Προς το περιεχόμενο

Sony XPERIA U ή P ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

U http://www.gsmarena.com/sony_xperia_u-4437.php [170€]

ή

P http://www.gsmarena.com/sony_xperia_p-4436.php [260€]

ιδού η απορία...

Περί ορέξεως, προφανώς... και περί τσέπης! Τα βρίσκω και τα 2 εξαιρετικό value for money. Νομίζω κάποιος από εδώ μέσα μου πρότεινε το U (αν δε κάνω λάθος) όταν έψαχνα γνώμες για... το HTC ChaCha.

Ζαχάρωσα καλά καλά το P και τώρα που πάω να βάλω το χέρι στη τσέπη κοντοστάθηκα.

Γιατί νομίζω ότι αν επιλέξω το U, πάλι μακακία θα κάνω και θα ψάχνω πάλι κινητό σε 1-2 χρόνια? Τα βασικά πλεονεκτήματα του P είναι η μεγαλύτερη οθόνη, περισσότερη RAM/Storage, καλύτερη κάμερα και HDMI out.

Θα δίνατε τα 90 ευρώ παραπάνω για τα extra του P?

Το full comparison εδώ → http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4437&idPhone2=4436

Δημοσ.

Η κατασκευη του U δε μου αρεσε καθολου. Απο sony δεν εχω καλες εμπειριες, ετσι θα σου προτεινα galaxy s advance ή galaxy s2 στα ιδια χρηματα ή Nexus στα 300 αλλα το κινητο ειναι τεραστιο αλλα θα εχεις αναβαθμισεις. Αυτα επειδη μιλας για android και δε σε κατευθυνω σε αλλη πλατφορμα. Οταν λες θα ψαχνω σε 1-2 χρονια τι παθαινουν τα κινητα σου και δεν μπορεις να τα κρατησεις παραπανω;

• Like 1
Δημοσ.

Από τα 2 εννοείται και θα πας για το P αλλά αν θές βάλε κανά 40 παραπάνω και πάρε το xperia S να καθαρίσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Η κατασκευη του U δε μου αρεσε καθολου. Απο sony δεν εχω καλες εμπειριες, ετσι θα σου προτεινα galaxy s advance ή galaxy s2 στα ιδια χρηματα ή Nexus στα 300 αλλα το κινητο ειναι τεραστιο αλλα θα εχεις αναβαθμισεις. Αυτα επειδη μιλας για android και δε σε κατευθυνω σε αλλη πλατφορμα. Οταν λες θα ψαχνω σε 1-2 χρονια τι παθαινουν τα κινητα σου και δεν μπορεις να τα κρατησεις παραπανω;

μενω μπακουρις γτ παω στη φθηνοτερη επιλογη και 1-2 χρονια μετα δεν υποστηριζονται βασικοτατες εφαρμογες. Συνηθως το προβλημα το ειχα να προερχεται απο το hardware αλλα στη προκειμενη περιπτωση το μονο προβλημα ειναι στο software...

Το P αναβαθμιζει μεχρι 4.1 ενω το U μεχρι 4.0

ευχαριστω για τις απαντησεις! τρεχω να ριξω μια ματια και στο S

@disquilified τι εννοεις οχι καλες εμπειριες? γιατι κιαλλοι μου πανε περιεργα πραματα για τα sony, προς μεγαλη μου εκπληξη.

Δημοσ.

Επειδή είμαι κ εγώ στο ίδιο δίλημμα (εχώ και το Sole στις επιλογές) με προβληματίζει το υψηλό SAR του U.

Δεν είναι κάπως πολύ το 1,62 ? 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια επιτηδες το κανουνε... ξεκινας με το U μετα κοιτας το P και λες ε δε παιρνω το P? Ε, μετα κοιτας το S με 40-50 ευρω διαφορα και θες το S :D ε και τωρα που θελω το S, γλυκοκοιταω και το ion αχαχαχαχ

οποτε ξεκινησα με 170 ευρω και τωρα θελω κινητο 390 ευρω !@#$%^&

• Like 1
Δημοσ.

Επιτηδες το κανουνε  :P Γιαυτο καλο ειναι να βαζει κανεις ενα οριο στο τι χρηματα θα δωσει αν και αρκετες φορες ειναι δυσκολο να το τηρησει.

Δημοσ.

Παιδιά ναι, σε αγορά κινητού είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ένα όριο γιατί μετά βρίσκεσαι σ' ένα τραπέζι να υπογράφεις γραμμάτια κι αναρωτιέσαι πώς έγινε αυτό...

• Like 1
Δημοσ.

και επισης το οριο αυτο να προκυπτειαπο τις αναγκες που εχεις.γιατι δεν εχουν ολοι αναγκη πχ τα features ενος galaxy s3 η ενος iphone 5.μεσα σε αυτην την κατηγορια ειμαι και εγω.οπως επισης αν ειναι να το αλλαξεις μετα απο 5 μηνες τοτε παλι δεν εχει νοημα να σκασεις πχ 400 ευρω για κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...