liverpoolman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια αγορασα τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη απο την προσφορα της forthnet.Μου ειπαν οτι θα ερχοταν αμεσα ο τεχνικος αλλα ακομα περιμενω...Το θεμα ειναι πως δεν εχω το πιατο συνδεδεμενο και δεν εχω αλλο αποκωδικοποιητη για τα υπολοιπα κανονικα καναλια αφου αυριο τελειωνουν τα αναλογικα στην περιοχη μου.Μπορει να συνδεθει ο αποκωδικοποιητης τηs nova σαν εναν κοινο αποκωδικοποιητη ωστε να εχω τα καναλια?Και αν ναι πως θα συνδεθει το καλωδιο της κεραιας(οχι του πιατου μιας και δεν ηρ8ε ακομα) ωστε να εχω τηλεοραση?Τελος μου ζηταει ενα pin αλλα δν ξερω τι να βαλω,οτα ψαχνω τα μενου του αποκωδικοποιητη...
makfil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ο 831 δεν λειτουργεί ως αποκωδικοποιητής γιατί παίρνει σήμα μόνο από τον hotbird. Εάν μπορείς να τοποθετήσεις μόνος σου το πιάτο, επικοινώνησε με τον τεχνικό για να τον πάρεις (με το καλώδιο).
vasi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 ναι με 10 ευρώ αγοράζεις από την forthnet ενα usb που κουμπώνει στον 831και δουλεύει σαν αποκωδικοποιητής στα ψηφιακά.
liverpoolman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 εμενε μου ειχαν πει οτι ειναι και αποκωδικοποιητης για τα απλα...Απαταιωνες ειναι...Αυτο το στικακι που θα το βρω? Εχεις κανα link?
vasi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 πας στο κατάστημα forthnet δες http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=3895
megaloup Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχει περίπτωση να παίζει ταινίες από τη θύρα USB ή είμαι εκτός πραγματικότητας;; Sent from my iPhone using Insomnia
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχει περίπτωση να παίζει ταινίες από τη θύρα USB ή είμαι εκτός πραγματικότητας;; Sent from my iPhone using Insomnia Καλό θα ήταν αλλά, όπως λέει στο manual, η θύρα usb είναι για μελλοντική χρήση. Δεν λέει, βέβαια, σε πόσο διάστημα, βαθειά στο μέλλον, θα την αφήσουν ελεύθερη να χρησιμοποιηθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα