JohNickZ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ενταξει εχω μεινει σκλαβομενος με ολη την βοηθεια που εχετε δωσει!! Ευχαριστω κ τον φιλο που προσφερθηκε το παιδι να μου δωσει το δικο του αν οντως η ζημια ειναι εκει.. Θα επικοινωνησω συντομα!! Καλο απογευμα σε ολους!!
JohNickZ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Παιδες καλημερα κ παλι!! Αλλαξα το ινβερτερ αλλα παλι τα ιδια.. Οταν αναβω το λαπτοπ, αναβει για κανα 3-4 λεπτα η οθονη κ μετα σβηνει!! Μετα οταν παω να το ξανανοιξω δεν ανοιγει καθολου, αλλα αμα το αφησω σβηστο καμια ωρα, μετα παλι παω να το ανοιξω, αναβει για 3-4 λεπτα κ ξανακλεινει (ενω φαινονται ολα μεσα σκοτεινα)... Στην TV που το συνδεω ειναι ολα καλα, οση ωρα κ να το εχω ανοιχτο ολα πανε καλα. Τι λετε να φταιει τελικα? Λετε να θελει οθονη εν τελει??!
coolerman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Παιδες καλημερα κ παλι!! Αλλαξα το ινβερτερ αλλα παλι τα ιδια.. Οταν αναβω το λαπτοπ, αναβει για κανα 3-4 λεπτα η οθονη κ μετα σβηνει!! Μετα οταν παω να το ξανανοιξω δεν ανοιγει καθολου, αλλα αμα το αφησω σβηστο καμια ωρα, μετα παλι παω να το ανοιξω, αναβει για 3-4 λεπτα κ ξανακλεινει (ενω φαινονται ολα μεσα σκοτεινα)... Στην TV που το συνδεω ειναι ολα καλα, οση ωρα κ να το εχω ανοιχτο ολα πανε καλα. Τι λετε να φταιει τελικα? Λετε να θελει οθονη εν τελει??! μπορει ναι ειναι και η καλωδιοταινια..κοιταξε μην εχει "λασκαρει" κατι και σου τα κανει αυτα! μπορει να εχει καει και η λαμπα που εχει μεσα η οθονη το Ccfl! DIY αλλαγη ccfl http://www.ccfldirect.com/lcdtutorial.html το πανελ της οθονης δεν "χαλαει" ετσι ευκολα! ** ριξε και κανα "ψευτοχαστουκακι" στην οθονη να δεις εαν αναψει
JohNickZ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Την εχω ξηλωσει τελειως την οθονη, καλωδιοταινια δεν μου φαινεται να ειναι (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος), αρχιζω να σκεφτομαι να αγορασω κανα πανελ!! Αλλα αμα δεν φταιει κ αυτο θα μεινω με τα ανταλλακτικα στο χερι!! ΧχαχΑΧαχΑ!!
rounsmith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ΟΚ θα επανελθω οπως ειπα!! Δεν ειμαι προκατηλλειμενος φιλε μου, αλλα ειναι τυχαιο, τοσο καιρο, τοσα παρε δωσε με καταστηματα πληροφορικης, με αλυσιδες καταστηματων κ τωρα αυτο με το σερβις επισημης αντιπροσωπειας, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν σεβονται το πελατη κ τις περισσοτερες ενα προβλημα ακομη κ μικρο (οχι σαν το δικο μου τωρα γιατι χρειαζεται αρκετη γνωση), ποτε δεν ξερεις τι μπορει να φταιει κ ποσα χρηματα θα εσωνες!! Μιλαω εκ δικης μου πειρας για να μην γινομαι κορακι κ γραφικος κ τα γενικευω ολα.. Ισως τελικα πρεπει να τα φτιαχνουμε ολα μονοι μας... Δεν σέβονται το πελάτη σε μεγάλες αλυσίδες να το ξέρεις. Σε μικρά μαγαζιά από τα θύματα των αλυσίδων ζούμε. Εγώ προσωπικά πρόσεχα το κάθε λάπτοπ στην δουλειά μου(και μονάδα ενίοτε). Είναι σε τι τεχνικό θα πέσεις , και γενικά οι τεχνικοί μεγάλων πολυκαταστημάτων δεν προλαβαίνουνε να μάθουν /να δείξουν την δουλειά τους γιατί φεύγουνε στο εξάμηνο. + το ότι η πολιτική του πλαισίου για παράδειγμα είναι στο 90% κάντε format λύνετε το πρόβλημα.(Μιλάω σοβαρά δεν κάνω πλάκα). Από ότι φαίνεται στο πρόβλημα σου κατά πάσα πιθανότητα είναι ο Inverter τα έχει φτύσει. Δες άν στο κάτω μέρος της οθόνης ζεσταίνεται καθόλου(εκεί που είναι ο Inverter).
JohNickZ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ειναι ο ινβερτερ φιλε μου, μιας κ τον αλλαξα μολις πριν λιγο!! Οποτε κατι αλλο ειναι αλλα δεν ξερω τι!! Το πανελ δεν νομιζω γιατι εχει ειδωλα μεσα με φακο οταν το φωτιζω οποτε μπορει να ειναι η λαμπα η κανα καλωδιο!! Απο το σερβις οταν γυρισε μου ειπαν οτι χρειαζεται οθονη αλλα ειπα πρωτα να δοκιμασω το ινβερτερ το οποιο δεν μου εκανε δουλεια.... Τα εχω παιξει κ νομιζω οτι προκειται κ για σχετικα ακριβο monitor..
rounsmith Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Που βρήκες άλλον Inverter? όταν φωτίζεις την οθόνη μέσα και βλέπεις είδωλα είναι κλασσικό πρόβλημα Inverter. Δεν χωράει αμφισβήτηση. Δεν είναι ακριβό μόνιτορ. Είναι από τα φθηνά , που να δεις σε Led 17άρια να σου φύγει το κεφάλι από τιμές! Υ.Γ. δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά αν δεν το δώσεις σε ένα σωστό τεχνικό δεν θα σου βρει την λύση.(και το service της hp δεν είναι και από τα καλύτερα στην ελλάδα, λίγο Service πλαισίου θυμίζει)
JohNickZ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Ινβερτερ βρηκα ακριβως τον ιδιο απο ιδιο λαπτοπ λειτουργικο κ μου εκανε ακριβως τα ιδια οπως εκανε κ το παλιο ινβερτερ!! Αρα θεμα ινβερτερ δεν τιθεται μιας κ εβαλα ακριβως το ιδιο μοντελο απο αλλο λαπτοπ αλλα παπαλα!! Τωρα απο κει κ περα δεν ξερω τι αλλο να κανω.. Εχω βγαλει την οθονη κ την εχω στα χερια μου, θα την σουταρω απο κανα παραθυρο!! 1
Roger Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Που βρήκες άλλον Inverter? όταν φωτίζεις την οθόνη μέσα και βλέπεις είδωλα είναι κλασσικό πρόβλημα Inverter. Δεν χωράει αμφισβήτηση. Δεν είναι ακριβό μόνιτορ. Είναι από τα φθηνά , που να δεις σε Led 17άρια να σου φύγει το κεφάλι από τιμές! Υ.Γ. δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά αν δεν το δώσεις σε ένα σωστό τεχνικό δεν θα σου βρει την λύση.(και το service της hp δεν είναι και από τα καλύτερα στην ελλάδα, λίγο Service πλαισίου θυμίζει) Χωραει,και μαλιστα μεγαλη. Πρωτα αποκλειεις την λαμπα που το πιθανοτερο ειναι να εχει καει και μετα σκεφτεσαι για inverter,και οταν ολα αποτυχουν σκεφτεσαι οτι εχει θεμα το board που στελνει στον inverter,αφου εχεις μετρησει και εχεις αποκλεισει και τυχον κομμενο καλωδιο. Αφου ο ts το εστειλε σε γερμανο και κατοπιν σε καποιο service,σκεφτηκε ποτε κανενας οτι για να δωσουν προσφορα για οθονη,πρωτα δοκιμασανε αλλη? Φιλε ts ακομα και μετα απο αυτα,παλι μπορεις να το επισκευασεις με λιγα λεφτα χωρις να αλλαξεις οθονη,το προβλημα ομως ειναι να πεσεις στα χερια γατου και οχι τεχνικου,για να σου αλλαξει μονο την λαμπα μεσα στο panel. 1
JohNickZ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Παιδες αυτο ειναι απο τα αγραφα!! Εβαλα μια οθονη 15,4 απο ενα παλιο λαπτοπ κ λειτουργει αψογα χωρις να κλεινει η τιποτα τετοιο!! Απλα το θεμα ειναι οτι ειναι 15,4 κ το λαπτοπ χρειαζεται 15,6!! Οποτε μαλον ειναι ειτε η λαμπα (αφου φαινονται ειδωλα μεσα, μονο φως δεν φαινεται), ειτε η οθονη!! Μακαρι να μπορουσα να στριμωξω την 15,4 μεσα αλλα δεν γινεται!! ΠΦΦΦ!! Συμβουλες??
Roger Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Aυτο φιλαρακο που μολις χωρις να ξερεις εκανες,το κανουν οι σωστοι τεχνικοι με μια μικρη παραλλαγη.Οταν υπαρχει τετοιο φαινομενο αρχικα συνδεουμε μια εξωτερικη λαμπα,μονο λαμπα,δεν χρειαζεται να ειναι ολοκληρη οθονη,και μετα αν αναψει τοτε βεβαιωνεις οτι εχεις καμμενη λαμπα.Αν δεν αναψει ειναι τα πραγματα σκουρα,γιατι εκτος του inverter μπορει να εχεις και θεμα με το board. Αφου εφτασες σε αυτο το σημειο αγορασε μια οθονη απο ebay,βαλε την και ξεμπερδεψες. Και φυσικα δεν ειναι αγραφο,ειναι απλη κοινη λογικη
JohNickZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Εβγαλα την λαμπα απο ενα 15,4 μονιτορ απο ενα σπασμενο λαπτοπ που ειχα στην ντουλαπα κ το εβαλα στην 15,6 κ δουλευει κομπλε!! Εχει λιιιιιγο (ανεπαισθητο) σκοταδι στις δυο κατω γωνιες γιατι δεν φτανει απο κατα μηκος ολης της οθονης η λαμπα αλλα λειτουργει ρολοϊ!! Ευχαριστω προσωπικα τον φιλο "coolerman" για την βοηθεια του, χωρις αυτον ενδεχομενος να ειχα χασει κανα 100αρικο ++ μες το νερο!! Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας, γλυτωσα τα 256 ευρω απο το σερβις της HP!! Καλες γιορτες κ επειδη τα σπατε οτι ξαναχρειαστω θα ξαναποσταρω!! 2
Roger Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Eiσαι μαγκας,προχωρησες σε επισκευη που πολλοι τεχνικοι ουτε καν εχουν σκεφτει.Ποιοτητα δεν θα εχεις τελεια γιατι η λαμπα ειναι κοντυτερη,αλλα για να βελτιωσεις το αποτελεσμα,θα πρεπει να βαλεις αλουμινοταινια για να μην χανεται το φως. Αφου γλυτωσες το σπασιμο της λαμπας το οποιο θελει μεγαλη προσοχη,σημαινει οτι πιανουν τα χερια σου για πολλα. Ευγε
JohNickZ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Εσπασα την καμενη λαμπα (ευτυχως)!! Στην αλλη ημουν πιο μαλακος μαζι της κ ευτυχως ολα πηγαν καλα!! Αλουμινοταινια, τι μαθαινει κανεις.. Πιστευω μετα το χτεσινο κ αφου δουλεψε θα κανω πολυ καιρο να την ξανανοιξω, 0χα0Χ0αχ0Χ00α!! Δεν θα τα καταφερνα χωρις εσας.... Καλο απογευμα σε ολους!
rounsmith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Εσπασα την καμενη λαμπα (ευτυχως)!! Στην αλλη ημουν πιο μαλακος μαζι της κ ευτυχως ολα πηγαν καλα!! Αλουμινοταινια, τι μαθαινει κανεις.. Πιστευω μετα το χτεσινο κ αφου δουλεψε θα κανω πολυ καιρο να την ξανανοιξω, 0χα0Χ0αχ0Χ00α!! Δεν θα τα καταφερνα χωρις εσας.... Καλο απογευμα σε ολους! Αυτές τις λάμπες δεν τις σπάμε επουδενεί , περιέχουνε μόλυβδο που είναι νούμερο 1 κίνδυνος για καρκίνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα