corrupted Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Σημερα δεν ειχα τι να κανω και πειραματιστηκα λιγο με το Huawei E173 που εδινε η Cosmote το καλοκαιρι στα προγράμματα Internet on the go με καρτα. Το στικακι ηταν ξεκλειδωτο οπως διαπιστωσα οποτε απλα αλλαξα το dashboard της Cosmote και εβαλα αυτο της Huawei. Παιζει κομπλε... Απ'οτι ειδα σου δινει τη δυνατοτητα να στειλεις SMS. Εκανα κανα δυο προσπαθειες, αλλα τα SMS δεν φευγουν. Ξερει κανεις αν πρεπει να κανω καμια μοντα ωστε να μπορω να στελνω και SMS ή αυτο δεν ειναι εφικτο, ειναι δηλαδη "κομμενη" αυτη η δυνατοτητα απο την Cosmote... ?!?
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 λεω εγω τωρα.μηπος θελει πουθενα να περαστει το τηλ.νουμερο του κεντρου μυνηματων για να στειλει?τωρα βεβαια επειδη το εχουν Μονο gia data μπορει πραγματι να μην μπορει να στειλει. αυτο θα το εβλεπες αμα εβαζες την καρτα σε ενα κινητο.κατι παραπανω δεν ξερω.υποθεσεις κανω.
corrupted Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Απ'το κινητο δεν μπορει να σταλει SMS. Το κεντρο μηνυματων ειναι κανονικα περασμενο. Δεν υπαρχει αραγε καποιος τροπος να το "κοροιδεψουμε" και να στειλει SMS...?
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.δεν εχω ακουσει κατι για να το παρακαμψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα