Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[...]

Το προβλημα μου ειναι στο οτι η οθονη μια αναβει κ μια σβηνει ενω φαινεται οτι ακομη κ οταν σκοτεινιαζει δουλευει κανονικα (ριχνω με ενα φακο φως κ φαινονται ολα μεσα αλλα χωρις φως)!

Πες τα όλα από την αρχή να πάρουμε πλήρη εικόνα...

Δεν είναι η HP μόνο, όπως είπαν από πάνω. Οποιαδήποτε εταιρία τέτοιες τιμές θα σου έδινε.

Επιπλέον μη το δένεις κόμπο πως είναι 100% πρόβλημα οθόνης (ασχέτως τι σου'παν στο Γερμανό).

Μπορεί να είναι και άλλα που ίσως σου κοστίσουν και πολύ λιγότερα. Για αρχή, σύνδεσε το λαπτοπ σε ένα εξωτερικό μόνιτορ και δες αν παίζει κανονικά.

Αυτό που αναφέρεις δείχνει πιθανή βλάβη στον inverter...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΟΚ ας αναφερω το προβλημα απο την αρχη..

Ολα λειτουργουσαν ρολοι ως που μια μερα, καθως σηκωσα το καπακι για να τον ανοιξω, ανοιξε αλλα χωρις φως η οθονη!! Περιμενα λιγο κ εν τελει ακουστηκε κ ηχος για τα windows κ εκει αρχισα να την ψαχνω!! Κοιταξα προσεκτικα την οθονη κ διαπιστωσα οτι τα χρωματα κ ολα τα γραμματα φαινονταν κανονικα αλλα χωρις φως στην οθονη δηλαδη σκοτεινιασμενα!! Πηρα εναν φακο (μην γελασετε) κ τον εστριψα προς την μερια της κ οντως, τα πραγματα φαινοντουσαν αλλα χωρις φως στην οθονη!! Το συνδεσα σε μονιτορ κ ολα φαινονταν κανονικα!! Κ μετα αρχισα να σκεφτομαι οτι ειναι θεμα οθονης.. Το ανοιξα το εκλεισα μερικες φορες το καπακι κ μερικες φορες το φως στην οθονη αναβε κανονικα, μερικες φορες το φως στην οθονη δεν υπηρχε παροτι τα πραγματα οπως ειπα φαινονταν στο βαθος χωρις ομως φως!!!

Δημοσ.

Δε γελάμε, έτσι γίνεται, με φακό θα τα δεις.

Και δεν εννοούσα να τα ξαναπείς τώρα. Απλά έπρεπε να είχες αναφέρει απ'την αρχή τα συμπτώματα για να να μην οδηγηθούμε σε λάθος συμπεράσματα (από σπόντα έδωσες τις τελευταίες λεπτομέρειες ;) )

Δημοσ.

Τι ειναι τελικα φιλε μου, αυτο το inverter πως το ειπες?! Μπορω να βρω ξεχωριστα inverter?? Τι ειναι αυτο?! Καταιγισμος ερωτησεων, τον μπελα σας βρηκατε!!

Δημοσ.

...Καταιγισμος ερωτησεων, τον μπελα σας βρηκατε!!

χαχα, no way!

http://www.ebay.com/itm/HP-Pavilion-dv6-1160ep-dv6-1160et-dv6-1160ev-dv6-1170ed-laptop-screen-inverter-/260990272453?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item3cc43b83c5

Κάτι τέτοιο είναι. Οδηγεί την/τις λάμπες για το backlight του panel.

Δημοσ.

εγω θα ελεγα να δοκιμασεις να ανοιξεις σιγα σιγα γιατι εκει που ειπες οτι ανοιγοκλεισες μερικες φορες το καπακι και καποια στιγμη δουλεψε, μηπως εχει στραβοπιασει πουθενα κανενα καλωδιο. επισης το γεγονος οτι ειναι ακριβη η οθονη, μηπως εχει και τον inverter επανω. (σκεψη)

edit. γραψε λαθος για το inverter.

Δημοσ.

Σίγουρα να κοιτάξει την καλωδίωση όπως είπαμε, αν και ακόμα & με το ανοιγόκλειμα μπορεί λόγω του ότι αναβοσβήνει το backlight εκ φύσεως, να δούλεψε στιγμιαία σωστά και όχι λόγω καλωδίου.

edit: ok με πρόλαβες (στη παράθεση βγήκε το edit σου) :P

Δημοσ.

