kalogeros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά, πρόσφατα αγόρασα την τηλεόραση του τίτλου και χρειάζομαι τα φώτα σας για ένα θεματάκι. Όταν μου έκαναν επίδειξη την συγκεκριμένη τηλεόραση, μου είχαν βάλει να δω ένα τριδιάστατο βίντεο, το οποίο με είχε εντυπωσιάσει. Από την ημέρα που παρέλαβα την τηλεόραση, δεν έχω δει 3D, καθώς τα μπικικίνια για blu-ray δεν υπάρχουν και η μετατροπή του 2D σε 3D δεν είναι τόσο καλή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Υπάρχει κάπου κάποιο βίντεο, χωρίς προστασία πνευματικών δικαιωμάτων, το οποίο μπορώ να κατεβάσω και να δω στην τηλεόρασή μου σε κανονικό 3D; Η διάρκεια δεν με ενδιαφέρει, ας είναι και 10 δευτερόλεπτα. Αρκεί να παίξει σωστά σε 3D. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Η δικιά μου Sony έχει το SEN στο οποίο έχει επιλογές για να δεις 3D trailers ταινιών. Τσέκαρε μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο και στη Samsung σου. Από την άλλη, τσέκαρε κανένα βίντεο σε youtube όπως αυτό με Side By Side. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 giorgos147, αυτό το βίντεο που παραθέτεις δεν θέλει red-cyan γυαλιά για να το δεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Απο το smarthub και τα samsung app κατέβασε το explore 3D και θα δεις σε 3D μικρα βιντεάκια Αποστολή από το LG-E610 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Για την μετατροπή, όρισε το βάθος απο το μενού στο τέρμα και την προοπτική ειτε στο +5 είτε στο -5. Την προοπτική πείραξε την και στα κανονικά 3d πριν από καθε ταινία. Χωρίς blueray θα εχεις μέτρια αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Τελικά, μετά από πολλές δοκιμές, βρήκα ότι το 3D το παίζει σε βίντεο σε side by side. Για την μετατροπή, όρισε το βάθος απο το μενού στο τέρμα και την προοπτική ειτε στο +5 είτε στο -5. Την προοπτική πείραξε την και στα κανονικά 3d πριν από καθε ταινία. Χωρίς blueray θα εχεις μέτρια αποτελέσματα. Ξέρεις να μου πεις από πού γίνονται αυτές οι ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα