iznodur Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά από ότι είδα με κάθε νέα σύνδεση Wind στο Double Play ή σε πρόγραμμα Business με πάγιο άνω των 30 ευρώ η Wind δίνει δώρο μηχανή espresso. Επίσης, δίνει διάφορα δώρα γενικά για όλες τις γιορτές http://www.wind.com.gr/gr/wind/katastimata-wind/diagonismoi/perissotera-dora-ki-ap-to-spiti-tou-ai-vasili/
mobile_32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Σόρυ αλλά που είδες οτι δίνει δώρο μηχανή espresso? στο link που έδωσες δεν λέει κάτι τέτοιο
iznodur Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δες εδώ το δελτίο τύπου http://www.wind.com.gr/gr/wind/newsroom/deltia-tupou/deltio-tupou/?prid=433 το αναφέρει ξεκάθαρα, βέβαια τι εσπρεσιέρα δίνουν και άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω, αν κάποιος επιβεβαιώσει με κατάστημα let us know
Nemesis_rds Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ολες οι εταιριες espresso σχεδον σου χαριζουν τις μηχανες τους (με τις καψουλες τουλαχιστον) πλεον. Για πιο λογο να μπλεξει καποιος με τη wind για να παρει μια μηχανη espresso η οποια δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια ακριβη για να αξιζει ο καφες της? 1
k_dinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Αν θέλεις να πάρεις μέρος στις καθημερινές κληρώσεις για τα €2.013, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μία νέα σύνδεση: Δεν δίνει δώρο, απλώς αγοράζεις συμμετοχή για την κλήρωση...
NoisePollution Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ε άμα δίνει μηχανή εσπρέσο να την κάνω τη σύνδεση ρε παιδιά... 1
giorginho Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν δίνει δώρο, απλώς αγοράζεις συμμετοχή για την κλήρωση... Ειδικά για τους επαγγελματίες, τα καταστήματα WIND δίνουν δώρο 1 μηχανή καφέ Espresso για όλους όσους κάνουν σύνδεση κινητής με πάγιο από 30€ και άνω ή σύνδεση στα προγράμματα Double Play.Mιλαμε τρομερες προσφορες...
Millennium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ε άμα δίνει μηχανή εσπρέσο να την κάνω τη σύνδεση ρε παιδιά... lal
achillevs72 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εσπρεσιερα Nespresso της Krups. Αν την εδινε και στο double play S θα χτυπουσα αλλαγη παροχου. Η Hol δεν κανει λεει (τηλεφωνησα) προσφορες σε παλιους συνδρομητες, να δουμε που θα βρει και του νεους που βαλενε πλωρη για την φορθνετ. Τωρα περιμενω καποια εταιρια να κανει δωρα τα τελη συνδεσης.
chsam Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εσπρεσιερα Nespresso της Krups. Αν την εδινε και στο double play S θα χτυπουσα αλλαγη παροχου. Η Hol δεν κανει λεει (τηλεφωνησα) προσφορες σε παλιους συνδρομητες, να δουμε που θα βρει και του νεους που βαλενε πλωρη για την φορθνετ. Τωρα περιμενω καποια εταιρια να κανει δωρα τα τελη συνδεσης. Αν κάνει προσφορές λέει... πάρε κ πες τους οτι φεύγεις και θα δεις.Είπα στον πατέρα μου να τους πάρει και από 42 euro το πηγαν 32.99 . 1
k_dinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πάντως που τους είπα ότι μου έχουν κάνει προσφορές από άλλες εταιρίες, δεν τους ένοιαξε καθόλου. Έχω το πακέτο WIND DP S, επειδή έχει περάσει χρόνος, το πάγιο από 19,9 αυξήθηκε στα 23,67. Ζήτησα να κάνω ανανέωση στην τιμή που λέει το site για νέους συνδρομητές (15,17€) αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται, το μόνο κάνουν είναι να μου δώσουν 40 λεπτά σε κινητά ή 200 σε σταθερά. Ετοιμάζoμαι για το αντίστοιχο πακέτο της HOL με 16€, όρεξη να έχουμε, να πληρώνουμε τα τέλη φορητότητας!
lampisd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πάντως που τους είπα ότι μου έχουν κάνει προσφορές από άλλες εταιρίες, δεν τους ένοιαξε καθόλου. Έχω το πακέτο WIND DP S, επειδή έχει περάσει χρόνος, το πάγιο από 19,9 αυξήθηκε στα 23,67. Ζήτησα να κάνω ανανέωση στην τιμή που λέει το site για νέους συνδρομητές (15,17€) αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται, το μόνο κάνουν είναι να μου δώσουν 40 λεπτά σε κινητά ή 200 σε σταθερά. Ετοιμάζoμαι για το αντίστοιχο πακέτο της HOL με 16€, όρεξη να έχουμε, να πληρώνουμε τα τέλη φορητότητας! Aκριβος το ιδιο και με εμενα δεν μπορουν να μου το πανε ουτε στα 19,90 οποτε κι εγω φευγω και παω στην hol που σε συνδυασμο με το κινητο μου θα ερχεται 15 ευρω. 1
MiJ16 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πάντως που τους είπα ότι μου έχουν κάνει προσφορές από άλλες εταιρίες, δεν τους ένοιαξε καθόλου. Έχω το πακέτο WIND DP S, επειδή έχει περάσει χρόνος, το πάγιο από 19,9 αυξήθηκε στα 23,67. Ζήτησα να κάνω ανανέωση στην τιμή που λέει το site για νέους συνδρομητές (15,17€) αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται, το μόνο κάνουν είναι να μου δώσουν 40 λεπτά σε κινητά ή 200 σε σταθερά. Ετοιμάζoμαι για το αντίστοιχο πακέτο της HOL με 16€, όρεξη να έχουμε, να πληρώνουμε τα τέλη φορητότητας! Aκριβος το ιδιο και με εμενα δεν μπορουν να μου το πανε ουτε στα 19,90 οποτε κι εγω φευγω και παω στην hol που σε συνδυασμο με το κινητο μου θα ερχεται 15 ευρω. Με το που κάνετε αίτηση φορητότητας θα δείτε οτι μια χαρά μπορούν να σας δώσουν την τιμή που έχουν στο site. Απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε. 2
achillevs72 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Να ρωτησω (λεω απο Hol να παω σε Wind double play S στα 15,17€) αν γινετα να μου βαλουν και 200' προς σταθερα με 2€. Μου το εδιναν το καλοκαιρι σε ενα καταστημα. Το εχει καποιος? Στο σαιτ δεν το βρισκω.
k_dinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Με το που κάνετε αίτηση φορητότητας θα δείτε οτι μια χαρά μπορούν να σας δώσουν την τιμή που έχουν στο site. Απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε. Όρεξη έχω νομίζουν να παίζουμε μαζί τους.. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος, δεν πήγα να κάνω μπλόφα. Το αντίστοιχο της hol έχει 16, και έκπτωση με συνδυασμό υπάρχοντος κινητού 5€ άρα 11€ για έως 24αρι ίντερνετ, και επιπλέον 5€ έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα