efoikonom Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είναι ο σωστός τόπος για τη δημοσίευση του συγκεκριμένου θέματος αλλά θα ελπίζω! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς να με βοηθήσει με το πώς μπορώ να φτιάξω έξυπνες κάρτες για κάθε μαθητή ενός φροντιστηρίου. Η κάρτα αυτή θα περιέχει ονομα,τμήμα,φωτογραφία και διάφορα άλλα προσωπικά στοιχεία και κάθε φορά που θα τη βάζει κάποιος μαθητής στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του φροντιστηρίου να αναγνωρίζεται αυτόματα και να του ζητείται μόνο το password για να μπορεί να κάνει login στη σελίδα του σχολείου μας. Γενικά θ ήθελα οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μου προσφέρετε πάνω στο θέμα αυτό. Ευχαριστώ!
MindControl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Όταν εννοείς έξυπνες κάρτες , εννοείς κάρτα με chip-άκι ;Πές μου ακριβώς τι θέλεις να κάνεις.MindControl.
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Απ' ότι ξέρω χρειάζεσαι μια συσκευή προγραμματισμού και συσκευές ανάγνωσης. Μετά θα πρέπει να υπάρχει ανάλογο software στα pc που να ανιχνεύει την είσοδο της κάρτας και να ζητάει κωδικό. Έχω δει τέτοιο σύστημα με πληκτρολόγια της hp με card reader σε συνδυασμό με το rsa signin manager (http://www.rsa.com/rsalabs/node.asp?id=2182 ) και το NetID (http://download.cnet.com/NetID/3000-2092_4-10438456.html). Τα pc ήταν σε domain βέβαια και για να ενεργοποιηθεί κάποιο νέο pc έπρεπε να δηλωθεί στον server. Νομίζω όμως ότι το κόστος θα είναι αρκετά υψηλό για κάτι σαν αυτό που θέλεις. 1
MindControl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 micos000 , εντάξει , δεν είναι και τόσο υψηλό το κόστος.Για μια μαζική αγορά απο card readers , νομίζω ότι είμαστε σε τάξη μεγέθους 15 Ευρώ / reader.Ο Προγραμματισμός έτσι και αλλιώς δεν είναι τίποτα ! Άλλωστε το Serial Number μιας κάρτας είναι έτοιμο.Απο εκεί και μετά , το θέμα είναι ο κάθε client που θα στηθεί στα Workstations και πώς θα γίνεται το identification απο τον Server καθώς και η database που θα υπάρχει με τα στοιχεία και τις φωτογραφίς των μαθητών !Όλα είναι θέμα 5 ημερών.MindControl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα