qsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τωρα που τελειωνει το 2012 τι θα λεγατε να κανει ο καθενας μας εναν απολογισμο και να μας πει ποια παιχνιδια απολαυσε περισσοτερο τη χρονια που μας περασε; Ας κανει ο καθενας ενα top 5 , ή ενα top 10 ανεξαρτητως κατηγοριας ο,τι του αρεσει ή αν θελει ας τα βαλει και ανα κατηγοριες αρχιζω εγω με ενα top που εχω προχειρα στο νου μου 1) max payne 3 2) sleeping dogs 3) hitman absolution 4) borderlands 2 5) dishonored 6) assassin's creed 3 7) darksiders 2 8) mass effect 3 9 ) - σε καποια απο τις 9 θεσεις θα πρεπει να μπει λογικα και το fc3 , το οποιο ομως δεν εχω προλαβει ακομα να ξεκινησω , οποτε του κραταω ζεστη μια θεση Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2012 από qsis
skiabox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ έχω ένα top 2! 1)Borderlands2 2)Xcom: Enemy Unknown
sofoula123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 1) Pro Evolution Soccer 2013 2) League of Legends 3) Counter Strike 4) MicroVolts 5) MapleStory
qsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Θα το κάνουμε σα ψηφοφορία όπως πέρσι; και ποιο θα αποφασισει ομως τι θα μπει για ψηφοφορια? πιστευω καλυτερα να λεει ο καθενας αυτο που γουσταρει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) 1) Hitman absolution 2) Αlan Wake 3) Deus Ex Human Revolution 4) Dishonored 5) FarCry 3 6) Max Payne 3 7) Sniper Elite V2 Xρυσά βατόμουρα: (κοινώς τα πλέον μαπα της χρονιάς) 1) Prototype 2 2) Specs ops the line 3) Resident Evil Operation Racoon City 4) Mass effect 3 5) Call of duty black ops 2. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2012 από Δεινόσαυρος 1
ex3Lmei Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Τωρα που τελειωνει το 2012 τι θα λεγατε να κανει ο καθενας μας εναν απολογισμο και να μας πει ποια παιχνιδια απολαυσε περισσοτερο τη χρονια που μας περασε; Ας κανει ο καθενας ενα top 5 , ή ενα top 10 ανεξαρτητως κατηγοριας ο,τι του αρεσει ή αν θελει ας τα βαλει και ανα κατηγοριες αρχιζω εγω με ενα top 10 που εχω προχειρα στο νου μου 1) skyrim 2) Deus Ex Human Revolution Αυτά που αναφερετε δεν ειναι του 2012 παιχνιδια! Εκτος αν αναφερει τα DLC του skyrim! Τα δικά μου: 1)Dishonored 2)Darksiders 2 3) Alan Wake (pc εκδοση) 4)Sniper Elite V2 5)Sleeping Dogs 6)Mass effect 3 7) The walking dead Δεν εχω παιξει αρκετα ομως , οπως: XCOM enemy unknown , Call of duty black ops 2, Assassin Creed 3, Hitman Absolution , Max Payne3 , FarCry 3 Μάπα : Borderlands2
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 ΑΜΑΝ!!!! Ξέχασα το alan wake!!! Διορθώνω αμέσως!
>-Nosakos<- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Απο αυτα που έπαιξα το 2012 η λίστα μου είναι η εξής: !)dark souls-prepare to die edition!! (με διαφορά) 2)dishonored! 3)walking dead! 4)max payne 3! 5)mass effect 3 6)x-com 7)alan wake 8)dark siders 2 9)ac3 10)sleeping dogs Τιμητική αναφορά: skyrim, ftl, smite, darkness 2 και game of thrones -rpg(άμα δεν είχε τόσα bugs και ήταν πιο προσεγμένο θα ήταν πιο ψηλά) -Δεν έχω παίξει ακόμα hitman/far cry 3. Το βραβείο της ανοιχτής παλάμης παίρνουν τα εξής: 1)lucius 2)i am alive
newlynx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Θα αναφέρω την 3άδα με την οποία και ασχολούμε: 1)Planetside 2 2)Chivalry :Medieval Warfare 3)Fifa 13
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Το βραβείο της ανοιχτής παλάμης παίρνουν τα εξής: 1)lucius To έπαιξες? Μου φαίνεται καλούτσικο το στόρυ ρε συ. Δεν το έχω παίξει βέβαια. Για το i am alive συμφωνώ.
qsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Αυτά που αναφερετε δεν ειναι του 2012 παιχνιδια! Εκτος αν αναφερει τα DLC του skyrim! εχεις απολυτο δικιο φιλε μου, απλα λογω στρατου απο οκτωβρη μεχρι φλεβαρη δεν επιασα καθολου το pc μου , οποτε ειχα την εντυπωση οτι βγηκε το '12 μαλιστα το επαιξα τον ιουλιο αμεσως μολις απολυθηκα για να το χαρω ασταματητα με την ησυχια μου οποτε ειχα σκαλωσει οτι βγηκε το '12
>-Nosakos<- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 To έπαιξες? Μου φαίνεται καλούτσικο το στόρυ ρε συ. Δεν το έχω παίξει βέβαια. Για το i am alive συμφωνώ. /offtopic Ναι δυστυχώς! Αν και η ιδέα ακούγεται πολύ καλή (γι αυτο και εγώ έκανα την μ@μ@κια να το δοκιμάσω): είσαι ο γιος του διαόλου και κάνεις αταξίες..η υλοποίηση ήταν άθλια. Είναι τέρμα γραμμικό, σε περιορίζει απίστευτα σε όλες σου τις "αποστολές" με αποτέλεσμα να γίνεται βαρετό, είσαι σε ένα τεράστιο αλλά άδειο σπίτι, άθλιοι γρίφοι(ουσιαστικά είναι σαν point 'n click flash game αλλά σε 3d όπου πρέπει να ψάχνεις pixel-pixel γιατί δεν σου δίνει κανένα hint) και αμέτρητα bugs. Μακριά απο το game παρα μόνο αν είσαι die-hard fan των adventures.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχως καθε περυσι και καλυτερα οσον αφορα το gaming (και κυριως για τις ωρες διαθεσης που εχω προς αυτο). Φετος μονο 2 παιχνιδια εκ των οποιων τελειωσα μονο το 1. 1. Dark Souls - prepare to die edition 2. Torchlight 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα