Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προτεινω να bootareis με ενα live cd/usb καποιας εκδοσης linux και απο κει πρωτα να σωσεις τα αρχεία σου και μετα να ελεγξεις τον σκληρο με καποιο προγραμμα σαν το hd sentinel (λογικα θα υπάρχει ας μας πουν οσοι ασχολουνται με linux).

Επεξ/σία από zato23
Δημοσ.

SOS . Μη κανεις κανένα αλλο έλεγχο . Πρώτα κανε ΑΜΕΣΑ τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σου ( φωτογραφίες , αρχεία ) σε κάποιο εξωτερικο μεσο ( USB flash drive , cd , εξωτερικο σκληρο ) ξεκινώντας απο τα πιο σημαντικά . Όσο πιο πολυ χρησιμοποιείς τον φορητο , τόσο φθείρεται ο σκληρός κ σε κάποια στιγμή θα τα χάσεις ολα .

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Επιχείρησα να σώσω τα αρχεία μου όπως λες ξεκινώντας από τις φωτογραφίες σε ένα εξωτερικό σκληρό και δεν τα κατάφερα... Κάνει αρκετή ώρα να ανοίξει τις βιβλιοθήκες, κάνω με τα χίλια ζόρια copy (αφού αργεί ακόμη και να ανταποκριθεί στο δεξί κλικ) και όταν πάω να κάνω paste στο σκληρό μου βγάζει ότι απομένουν 18 ώρες για ένα απλό άλμπουμ με 20 φωτογραφίες! :fear:

Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Δημοσ.

Αφου "πεθαίνει" ο δίσκος (στον οποίο φανταζομαι πως εχεις εγκατεστημενα τα windows) κι εσυ τον ταλαιπωρείς κι αλλο μπαινοντας στα windows ειναι λογικο να ζοριζεται, σου προτείνω να δοκιμασεις με καποιο live cd/usb που θα φτιαξεις σε αλλο pc (ειναι σχετικα ευκολο) και απο εκει να προσπαθησεις να σωσεις τα αρχεια σου .

Με απλά λόγια οταν bootareis με καποιο live cd/usb επειδή το λειτουργικο βρισκεται στο cd/usb ο δίσκος σου δεν χρησιμοποιείται και στην ουσία ειναι σαν εξωτερικός.

Δημοσ.

Πολυ αργα πλεον. Αν μπορεις κανε αυτο που λεει ο φιλος/η zato23. Ακομα ακομα , βγαλε τον σκληρο κ βαλτον σε μια θηκη ωστε να μετατραπει σε εξωτερικος. Αν δεν ξερεις βρες καποιον φιλο που το χει το πραγμα. ΜΗΝ χρησιμοποιεις αλλο το φορητο ομως.

Δημοσ.

Got it! Ούτε HD sentinel, ούτε τρέχουμε τα windows, ούτε επιβαρύνουμε άλλο την κατάσταση του σκληρού. Μπουτάρουμε με ένα live cd/usb κατα προτίμηση με linux και βλέπουμε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...