christinir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους! Είχα την ατυχία/απροσεξία να πέσει το λαπτοπ μου απο μια καρέκλα και απο τότε αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: Τα windows ανοίγουν κανονικά και τα προγράμματα τρέχουν (π.χ. Chrome), αλλά μετά από λίγο το σύστημα αρχίζει και κολλάει υπερβολικά, σε βαθμό να ανταποκρίνεται στο δεξί κλικ μετά απο αρκετα λεπτά. Δοκίμασα να κάνω backup ξεκινώντας από τις φωτογραφίες για να διαπιστώσω ότι αργεί πάρα πολύ να ανοίξει τους φακέλους και - αφου με δυσκολία ανταποκριθεί στο copy - ότι θέλει καμια 15αρια ωρες για να κανει paste ένα φάκελο στον εξωτερικό σκληρό. Γενικά κολλάει στις λειτουργίες του και δεν ανταποκρίνεται ενω ανοιγει και τα windows φορτωνουν. Αφηνω ανοιχτο το ενδεχομενο το προβλημα να οφειλεται στο software συμπτωματικά και να λυθει με ενα φορματ, αν και ειναι πιο πιθανο το θεμα να ειναι μηχανικό και να φταιει η τουμπα. Τι προβλημα υποθετεται οτι υπάρχει με βαση τη συμπεριφορα του υπολογιστή οπως την περιγραφω; Προβλημα στο σκληρό; να ξεκουμπωσαν οι μνήμες; Κατι άλλο;
christinir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μου κανει θορυβους παντως ο σκληρος... Αν χρειαστει αντικατασταση ποσο θα μου κοστισει περιπου γνωριζεις;
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ανάλογα το ζητούμενο σου.. πάνω από 50 ευρώ υπολόγισε.
GothmogGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι ανάγκη να κάνει θορύβους για να έχει χτυπισει ένας σκληρός. Το κόστος είναι τόσο όσο κοστίζει ένας καινούργιος 2.5 αρης
veteranos123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Για τρέξε το hd sential και δώσε φωτο.
christinir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 επειδή είμαι λίγο άσχετη με τεχνικά ζητήματα... το λαπτοπ ειναι κατι τέτοιο: http://www.skroutz.gr/s/2516792/Dell-Inspiron-15R-5520-i5-3210M-8GB-1TB.html απλα προφανως ειναι παλιοτερο μοντελο αφου το εχω 2 χρονια και η διαφορα του ειναι οτι εχει σκληρο 500αρη και οχι 1 τερα. οπως καταλαβαινετε παρακαλαω να σωθει γιατι αξιζε τα λεφτα του και ελπιζω να χρειαστει μονο αντικατασταση σκληρου και να μην συμβαινει κατι αλλο... ενας αντιστοιχος 500αρης ποσο παει; Για τρέξε το hd sential και δώσε φωτο. δεν καταλαβα τιποτα
GothmogGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Είσαι ακόμη εντως εγγύησης? Το λαπτοπ έχει σημάδια πτώσης? Αν όχι πάρε ένα τηλ. Στην ντελ και πες τους ότι έχεις πρόβλημά χωρίς να αναφέρεις την πτώση
christinir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ειχα κάνει τη βλακεία να κανω την επεκταση εγγυησης του multirama (ω ναι...) οποτε προφανως χανω την εγγυηση της dell. Eιμαι ακομα εντος της εγγυησης του multirama αλλα το καταστημα στην πολη μου εκλεισε... Φαινεται οτι το λαπτοπ εχει πεσει απο μα ρωγμη στην κατω δεξια γωνια...
GothmogGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ειχα κάνει τη βλακεία να κανω την επεκταση εγγυησης του multirama (ω ναι...) οποτε προφανως χανω την εγγυηση της dell. Eιμαι ακομα εντος της εγγυησης του multirama αλλα το καταστημα στην πολη μου εκλεισε... Φαινεται οτι το λαπτοπ εχει πεσει απο μα ρωγμη στην κατω δεξια γωνια... Άμα έχει ρωγμή τότε δεν γίνεται τπτ με την εγγύησή . Παρόλο που δεν χάνεις την εγγύησή της ντελ λόγο της επέκτασής! Η μονή λύση είναι η αλλαγή σκληρού και λόγο του ότι δεν γνωρίζεις πολλά θα χρειαστείς τεχνικό για την εγκατάστασή και του σκληρού και του λειτουργικού που δυστυχώς μεταφράζεται σε ενα μανικι το λιγότερο 100€
christinir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ό,τι κάνω μόνη μου λοιπόν.... Πόσο θα μου πάει το μαλλι με τον 500αρη σκληρο λοιπον; Ποιον μου προτεινεις; Θα μπορεσω να σωσω τα αρχεια μου η να τα κλαψω; Υποθετω οτι εφοσον ανοιγει δεν παιζει προβλημα με τροφοδοσιες κτλ... Αν ξεκουμπωσαν οι μνήμες θα δουλευε; Ας παει και τοσο το μανικι αρκει να μην χρειαστει να σκασω κανα 500ευρω για να παρω καινουριο ο οποιος θα ειναι και κατωτερος του.... Επισης να παω στον τεχνικο και να μπω στη διαδικασια, αρκει να σιγουρευτω οτι δεν παιζει κανενα αλλο προβλημα και οτι θα ειναι ολα οπως πριν. Γιατι αν στην πορεια μου βγαινουν και αλλα και σταδιακα μου ξεζουμισει το πορτοφολι χωρις αποτελεσμα, τοτε ας ψαξω κατευθειαν ενα νεο
άδικος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μην προεξοφλείς τίποτα ακόμα. Ούτε άκυρες εγγυήσεις, ούτε δίσκους... Κάνε για αρχή αυτό που είπε ο Κατακουζ... εεε ο veteranos123. HDSentinel 1η και 3η καρτέλα ανεβάζεις φωτό.
GothmogGr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Βάση των προβλημάτων που αναφέρεις όλα παραπέμπουν μονο σε πρόβλημά σκληρού από εκεί και πέρα αν έχει συμβεί και κάτι άλλο που μπορεί να εμφανιστεί αργότερα δεν μπορεί να στο πει κανένας. Τα δεδομένα σου από την στιγμή που ο σκληρός λειτουργεί κάπως ακόμη πιστεύω θα τα σώσεις .. είτε μςτατρεποντας τον σε εξωτερικό ειται βρίσκοντας κάποιο φίλο που γνωρίζει 5 πράγματά και τον τοποθετήσετε σε κάποιο σταθερό υπολογιστή!
christinir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Θα προσπαθησω να το κανω το απογευμα γιατι αυτη τη στιγμη δεν εχω το λαπτοπ, αλλα το πιο πιθανο ειναι να μην τα καταφερω καν να κατεβασω και να εγκαταστησω το προγραμμα γιατι κολλαω μεχρι αηδιας... Για να σου δωσω να καταλαβεις μεχρι και ενα βιντεακι στο youtube δεν μπορω να ανοιξω χωρις να κολλησει ο ηχος! Βάση των προβλημάτων που αναφέρεις όλα παραπέμπουν μονο σε πρόβλημά σκληρού από εκεί και πέρα αν έχει συμβεί και κάτι άλλο που μπορεί να εμφανιστεί αργότερα δεν μπορεί να στο πει κανένας. Τα δεδομένα σου από την στιγμή που ο σκληρός λειτουργεί κάπως ακόμη πιστεύω θα τα σώσεις .. είτε μςτατρεποντας τον σε εξωτερικό ειται βρίσκοντας κάποιο φίλο που γνωρίζει 5 πράγματά και τον τοποθετήσετε σε κάποιο σταθερό υπολογιστή! Αυτο μπορω να το κανω!! Γενικα αυτο που με προβληματισε ειναι οτι δεν εμφανισε τοσο σοβαρο προβλημα αμεσως μετα την πτωση αλλα με την παροδο των ημερων. Να σημειωσω οτι οταν επεσε ηταν κλειστος! Μηπως ειναι τυχαιο θεμα software?
vaggospat13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Όπως σου είπαν και οι απο πανω , το πρωτο βημα ειναι να να τρεξεις το hd sentinel το κατεβαζεις απο δω http://www.harddisks...ro_portable.zip το κανεις αποσυμπιεση ή το τρεχεις κατευθειαν το αρχειο HDSentinel.exe πατας close οταν σου ζητησει serial και μετα κοιτας ποσο % ειναι η υγεία του δισκου σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα