Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν απο τι εχω καταλάβει στο 1) υπάρχει ασυμβατότητα του xmarks bookmarks sync με τον Safari6 ..απλά δεν εμφανίζει πουθενα το λινκ μετα το install.. 2)Χρησιμοποιώντας τον safari δουλεύω κανονικά με intel graphics οπως θα έπρεπε άλλωστε... Με το που ανοίγω chrome γίνεται στιγμιαία switch της κάρτας γραφικών μου σε nvidia GT330 αχρείαστα.. Επειδή δεν το είχα καταλάβει τόσο καιρό παρα μόνο πρίν λίγες μέρες που εγκατέστησα το gfxcard status που σου δείχνει τις ενναλαγές των 2 καρτών γραφικών Γίνεται να το διορθώσουμε κάπου στις ρυθμίσεις του chrome αυτό; Χρησιμοποιώ τις τελευταίες εκδόσεις των browser σε 10.8.2 και mid 2010 macbook pro.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Για το 2 δυστυχως δεν γινεται κατι. Ο chrome χωρις λογο ενεργοποιει την ενεργοβορα καρτα γραφικων. Το ιδιο κανει και το skype ή ακομα και ο pathfinder. (νομιζω και το itunes) Μια "λυση" ειναι να επιλεξεις απο το gfxcard status να χρησιμοποειται υποχρεωτικα η ενσωματωμενη και να βαζεις την nvidia μονο οταν θελεις να παιξεις παιχνιδια. Γενικοτερα το automatic graphics card switching ειναι τραγικο στο mac os x. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2012 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Gfxstatus και από μένα. Το 99% των εργασιών σου καλύπτεται από την ενσωματωμένη intel...την βάζεις default και ξενοιάζεις. Όποτε και άν θελήσεις την κάνεις switch από το εικονίδιο του gfxstatus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 ναι το δοκίμασα στο integrated και όλα καλά σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Για το 1 μολις απςγκαυαστησα το xmarks plug in απο safari (mac) chrome-firefox ( win-mac) γιατι βαρεθηκα να μου τα ανακατευει κ να κανω restore. Εχω chrome-google sync παντου, κ που κ που θα ενημεωνω με export/import τον safari... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα