι θα πει ταυτοπροσωπια και μετα το ξαναλες Άχου μωρέ, πόσο γλυκούλης είσαι. Μου αρέσουν τα επιχειρήματα επιπέδου Νόμπελ που παρέθεσες. Τυχερός ο Καναδάς που σε έχει πλέον. Κρίμα για την Ελλάδα. Γι'αυτό δε θα πάμε ποτέ μπροστά σαν χώρα, η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της .
Vole Maulder Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Η πλάκα εδώ είναι πως έχετε διαφορά 2 χρόνια μεταξύ σας Doug, για τι είδους προστασία μιλάς κι από τι και πώς ακριβώς εκθέτει τα παιδιά σου να στείλεις το πίσω μέρος της ταυτότητας για επιβεβαίωση των στοιχείων σου; Τηλεφωνική/ίντερνετ σύνδεση ή λογαριασμό σε τράπεζα έχεις ανοίξει ποτέ; 1
Doug21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Η πλάκα εδώ είναι πως έχετε διαφορά 2 χρόνια μεταξύ σας Doug, για τι είδους προστασία μιλάς κι από τι και πώς ακριβώς εκθέτει τα παιδιά σου να στείλεις το πίσω μέρος της ταυτότητας για επιβεβαίωση των στοιχείων σου; Τηλεφωνική/ίντερνετ σύνδεση ή λογαριασμό σε τράπεζα έχεις ανοίξει ποτέ; φιλε μου καταρχην η ηλικια ειναι κατι υποκειμενικο. Κι οπως ειπα, ΟΠΟΙΟΣ εχει οικογενεια, παιδια, σοβαρη δουλεια κτλ κτλ και δεν εχει κανενα προβλημα να στελνει λογαριασμους και ταυτοτητες απο δω κι απο κει, να βγει να μας το πει. Μεχρι τωρα δεν βλεπω κανεναν. Οσο για την δευτερη ερωτηση σου, δεν θα μπω σε ανοιχτη συζητηση για πραγματα τα οποια οι περισσοτεροι εδω μεσα ουτε καν εχουν την ωριμοτητα να συζητησουν. Εαν θες μπορουμε να τα πουμε με μηνυματα αν εχεις πραγματικα απορια.
zeniath Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Η πλάκα εδώ είναι πως έχετε διαφορά 2 χρόνια μεταξύ σας Σε παρακαλώ αφού είπε ότι ακόμα δεν έχω τελειώσει το σχολείο, ανώριμε που θα τον βγάλεις λάθος σα δε ντρέπεσαι και εσύ.
liopyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 με καλυψε ο προηγουμενος στο γιατι οσοι ειναι παιδια και/η δεν εχουν απο πισω τους καποιον να προστατευσουν δεν ενδιαφερονται για την ταυτοτητα τους και γενικα τις πληροφοριες τους οσο θα επρεπε. Εμένα δε με κάλυψε. Με ποιο πιθανό σενάριο μπορεί να απειληθεί η δουλειά ή η οικογένειά σου όταν η Blizzard γνωρίζει επώνυμα σε ποιον ανήκει κάθε account;
Doug21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα δε με κάλυψε. Με ποιο πιθανό σενάριο μπορεί να απειληθεί η δουλειά ή η οικογένειά σου όταν η Blizzard γνωρίζει επώνυμα σε ποιον ανήκε κάθε account; μπορεις να ψαξεις να δεις περι προσωπικων δεδομενων και ιντερνετ αν θες. Και η ιδια η μπλιζαρντ με διαβεβαιωσε οτι απαγορευεται και ειναι παρανομο να κρατησουν τα στοιχεια μου πανω απο 7 μερες. Αν τους εχεις εμπιστοσυνη το κανεις. Για οποια αλλη σοβαρη συζητηση, με μηνυματα
mikelamar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Υποθέτω οτι εσείς που χαλιεστε δεν έχετε ψωνίσει ποτέ με πιστωτική απο το Internet σωστά!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Doug21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Υποθέτω οτι εσείς που χαλιεστε δεν έχετε ψωνίσει ποτέ με πιστωτική απο το Internet σωστά!!! Sent from my iPhone using Insomnia Αν εσενα μαζι με την πιστωτικη σου ζητανε και αποδειξεις για το που ακριβως μενεις και φωτοτυπια της ταυτοτητας σου να σταματησεις ΑΜΕΣΩΣ να ψωνιζεις απο κει
nfeel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Είμαστε λίγο της συνωμοσίας οι Έλληνες! Εμένα πχ η paypal μου ζητούσε διάφορα πιστοποιητικά αναγνώρισης,σύμφωνα με μια ευρωπαική οδηγία κατά του ξεπλύματος χρήματος.Αυτό συναίβει επειδή μέσα σε 1 έτος είχα δεχτεί πάνω από 2.500e σε donation και gift.Μου ζητούσε λόγου χάρη φωτοτυπία ταυτότητας/δίπλωμα,λογαριασμό που να επιβεβαιώνει την κατοικία,λογαριασμό τράπεζας κλπ Εάν δεν προχωρούσα στο validation δε θα μπορούσα να συνεχίσω να χρησιμοποιώ την υπηρεσία.Από τη στιγμή που εμπιστεύομαι τη διαχείρηση της κάρτας μου όμως στην paypal και θέλω να συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ,τα έστειλα. Προφανώς το που θα δώσετε τα στοιχεία σας,επαφίεται αποκλειστικά στη δική σας κρίση αλλά η προδιάθεση στη συνωμοσία ότι όλοι σας κυνηγάνε η θα κάνουν exploit τα στοιχεία σας παραχορώντας τα σε τρίτες εταιρίες είναι το αντίθετο άκρο. Πιο πολύ κινδυνεύει η οικογένειά σας κ η ασφάλειά σας,όπως ισχυρίζεστε,διαμένοντας στον ελλαδικό χώρο κ μόνο,παρά δίνοντας μια φωτοτυπία της ταυτότητάς σας στη blizzard!
Doug21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Είμαστε λίγο της συνωμοσίας οι Έλληνες! Εμένα πχ η paypal μου ζητούσε διάφορα πιστοποιητικά αναγνώρισης,σύμφωνα με μια ευρωπαική οδηγία κατά του ξεπλύματος χρήματος.Αυτό συναίβει επειδή μέσα σε 1 έτος είχα δεχτεί πάνω από 2.500e σε donation και gift.Μου ζητούσε λόγου χάρη φωτοτυπία ταυτότητας/δίπλωμα,λογαριασμό που να επιβεβαιώνει την κατοικία,λογαριασμό τράπεζας κλπ Εάν δεν προχωρούσα στο validation δε θα μπορούσα να συνεχίσω να χρησιμοποιώ την υπηρεσία.Από τη στιγμή που εμπιστεύομαι τη διαχείρηση της κάρτας μου όμως στην paypal και θέλω να συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ,τα έστειλα. Προφανώς το που θα δώσετε τα στοιχεία σας,επαφίεται αποκλειστικά στη δική σας κρίση αλλά η προδιάθεση στη συνωμοσία ότι όλοι σας κυνηγάνε η θα κάνουν exploit τα στοιχεία σας παραχορώντας τα σε τρίτες εταιρίες είναι το αντίθετο άκρο. Πιο πολύ κινδυνεύει η οικογένειά σας κ η ασφάλειά σας,όπως ισχυρίζεστε,διαμένοντας στον ελλαδικό χώρο κ μόνο,παρά δίνοντας μια φωτοτυπία της ταυτότητάς σας στη blizzard! υπαρχε ιμια διαφορα ομως. Αν ειχα στειλει μια φορα την ταυτοτητα μου με την εγγραφη μου θα ηταν οκ να το ξανακανω. Οταν ομως ζητανε να δουν ταυτοτητα για να πιστοποιησουν ενα ονομα που ειχα χρησιμοποιησει (οκ εγω ειχα βαλει το αληθινο μου, αλλοι ομως?) ειναι τρελλο και στο κατω κατω οπως ειπες ειναι στου καθενος την κριση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα