Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα ακουω κ θα μου πεσουν τα αυτια παιδια μου καλα! Εχω ενα λαπτοπ HP που εχει χαλασει η οθονη του αγορασμενο απο Γερμανο! Ολα καλα , το παω στον Γερμανο, ειναι εκτος εγγυησης κ μου λεει να το στειλει στο σερβις της HP! Μην εχοντας πολλες επιλογες λογικα το στειλαμε εκει περα! ΠΑΦ ΠΑΕΙ ΕΝΑ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ! Λεω φυσιολογικο θα ειναι, περιμενω κανα 2μηνο κ παιρνω τηλεφωνημα απο Γερμανο, ακουστε προσεκτικα:

ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΘΟΝΗ Κ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ 256 ΕΥΡΩ!

50 ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΛΑ Κ 256 = 306 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΟ!!

Φυσικα κ τους ειπα να μου το στειλουν πισω ετσι οπως ειναι, το πολυ πολυ να παω να παρω ενα καινουργιο, οχι HP φυσικα αυτη την φορα η να βρω κανα spare part η να το δωσω καπου αλλου να μου βαλουν καμια αλλη οθονη! Καλα ρε παιδια, δεν χαμπαριαζετε απο οικονομικη κριση εσεις εκει περα?! Τι αγοραζω, χρυσο 24 καρατιων? Ντροπη τους, αισχος, εκμεταλλυεση (ΣΤΕΓΝΗ), κωλοπιασιμο σε ολο το μεγαλειο του............................

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς όλοι τέτοιες τιμές χρεώνουν πάνω κάτω όταν έχει τελειώσει η εγγύηση...

το μόνο που μπορείς να κάνεις για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου είναι επέκταση εγγύησης για περισσότερα χρόνια...

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι. Βαράνε στο ψαχνό. Σε ίδια περίπτωση φίλης μου 400 ζήτησαν :-D

Εννοείται πως με 100 max το φτιάχνεις μόνος ή με κάποιον που ξέρει.

Ποιο HP είναι και τι πρόβλημα έχει;

Δημοσ.

Η οθονη μια αναβει κ μια σβηνει ενω φαινεται να λειτουργει κανονικα.. Δεν ξρω ποιο μοντελο αλλα θα το ποσταρω σε λιγο που θα παω σπιτι!! Ευχαριστως πληρωνω 100 ευρω για χαλασμενη οθονη κ εξοδα περασματος κ κοπο κ τετοια μαλιστα αλλα για 2-3 χρονων λαπτοπ 256 ευρω?! Κ γιατι να μην δωσω αλλα 100 κ να παρω καινουργιο με τα ιδια χαρακτηριστικα?! Πλακα εχουν, με τετοιες πολιτικες θελουν τον κοσμο να παραμεινει κατοχος συγκεκριμενης μαρκας?! Γιατι εγω μετα απο αυτο HP ουτε ζωγραφιστους στα ονειρα τους.. Κ δεν ειπα βεβαια οτι δεν θα πληρωσω, δεν εχω προβλημα με την εγγυηση, εχει δικιο ο thresh, αλλα ΟΚ τελειωσε η εγγυηση, γιατι πρεπει να κανεις χαρουμενα Χριστουγεννα κ εγω ΟΧΙ? Γιατι μπορεις?

Ευτυχως που εχει αναπτυχθει η τεχνολογια στην κριση του μεσου Ελληνα, δεν λεω ολο κ καποιους ακομη μπορουν να βρουν κ να εκμεταλλευτουν, αλλα καποτε λεγαμε οτι ετσι δουλευει το επαγγελμα, τωρα πολυ χαιρομαι που ουτε για φορματ μπορουν να βρουν κοσμο να τα τσεπωσουν.. Ποσο μαλον για το επισημο σερβις της HP που για δουλεια μισης τιμης κ αμα, καποιοι θελουν να βγαλουν τα 2πλασια-3πλασια ετσι απλα....

Δημοσ.

Δεν είναι η HP μόνο, όπως είπαν από πάνω. Οποιαδήποτε εταιρία τέτοιες τιμές θα σου έδινε.

Επιπλέον μη το δένεις κόμπο πως είναι 100% πρόβλημα οθόνης (ασχέτως τι σου'παν στο Γερμανό).

Μπορεί να είναι και άλλα που ίσως σου κοστίσουν και πολύ λιγότερα. Για αρχή, σύνδεσε το λαπτοπ σε ένα εξωτερικό μόνιτορ και δες αν παίζει κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει σχέση η κάρτα γραφικών...αφού παίζει στην τηλεόραση...

Οθόνη πρέπει να είναι αλλά πρέπει να το ψάξεις παραπάνω...

Edit:Τώρα είδα ότι ποστάρατε μαζί :P

• Like 1
Δημοσ.

Θα ποσταρω σε λιγο τα specs guys, αν δεν κανω λαθος νομιζω δεν ειναι η σειρα 8000 η 9000 (αυτες που ξεκολλαει ο πυρηνας απο την θερμοκρασια)..

Δημοσ.

παραδοξως, αν και 15,6" ειναι σχετικα ακριβη η οθονη. με λιγο ψαξιμο, ξεκιναει απο τα 150ευρω... εχω αλλαξει αρκετες οθονες και ποτε δεν ετυχα σε τοσο ακριβη. ακομα και σε 17αρα.

http://www.ebay.co.u...=item2a25c8cde7

με μια μικρη επιφυλαξη, πρεπει να κανει για το δικο σου.

μπορει με λιγο ψαξιμο ακομα να βρεθει και τιποτα πιο φτηνο.

Δημοσ.

Εχει να κανει με την συνδεσμολογια κ τα pins η οθονη? Γιατι εψαξα σε μερικα site αλλα δεν ξερω αμα ειναι 30 η 40 pin συνδεσμολογια! Επισης μια ακομη ερωτηση, τα πλαστικα απο την οθονη ανοιγουν για να βαλω μεσα αλλη??

Δημοσ.

Δηλαδη φιλε μου, οταν το ανοιξω (αμα το ανοιξω), το μονο καλωδιο που εχει μεσα το μονιτορ ειναι αυτο με τα πολλα pins?! Πως θα σιγουρευτω οτι δεν φταει αλλο καλωδιο παιδια αλλα η οθονη?! Γιατι αφου η καρτα δεν εχει προβλημα τοτε θα ειναι η το καλωδιο αυτο με τα πολλα pins η η οθονη σωστα?! Το προβλημα μου ειναι στο οτι η οθονη μια αναβει κ μια σβηνει ενω φαινεται οτι ακομη κ οταν σκοτεινιαζει δουλευει κανονικα (ριχνω με ενα φακο φως κ φαινονται ολα μεσα αλλα χωρις φως) Αλλα μερικες φορεσ φαινονται ολα κανονικα!

Ευχαριστω ειλικρινα για την πολυτιμη βοηθεια σας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...