Simos805 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Πώς ξέρω ότι έχω σύνδεση ISDN στο τηλέφωνο?
snakes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ουσιαστικά η σύνδεση isdn σου παρέχει την δυνατότητα να πραγματοποιείς ταυτόχρονα 2 τηλεφωνικές διαλέξεις. Εάν έχεις πάροχο οτε και έχεις isdn σύνδεση τότε σίγουρα θα πρέπει να έχεις ένα netmod
Simos805 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ουσιαστικά η σύνδεση isdn σου παρέχει την δυνατότητα να πραγματοποιείς ταυτόχρονα 2 τηλεφωνικές διαλέξεις. Εάν έχεις πάροχο οτε και έχεις isdn σύνδεση τότε σίγουρα θα πρέπει να έχεις ένα netmod Μου έφεραν ένα τηλέφωνο που λέει ότι ειναι ISDN. Εγώ δεν το έχω ξαναακούσει αυτό και δεν έχω ιδέα τι είναι. Όταν βάζω το καλώδιο του τηλεφώνου στην πρίζα όπως το παλιό τηλέφωνο μου λέει δεν υπάρχει σύνδεση. Τι πρέπει να κάνω??
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Α:ν πράγματι εχεις σύνδεση isdn χρειάζεσαι αυτό το κουτι που παρέθεσε ο @snakes, οι συσκευές isdn δεν μπορούν να συνδεθούν απ' ευθείας επάνω στο σύρμα που ερχεται απο το δίκτυο http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/faqs/faqs_adsl05.htm
Simos805 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να έχω ISDN. Πώς μπορώ να βάλω? Πρέπει να αλλάξω πακέτο? Διότι δεν έχω συμπληρώσει 1 χρόνο που έχω το τρέχον πακέτο και δεν γίνεται να το αλλάξω.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Εξυπηρέτηση Πελατών - OTE 11888 ή όποιον άλλο πάροχο θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα