fever25 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 γιατι τοσο μισος ρε παιδι μου? Τα ιδια λες και στους Πορτογαλους,Ισπανους,Ιταλους,Ιρλανδους και λιαν συντόμως στους Γαλλους, Αγγλους...? Τεσπα..ας το αφησουμε ++1
Millennium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ως γνωστον για ολα τα κακα αυτου του κοσμου φταινε οι ελληνες.
Doug21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Doug21 : Πρέπει να είναι τρομερή η αίσθηση της απαλλαγής από 5 εκατομμύρια τεμπελόσκυλα που σε απομυζούσαν ε; Επίσης ο ιδρώτας σου θα γυρίζει σε εσένα από εδώ και πέρα. η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν κυριολεκτεις η μιλας ειρωνικα Ως γνωστον για ολα τα κακα αυτου του κοσμου φταινε οι ελληνες. οχι για ολα
chaplin1981 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Doug21 : Πρέπει να είναι τρομερή η αίσθηση της απαλλαγής από 5 εκατομμύρια τεμπελόσκυλα που σε απομυζούσαν ε; Επίσης ο ιδρώτας σου θα γυρίζει σε εσένα από εδώ και πέρα. Απο αυτα τα 5 μυρια τεμπελοσκυλα,οπως αναφερεις,ειναι και καποιοι με πτυχια και μεταπτυχιακα,οι οποιοι κανουν την δουλεια ολων των αλλων για να κινειται ακομα αυτο το κρατος.Κομπλεξ και απορριψεις που σε πληγωσαν στο παρελθον σε κανουν να μην βλεπεις καθαρα τα πραγματα offtopic/out
Doug21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδια ας μην αλλαζουμε το θεμα, αν θελετε παμε να ανοιξουμε ενα στο μπλα μπλα να τα πουμε αυτα
Retromaniac Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ μου είπαν να πάρω τηλ Greetings, Thank you for contacting Blizzard Entertainment. We will be more than happy to assist, however this case is best handled over the phone by calling our Account and Technical Support team. Please call us at 0800 0288246. Respectively if unable to connect via the number. Live representatives are available between 11:30AM - 7:30PM Paris Time, 7 days a week. Let us know if you need anything else, and have an awesome day! Sincerely, Account & Technical Services Blizzard Entertainment https://eu.battle.ne...article/contact Και εδώ μετά το τηλ Hello, This is just to recap the phone call we had this evening. You wish to have the SMS Alerts disabled on your account. To do this we first had to confirm you where the owner. This was done through you providing the account information and security answer to me. As you where also able to provide the authenticator serial number I then disabled the SMS alerts on the account Hope this resolves the issue for you. Regards, Daniel M. Customer Services Blizzard Entertainment http://eu.battle.net/support Αυτός ο daniel ευγενικτότατος και εξυπηρετικός. Ελπίζω να μην πέσεις σε κανένα στραβόξυλο. Τώρα γιατί αυτά δεν μπορούσα να τα κάνω μη τηλεφωνικά, ένας θεός ξέρει. Ίσως θέλαν να ακούσουν την φωνούλα μου.
Doug21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 μετα απο συζητησεις μου εστειλαν εναν καταλογο μ ετις διαφορες χωρες που εχουν τμηματα τους και να παρω εκει τηλεφωνο μπας και γινει τιποτα, αλλα ο Καναδας δεν υπηρχε...
marios_geo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Είπα και εγώ να παίξω μετά από ένα εξάμηνο, αλλά ο λογαριασμός μου είναι κλειδωμένος λόγω ύποπτης κίνησης. Πάω λοιπόν να τον ξεκλειδώσω και μου ζητάει όνομα και επίθετο, αλλά δεν ταιριάζουν και τα απορρίπτει. Που να θυμάμαι τώρα αν έβαλα τίποτα ψεύτικα. Το πρόβλημα είναι ότι το request a ticket και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι ανενεργά. Τι κάνω τώρα; που θα βρω τα τηλέφωνα; Υ. Γ. Πότε ξανά παιχνίδι απο blizzard. Έχω τόσα παιχνίδια από steam και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Retromaniac Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Περίμενε την δευτέρα, δυστυχώς και προσπάθησε.
Doug21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ειναι αχρηστοι φιλε μου, εγω εδω που ηρθα δεν εχω λογαριασμους στο ονομα μου ακομα και μου λενε οτι εαν δε τους στειλω λογαριασμο με το ονομα μου και τη νεα μου διευθυνση δεν μου αλλαζουν το region. Δεν πειραζει, για αυτο πανε απο το κακο στο χειροτερο
marios_geo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Κάποια στιγμή η αναμονή έγινε 20 λέπτη και πήρα τηλέφωνο (άνοιξε το σύστημα δλδ). Μετά από ένα χοντρό φακέλωμα, μου άνοιξαν το λογαριασμό. Για hack δεν παίζει πάντως, γιατί τελευταία φορά που έπαιξε κάποιος ήταν τον Αύγουστο (εγώ δηλαδή). Σαν προσπάθεια φακελώματος μου μοιάζει πάντως, και δεν είμαι παρανοϊκός με τέτοια ζητήματα. Υ.Γ. Πάντως στην υποστήριξη είναι ευγενέστατοι.
Doug21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 εμενα μου εξηγησαν οτι τα ζητανε αυτα για να δουν μην ειναι πωληση του λογαριασμου μου σε αλλον.... τους λεω ρε ασχετοι, εχω και το παλιο και το νεο τηλεφωνο, εχω authenticator, μπορω να σας πω ολα τα στοιχεια μου και τις κρυφες ερωτησεις, τι πωλησεις και ***** μου λετε. Εδω μπροστα στα ματια τους πουλαει ο καθενας οτι θελει παρανομα, εμας τυρανανε. 1
mikelamar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Respect στην Blizzard για τα σύστηματα ασφαλείας της! Σου ζητάνε να στείλεις μόνο την πίσω όψη και όχι αυτή με φωτο κ αριθμό ταυτότητας. Επίσης μπορεις να τους καλεσεις απο Skype και να τελείωνει το θέμα μέσα σε 5 λεπτά όπως έκανα κι εγω! Sent from my iPhone using Insomnia
Doug21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Respect στην Blizzard για τα σύστηματα ασφαλείας της! Σου ζητάνε να στείλεις μόνο την πίσω όψη και όχι αυτή με φωτο κ αριθμό ταυτότητας. Επίσης μπορεις να τους καλεσεις απο Skype και να τελείωνει το θέμα μέσα σε 5 λεπτά όπως έκανα κι εγω! Sent from my iPhone using Insomnia αλλο συστημα ασφαλειας και αλλο αυτο, μη λεμε οτι θελουμε. Ετσι κι αλλιως ειναι μεγαλο θεμα στο ιντερνετ και οχι κατι που λεω εγω. Οσο για το τηλεφωνημα, ΔΕΝ γινεται. Αλλαξες χωρα και στην αλλαξανε με τηλεφωνο?
marios_geo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Respect στην Blizzard για τα σύστηματα ασφαλείας της! Σου ζητάνε να στείλεις μόνο την πίσω όψη και όχι αυτή με φωτο κ αριθμό ταυτότητας. Πάντα είναι χαρά μου να δίνω όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ύψος, θρήσκευμα κτλ για να παίξω ένα κ@λ@παίχνιδο. Πας καλά; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα