alitsa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα με τον Explorer... Δεν μπορώ να ναοίξω ορισμένες σελίδες όπως πχ το Hotmail...Λέει δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας. Το πρόβλημα δεν είναι γενικό αλλά "επιλέγει" προφανώς ποιες θα ανοίξει και ποιες όχι... Αυτό το κάνει από χθες το μεσημέρι... Την προηγούμενη ήταν όλα κανονικά. Η σύνδεσή μου είναι αυτή που έχω πάντα στα 50.000 bps. Καμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Έκανα μια αναζήτηση στο forum και βρήκα κάποιες συμβουλες αλλά καμία δεν απέδωσε (επαναφορά των ρυθμίσεων, cookies κλπ)... Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Πιθανόν να είναι πρόβλημα του provider σου. Έχεις επικοινωνήσει μαζί του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alitsa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Όχι αλλά θα το επιχειρήσω και αυτό αύριο... Ευχαριστώ για τη συμβουλή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.