Προς το περιεχόμενο

Sony XPERIA U ή P ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πω πωω...thanx για την υπενθυμιση και τα περι πραγματικων αναγκων... ολο κιολο το τι θελω ειναι φωτογραφιες/instagram, mails, twitter και λιγο browsing... sony xperia U και αμα γουσταρω :P Link.png Site: http://makelife.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D/">6 Χρήσιμες Συμβουλές για την Αγορά Κινητού

Δημοσ.

στο λεω γιατι ολοι μπλεκομαστε και αγχωνομαστε τι να παρουμε.και εγω χτες πηρα κινητο και σκεφτηκα το απλο.τι θελω απο ενα κινητο : τα βασικα.τι θελω σαν εξτρα.να ειναι λιγο αδιαβροχο και τετοια αρα κινητο να ειναι ip 67 πχ.πηρα το xperia to go και τελος. 2 μοντελα αλλωστε ειναι ip67 στην sony

Δημοσ.

σε full ενταση οσο ξερω παιζουν οταν δεν εχεις καλο σημα.αν εχεις καλο σημα νομιζω οτι ριχνουν αυτοματα την ενταση τους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γι' αυτό κι εγώ έχω stupid phone και f2g για να εξυπηρετούνται οι βασικότατες ανάγκες μου χωρίς πολλά πολλά έξοδα τέτοιους καιρούς... (αν και δε θα με χάλαγε ένα iPhone5 :-D )

Δημοσ.

Γι' αυτό κι εγώ έχω stupid phone και f2g για να εξυπηρετούνται οι βασικότατες ανάγκες μου χωρίς πολλά πολλά έξοδα τέτοιους καιρούς... (αν και δε θα με χάλαγε ένα iPhone5 :-D )

η αληθεια ειναι οτι απειρα ατομα που εχουν τα τρελα κινητα τελικα χρησιμοποιουν μονο τα βασικα.οπως ειπες το κινητο ειναι μονο για να μιλας για sms και για ξυπνητηρι.προτιμω αυτα τα λεφτα του κινητου να πανε σε Mp3>πιο χρησιμο ειναι.αλλα iphone 5 και εσυ?:P

με τοσα λεφτα παιρνεις laptop

Δημοσ.

αλλα iphone 5 και εσυ? :P

με τοσα λεφτα παιρνεις laptop

Γι' αυτό δεν πήρα iPhone και πήρα laptop. Μια χαρά είμαι με το stupid phone μου! Μέχρι και internet μπαίνω και όλα cool B)

Απλά λέω, ΑΝ μπορούσα να το έχω, δεν θαμε χάλαγε καθόλου

Δημοσ.

Γι' αυτό δεν πήρα iPhone και πήρα laptop. Μια χαρά είμαι με το stupid phone μου! Μέχρι και internet μπαίνω και όλα cool B)

Απλά λέω, ΑΝ μπορούσα να το έχω, δεν θαμε χάλαγε καθόλου

Παρακαλω να συσταθει αρμοδια επιτροπη να γινει ενα donation για την αγορα ενος iphone 5 for the member Galaxia

Δημοσ.

Παρακαλουνται τα μελη του Insomnia να διαθεσουν τον οβολο τους για την αγορα ενος Iphone 5 για το μελος galaxia.Απο ενα ευρω να βαλει ο καθενας 10 Iphone5 αγοραζει κανεις οχι ενα.Μην ντρεπεστε

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα και καλή χρονια,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Xperia P και έχω μια ερώτηση αλλα για να μην ανοίγω καινούριο θέμα την κάνω εδω. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.
Λοιπόν, υπάρχει κάποιο πρόβλημα/μειωνέκτημα εάν το κινητό είναι εισαγωγης? Θα πρέπει να μην το προτιμήσω?

Δημοσ.

Εννοείς παραεισαγωγής γιατί όλα είναι εισαγωγής στην ουσία.

Aπ όσο ξέρω το μόνο πρόβλημα που ίσως έχεις είναι ότι δύσκολα θα σου παρέχει εγγύηση η ελληνική αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

υποτιθεται οτι οταν ειναι ευρωπης οτι πρεπει να σε καλυψουν.κατα τα αλλα ελληνικα εχει μεσα κανονικα οσο ξερω το android και το κινητο ειτε ειναι ελλαδας ειτε πχ ισπανιας.αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος αλλα οσο ξερω στα android που ειναι για την ευρωπη περνιουνται ολες οι γλωσσες.

Δημοσ.

Ρωτησα το καταστημα και μου απαντησε οτι είναι εισαγωγης με 2ετη εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπίας.
Θα έχω κάποιο θέμα με τη γλωσσα? Αν χρειαστεί να περάσω ROM στο μέλλον θα αντιμετωπίσω καποιο πρόβλημα?
Τα ρωτάω αυτα γιατι το προηγούμενο κινητό μου ηταν ενα HTC Desire παραεισαγωγης και ειχα αρκετα θέματα τέτοιου είδους.

Δημοσ.

rom custom περνας οτι θες.official updates θα μπορεσεις να τα κατεβασεις οταν τα δωσει η sony για την χωρα που υποτιθεται οτι απευθυνεται το κινητο.και στο birdphone που πεφτει πολυ εισαγωγης δεν ειδα καποιον να αναφερει κατι.δεν μπορω να πω κατι παραπανω μια που το sony go που πηρα ηταν για ελλαδα.

και ναι εφοσον απευθυνεται σε ευρωπαικη αγορα κανονικα πρεπει να σε καλυψει το service σε οποιαδηποτε χωρα της ευρωπης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...