Δηλαδη λετε να φταει αυτο κ να την γλυτωσω με μερικα ευρω?! Δηλαδη να παω να αγορασω χειρουργικα γαντια κ να περιμενω πως κ πως να ερθει απο το service για να αρχισω την επεμβαση κ να το κανω κομματια?!!! Ελπιζω ο ασθενης να επιβιωσει, ααχαχχαχαχ!!!

Δημοσ.

παραδοξως, αν και 15,6" ειναι σχετικα ακριβη η οθονη. με λιγο ψαξιμο, ξεκιναει απο τα 150ευρω... εχω αλλαξει αρκετες οθονες και ποτε δεν ετυχα σε τοσο ακριβη. ακομα και σε 17αρα.

http://www.ebay.co.u...=item2a25c8cde7

με μια μικρη επιφυλαξη, πρεπει να κανει για το δικο σου.

μπορει με λιγο ψαξιμο ακομα να βρεθει και τιποτα πιο φτηνο.

15.6 πηρα για το toshiba Μου με 50 ευρω περιπου

Δημοσ.

Ναι Ntinaras γι'αυτό ανέφερα πως το πολύ με 100 θα είναι καλυμμένος.

Βέβαια αν όντως το πρόβλημα ήταν εκεί θα έπεφτα έξω γιατί όντως έχει τσιμπημένη τιμή η δικιά του.

Δημοσ.

ΟΚ παιδια, οταν ερθει το λαπτοπ θα δοκιμασω να το ανοιξω να τσεκαρω τα καλωδια, θα παιξω λιγο παλι με το καπακι κ θα προσπαθησω να τσεκαρω κ το ινβερτερ κ το καλωδιο του κ θα σας πω!! Κατι τελευταιο, το inverter ειναι το ιδιο για ολα τα λαπτοπ κ εχει την ιδια συνδεσμολογια η διαφερει απο οθονη σε οθονη??! Ευχαριστω ρε παιδια για την βοηθεια σας, ηταν κατατοπιστικοτατη κ με βοηθησε αρκετα να καταλαβω καποια πραγματα.. Θα επανελθω (σε 2 μερες ειπαν οτι θα ειναι πισω) κ ελπιζω να επανελθετε κ εσεις για να με φωτισετε κ τοτε!!

Δημοσ.

lol πες τους να μην το δέσουν, να το αφήσουν λυμένο όπως είναι :P

@@ρια σε καμία περίπτωση δε θα το έχουν ανοίξει, ούτε βίδα δε βγάλανε - εγγύηση.

[...]

το inverter ειναι το ιδιο για ολα τα λαπτοπ κ εχει την ιδια συνδεσμολογια η διαφερει απο οθονη σε οθονη??!

Ένα καλώδιο στέλνει στο πάνελ. Μην αγχώνεσαι.

Δημοσ.

ΟΚ θα επανελθω οπως ειπα!! Δεν ειμαι προκατηλλειμενος φιλε μου, αλλα ειναι τυχαιο, τοσο καιρο, τοσα παρε δωσε με καταστηματα πληροφορικης, με αλυσιδες καταστηματων κ τωρα αυτο με το σερβις επισημης αντιπροσωπειας, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν σεβονται το πελατη κ τις περισσοτερες ενα προβλημα ακομη κ μικρο (οχι σαν το δικο μου τωρα γιατι χρειαζεται αρκετη γνωση), ποτε δεν ξερεις τι μπορει να φταιει κ ποσα χρηματα θα εσωνες!! Μιλαω εκ δικης μου πειρας για να μην γινομαι κορακι κ γραφικος κ τα γενικευω ολα.. Ισως τελικα πρεπει να τα φτιαχνουμε ολα μονοι μας...

Δημοσ.

εαν θελεις inverter θα σου δωσω εγω δωρεαν..

μην πεταξεις τα λεφτα σου αδικα( αρκει να κανει) απο hp ειναι παντως σιγουρο και δουλευει!

εσυ το μονο που εχεις να κανεις και σε βολευει θα το στειλω με κτελ με δικο μου ανθρωπο και θα πας να το παρεις χερι-χερι!

εαν θελει inverter :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...