Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από μια πολύ μικρή γεύση που μας έδωσε η RIM πριν 2 ημέρες, φωτογραφίες αλλά και βίντεο από τη νέα συσκευή της εταιρείας η οποία θα τρέχει την πλατφόρμα BlackBerry 10, διέρρευσαν σήμερα στο Διαδίκτυο.Μέσα από αυτές τις διαρροές μπορούμε να πάρουμε ορισμένες πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και μια πολύ καλή εικόνα για το σχεδιασμό της. Έτσι βλέπουμε μια αρκετά μεγάλη οθόνη αφής, την απουσία φυσικού πληκτρολογίου, ένα μαύρο κάλυμμα στο πίσω μέρος της συσκευής που επιτρέπει την πρόσβαση στην micro-SIM, στο microSD slot αλλά και στην μπαταρία των 1800mah. Η συνδεσιμότητά του περιλαμβάνει επίσης θύρα microHDMI αλλά και δέκτη NFC.

gsmarena_003.jpg

Η πολλά υποσχόμενη συσκευή της RIIM έρχεται όπως είπαμε με την έκδοση BlackBerry 10 η οποία προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα που την καλύπτει από τις αντίπαλες πλατφόρμες του iOS και του Android, δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στους επαγγελματίες. Η επίσημη παρουσίαση και κατά πάσα πιθανότητα η διάθεση του σε διεθνές επίπεδο έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιανουαρίου 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=TSs5Q_rcgX4

Link.png Site: GSMArena

Επεξ/σία από z4rx07
Δημοσ.
καλα τα λεει ο τυπακος στο βιντεο αλλα ποιος τον ακουει......

Νομίζω ότι αν μιλούσαν τα μυρμήγκια κάπως έτσι θα ακούγονταν.

Στο θέμα μας τώρα, απ' ότι βλέπω στο τέλος του βίντεο που το δείχνει δίπλα στο iPhone 5 η Apple πρέπει να ετοιμάζει μηνύσεις, ενώ το λειτουργικό θυμίζει android/ios όπως και η συσκευή εξωτερικά αφού απουσιάζει το σήμα κατατεθέν της εταιρίας, το φυσικό πληκτρολόγιο, το οποίο απ'ότι φαίνεται δεν πουλάει πλέον όπως παλιά. Φαίνεται ωραίο και γρήγορο.

Δημοσ.

Αν κάτι εκτιμούσα στα blackberry ήταν η κεντρική ροδέλα τους και η αφοσίωση τους στην υποστήριξη email. Τώρα γίνανε και αυτά iPhone. Είναι χαμένα από χέρι!!! Κρίμα.

Δημοσ.

καποιοι θα πουν οτι... "θυμιζει..." εγω θα πω απλα, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, αυτο ομως που μου αρεσε πιο πολυ ειναι το Os του, ενας συνδυασμος απο webOs android & IOs με καποιες αλλαγες και προθηκες προς το καλυτερο.

το σιγουρο ειναι οτι αργησε πολυ να το βγαλει στην αγορα, σιγουρα ομως θα ειναι το επομενο κινητο μου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα βγεί και με το κλασικό query πληκτρολόγιο έκδοση διάβασα.Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ.Αν έπρεπε να ξεκινούσα απο ένα Rim θα ήταν σίγουρα αυτό.

Δημοσ.

Κάθε κινητό κάτι θα θυμίζει. Και εμένα μου φαίνεται πολύ ωραίο. Πρόβλημα θα είναι ίσως η υποστήριξη βασικών εφαρμογών που χρησιμοποιεί πολύς κόσμος (skype, SIP, shazam, GoogleMaps, αρχεία office, καλοί browser, youtube) παιχνίδια της Rovio, πλοηγοί κλπ. Από τιμή επίσης δεν ξέρω. Πάντως η RIM αργησε πολύ να ακολουθήσει το boost των android και IOS.

Δημοσ.

ρε παιδια ειδα το βιντεο το οποιο κολλαγε δεν μπορουσα να βγω απο το full screen ουτε με esc και μετα ο opera ειναι εντελως αλλαγμενος...μου βγαινει σε εντελως full screen και δεν μπορω να τον φερω σε μικορ παραθυρο. Δεν ειμαι και εμπειρος στον Opera ακομα

Δημοσ.

Δυστυχώς άλλη μια κακοφτιαγμένη κατά τη γνώμη μου πάντα αντιγραφή του noka n9 με λίγες προσθήκες από άλλα λειτουργικά. Κρίμα για την blackberry.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...