Προς το περιεχόμενο

nexus 4

pano_s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανείς ιδέα πωσ μπορούμε να παραγκείλουμε το nexus 4;

εδω www.google.com/nexus/4/

οταν παταω shop now μου εμφανίζει το οτι δεν ειναι διαθέσιμο στην χωρα μου

Δημοσ.

Είτε βρίσκεις κάποιον δικό σου σε χώρα στην οποία είναι διαθέσιμο μέσω google play, το αγοράζει και στο στέλνει, είτε βρίσκεις εταιρεία που κάνει την ίδια δουλεία με ένα μικρό αντίτιμο (νομίζω η aramex είναι μία απ αυτές), είτε, τέλος περιμένεις αν και όταν γίνει διαθέσιμο εδώ.

Δημοσ.

Διαθέσιμο σε τέτοια τιμή που βλέπεις στο google play δεν υπάρχει περίπτωση να δεις στην Ελλάδα. Αν έρθει σε μαγαζί λιανικής υπολογίζω να έχει καπέλο καμιά 200αριά ευρώ (κάτι αντίστοιχο με μαγαζιά λιανικής που το πουλάνε εξωτερικό)

Βασικά το μόνο που θέλεις είναι μια διεύθυνση στη χώρα που στέλνει το google play (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία αν δεν κάνω λάθος για Ευρώπη) όπως είπε και ο αποπάνω

Δημοσ.

Καλά εδώ θα κλάψουν μανούλες με την τιμή, τους βλέπω αυτούς που θα το αγοράσουν να κάνουν αναπάντητες για να τους πάρουν.:-)

Swyped από το S2 μου με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το κάνω bump με νεότερα για τον OP η για μελλοντικό ενδιαφερόμενο.

Χρησιμοποιείς γερμανικό proxy για να κάνεις την παραγγελία και στη συνέχεια χρησιμοποιείς μια υπηρεσία όπως αυτή 

http://www.transport-to-greece.gr/gr/

Ουσιαστικά χρησιμοποιείς την διεύθυνσή τους(γερμανική),παραλαμβάνουν αυτοί για σένα και για 20e έχεις το κινητάκι Ελλάδα!

Δημοσ.

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η Google δεν θέλει να υπάρχει διαθεσιμότητα γιατί θα δημιουργούσε μια μεγάλη αναστάτωση στην αγορά και κυρίως στις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται χρόνια τώρα. Οπότε, και δυστυχώς, ξεχνάμε τα "όνειρα" περί χαμηλών τιμών καθώς για να το βρεις πρέπει είτε να ψάξεις αρκετά είτε να βάλεις τους δικούς σου να τρέχουν σε κάποια χώρα του εξωτερικού. Προσωπικά το έχω ένα μήνα τώρα, μιας και το ήθελα απεγνωσμένα, και μου το πήρε γνωστός γνωστού από Carephone Warehouse γύρω στα 480€.. Φυσικά και δεν το μετάνιωσα, η συσκευή είναι δυναμίτης!!   :-D

• Like 1
Δημοσ.

Θηκη του εβαλες?  :P

Ναι του πέρασα από την πρώτη μέρα μια Gel για να είμαι ήσυχος. Δεν ξέρω αν τελικά θα υπάρξει συσκευή που θα μπορούμε να την έχουμε χωρίς θήκη και ζελατίνα...  :huh:

Δημοσ.

<p>Το κάνω bump με νεότερα για τον OP η για μελλοντικό ενδιαφερόμενο.</p>

<p> </p>

<p>Χρησιμοποιείς γερμανικό proxy για να κάνεις την παραγγελία και στη συνέχεια χρησιμοποιείς μια υπηρεσία όπως αυτή </p>

<p> </p>

<p><a href="http://www.transport-to-greece.gr/gr/">http://www.transport-to-greece.gr/gr/</a></p>

<p> </p>

<p>Ουσιαστικά χρησιμοποιείς την διεύθυνσή τους(γερμανική),παραλαμβάνουν αυτοί για σένα και για 20e έχεις το κινητάκι Ελλάδα!</p>

Δεχεται ελληνικη καρτα με διευθυνση εκδοσης ελληνικη;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...