Προς το περιεχόμενο

Blizzard - σοβαρα?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικους μηνες και ως κατοικος Ελλαδας, αγορασα το diablo 3. Εκει που ζητουσε λοιπον εγραψα οτι μενω Ελλαδα και εδωσα και τον αριθμο κινητου μου για να μου στελνουν κωδικους ασφαλειας κτλ (γνωστη διαδικασια).

Εδω και καποιες μερες λοιπον ειμαι κατοικος Καναδα και φυσικα εχω νεα διευθυνση και νεο τηλεφωνο. Τους στελνω λοιπον στο support τους να μου τα αλλαξουν γιατι δεν εχουν καν αυτοματοποιημενες διαδικασιες για κατι τετοιο.

Και τι μου λενε?

Θελουν

1) ταυτοτητα λεει να τους στειλω

και

2) καποιον λογαριασμο που να δειχνει διεθυνυση, ονομα κτλ.

Ρε θα μας τρελλανουν? Ποια η γνωμη σας?

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε και εγώ άλλαξα κινητό και για να μου αλλάξουν το sms protect να δείχνει στο νέο νούμερο έπρεπε να γράψω ένα κωδικό που μου στέλναν στο παλιό. Το παλιό όμως είχε πια καταργηθεί, οπότε σαν λύση μου ζήτησαν να στείλω ταυτότητα. Ταυτότητα όμως δεν ήθελα να στείλω γιατί δεν είναι δυνατόν για ένα battle.net account να έχει την ταυτοτητά μου η blizzard. Μου είπαν να πάρω τηλ. στο support αγγλίας αφού δεν ήθελα να δώσω ταυτότητα, και πήρα μέσω skype δωρεάν γιατί το νούμερο ήταν free of charge στην Αγγλία. Μου έκαναν κάποιες ερωτήσεις για το account εκεί και όλα καλα. Οπότε κάνε το ίδιο.

Δημοσ.

Μήπως γίνεται να αλλάξεις τις ρυθμίσεις ασφαλείας και να βάλεις πχ authenticator στο κινητό;Δε θυμάμαι ακριβώς πως λειτουργεί το σύστημά τους, αλλά για τσέκαρέ το.

Δημοσ.

Φίλε και εγώ άλλαξα κινητό και για να μου αλλάξουν το sms protect να δείχνει στο νέο νούμερο έπρεπε να γράψω ένα κωδικό που μου στέλναν στο παλιό. Το παλιό όμως είχε πια καταργηθεί, οπότε σαν λύση μου ζήτησαν να στείλω ταυτότητα. Ταυτότητα όμως δεν ήθελα να στείλω γιατί δεν είναι δυνατόν για ένα battle.net account να έχει την ταυτοτητά μου η blizzard. Μου είπαν να πάρω τηλ. στο support αγγλίας αφού δεν ήθελα να δώσω ταυτότητα, και πήρα μέσω skype δωρεάν γιατί το νούμερο ήταν free of charge στην Αγγλία. Μου έκαναν κάποιες ερωτήσεις για το account εκεί και όλα καλα. Οπότε κάνε το ίδιο.

πολυ σωστος, κανεις λογικος ανθρωπος δε στελνει ταυτοτητα ετσι ανετα μεσω ιντερνετ και στον οποιοδηποτε (εκτος βεβαια απο μερικους που ειναι 16 αλλα τεσπα). Εμενα μου ειπαν οτι και τηλεφωνο να παρω θα πρεπει να τα στειλω, οτι να'ναι.

Μήπως γίνεται να αλλάξεις τις ρυθμίσεις ασφαλείας και να βάλεις πχ authenticator στο κινητό;Δε θυμάμαι ακριβώς πως λειτουργεί το σύστημά τους, αλλά για τσέκαρέ το.

εχω authenticator, αλλα δεν αλλαζει τιποτα. Για το κινητο και το region ζητανε αυτα που εγραψα.

Δημοσ.

Παρε. Θα σε ρωτήσει το authenticator id και το secret question και όλα οκ.

οκ thanks, αν στα επομενα 1-2 email τους δεν εχει βρεθει λυση θα τους παρω. Βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι εχει διαφορα το να τους παρεις και να τους τα πεις αυτα απο το να τους τα γραψεις

Δημοσ.

μπας και δουμε καμια ασπρη μερα μεταναστευσα. Και πανω που ειπα να ανασανω λιγο και να παιξω εχεις και την μπιζαρντ να λεει τα δικα της. Τι εγινε με το diablo?εφτιαξε καθολου? αξιζει να ασχοληθεις η μπα?

Δημοσ.

Doug21 : Πρέπει να είναι τρομερή η αίσθηση της απαλλαγής από 5 εκατομμύρια τεμπελόσκυλα που σε απομυζούσαν ε;

Επίσης ο ιδρώτας σου θα γυρίζει σε εσένα από εδώ και πέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Doug21 : Πρέπει να είναι τρομερή η αίσθηση της απαλλαγής από 5 εκατομμύρια τεμπελόσκυλα που σε απομυζούσαν ε;

Επίσης ο ιδρώτας σου θα γυρίζει σε εσένα από εδώ και πέρα.

γιατι τοσο μισος ρε παιδι μου?

Τα ιδια λες και στους Πορτογαλους,Ισπανους,Ιταλους,Ιρλανδους και λιαν συντόμως στους Γαλλους, Αγγλους...?

Τεσπα..ας το αφησουμε :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...