Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοστος κατασκευής βαρια βαρια 10€.. Δεν τα χαριζουν.. Απλα ριχνουν το κερδος τους στο 400-500%..

Ολα εξισου αγνωστα με αγνωστη υποστηριξη κατα τα αλλα..

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ το προτιμώ, αλλά ξεφεύγουν. Έχω ακούσει πολλούς να λένε πως και το 7άρι βολεύει σε landscape mode, αλλά δεν έχω κανέναν γνωστό που έχει για να το δοκιμάσω..

• Moderators
Δημοσ.

Βολευει, αλλα μονο σε landscape και αν σκρολαρεις συνεχεια. Εγω ευχαριστιεμαι παιχνιδια παντως, συνδεοντας gamepad αφου το υποστηριζει με το USB OTG!

Εαν θελετε το απολυτως βασικο tablet, ετσι για να δειτε την εμπειρια, παρτε καποιο!

Ειδ' αλλιως με ελαχιστα περισσοτερα χρηματα παιρνετε αρκετα καλυτερο.

Δημοσ.

αν θες την άποψή μου.. αφού είσαι διατεθειμένος να δώσεις 70$, 2 μέρες μη βγεις για καφέ και καντα 80$ να πάρεις το pipo s1. σου δίνει πολύ περισσότερα από αυτά που αναφέρεις...

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν κάποιο από αυτά κάνει έστω για χρήση 90% ως ebook reader..

Τα tablet με LCD οθόνη είναι ιδανικά για περιοδικά/κόμικ αλλά και πάλι σε 10ιντσα για να μην ζουμάρεις συνέχεια.

Δεν βολεύουν για διάβασμα βιβλίων - σου «καίνε» τα μάτια λόγω λευκού φόντου.

Για βιβλία πάρε e-book reader με οθόνη e-ink όπως Kindle π.χ.

Δημοσ.

εχει και το κινεζικο τα ορια του!

και νομιζω ειναι και σαν στοκατζιδικο κινεζικο το συγκεκριμενο.. προτιμησε κανενα ipadalternative μαγαζι κι αλλα τετοια..

pdf σε 7 ιντσο ουτε καν σε κιντλ..

9.7 λενε ολοι ιδανικο επειδη ειναι και προς το τετραγωνο η οθονη

Δημοσ.

pdf σε 7 ιντσο ουτε καν σε κιντλ..

9.7 λενε ολοι ιδανικο επειδη ειναι και προς το τετραγωνο η οθονη

Ναι, για pdf θέλεις το 9.7¨ Kindle DX Graphite αλλά δεν το ανέφερα γιατί πριν λίγες εβδομάδες η Amazon το εγκατέλειψε οριστικά, δυστυχώς. Υπάρχουν λίγα μεταχειρισμένα στο eBay από $200 και πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...