Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μεγάλο το τηλεκοντρολ :) trollol :)

Πέρα από την πλάκα μην μπαίνεις απο το app αλλα απο τον browser σου δείχνει τα spoiler

Δημοσ.
Το μεγάλο το τηλεκοντρολ :) trollol :)

Πέρα από την πλάκα μην μπαίνεις απο το app αλλα απο τον browser σου δείχνει τα spoiler

Για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορώ να κάνω login από τον browser! Άσε που είναι και τα ζώα μου αργά σε σχέση με το app στη μπακατελα που έχω για κινητό!

Πάρε iphone :P :P :P :lol:

Απαπαααα πιπέρι άκου εγώ με το κινητό της ακατανομαστης ! :Ρ

Δημοσ.

Αυτό που με προβληματίζει με τον fx 8350 είναι ότι επειδή είναι καινούργιος επεξεργαστής με παλιό socket, φοβάμαι μήπως η μητρική δεν τον αναγνωρίσει και χρειαστεί update το bios. (το οποίο βέβαια δεν θα μπορώ να τον κάνω γιατί δεν έχω άλλον amd epεξεργαστή)

Κανενα απολυτως προβλημα.Θα ζητησεις απο το μαγαζι που θα αγορασεις να κανουν update την μητρικη.Problem solved.

@benign: Πέρα απ όλα τα άλλα θα σταθώ σ αυτό: Ο FX 8350 ειναι ισαξιος του 3770Κ και τον ξεπερνα κιολας σε καποια προγραμματα κοστιζοντας 100 ευρω λιγοτερο που το διαβάζω και στο τόπικ των piledriver. Πάντα είχα την απορία αν το πιστεύετε, αλλά αφού το λες και συ, μάλλον το πιστεύετε. Πραγματικά δεν μπορώ να αντιτάξω κάτι, καθώς συζήτηση γύρω από τέτοια φαιδρότητα δεν μπορεί να γίνει με τεχνολογικούς όρους. Με ψυχολογικούς ίσως, αλλά ούτε τη διάθεση έχω να εμπλακώ, ούτε ο σεβασμός μου -τουλάχιστον στην ηλεκτρονική σου περσόνα και στα γραπτά σου- το επιτρέπει. Να είσαι καλά.

Δεινοσαυρε σε ευχαριστω για τον σεβασμο που μου δειχνεις και το εκτιμω γιατι και εγω σε σεβομαι εξισου,σε θεωρω πολυ καλο παιδι και ατομο με σωστες γνωσεις και επισης σωστες αρχες στην αγορα υπολογιστη.Συμβαλεις πολυ θετικα στο φορουμ,βοηθωντας τον κοσμο στις αναβαθμισεις θετοντας τους σωστες αρχες αγορας.Και στα αλλα τοπικς που γραφεις με βρισκεις τις πιο πολλες φορες,σχεδον 95% συμφωνο.Εξαλλου το ξερεις οτι σε εκτιμω και συμπαθω πολυ.

Σε ενα φορουμ δεν πρεπει να φοβασαι να διαφωνησεις με εναν ανθρωπο που ειναι φιλος σου ειτε ατυπα ειτε τυπικα,δηλαδη insomnia φιλος.Και οι φιλοι εχουν διαφωνιες,η διαφωνια ειναι κατι το υγιες αρκει να γινεται με ευγενη τροπο,κατι που ειμαι σιγουρος οτι εσυ τηρεις.

Τωρα το γεγονος οτι εχεις εμπαθεια προς την AMD ειναι πασιφανες σε ολους μας και βγηκε ακομη περισσοτερο στο προσκηνιο μετα την διαφωνια σου με εκεινον τον mod του H/W box οπου εσταζες χολη κατα της AMD και νομιζω οτι σου απαντησε πειστικοτατα στα θεματα που ειχες εγειρει.Εχω διαβασει ολο εκεινο το νημα πολυ καλα.

Εγω ειμαι φιλος της AMD αλλα ειμαι και με την τσεπη μου.(Αυτην την περιοδο που θα κανω μια αναβαθμιση θα αγορασω εναν intel οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι μου τον δινει ενας φιλος μου πολυ φτηνα.Δεν εχω εμπαθεια.)

Δεν υπαρχει τιποτε στον κοσμο των υπολογιστων να ζητησεις απο ενα FX8350 και να μην στο κανει.Επομενως θα συμβουλευω παντα τον κοσμο να παρει το φτηνοτερο.Για μενα δεν υπαρχει καν επιχειρημα να αντιταχτει σε αυτο.Η intel υπερεχει με μετροπρογραμματα αρχαια με κωδικα που δεν ευννοει την αρχιτεκτονικη της AMD αλλα μονο στα πολυ ακριβα μοντελα της σε δυσθεορατα υψη τιμων.Σε συγκριση με επεξεργαστες σε λογικες τιμες τιμες ο 8350 ειναι value for money.

Στην τελικη αναλυση και οι intel και οι amd ειναι μια χαρα επεξεργαστες με θηριωδη υπερ του δεοντος ισχυ για τον μεσο ημιασχετο χρηστη.Λογω κωδικα προς το παρον και απο οσο πιστευω για ενα,ισως δυο χρονια για τους extreme gamers η intel ειναι η καλυτερη λυση.Για μενα που εστω και αν ειμαι παθιασμενος gamer περισσοτερο εστιαζομαι και απολαμβανω την γενικη εμπειρια του game και δεν μετραω frames και επισης δεν εχω σκοπο να κανω πλουσια καμμια εταιρια,θα αγοραζω και απο τις δυο,αυτην που μου προσφερει την φτηνοτερη επιλογη.

Τελος και με λιγο χιουμορ σου προτεινω την τελεια ιαση απο το anti amd μενος.Αγορασε και εσυ ενα amd cpu για να διαπιστωσεις ποσο εξοχα ειναι και να το ξεπερασεις. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ και ανταποδίδω τα καλά λόγια. Πέρα από τις απόψεις σου που σέβομαι, πέφτεις σε μια ανακρίβεια η οποία καθορίζει σε μεγάλο βαθμό γενικά τα λεγόμενά σου: Δεν έχω εμπάθεια απέναντι στην amd, και δεν θα μπορούσα να έχω συναισθήματα για καμία εταιρία. Θα σου αποδείξω αμέσως γιατί: Σε πολλά συστήματα στις αναβαθμίσεις εχω προτείνει και συνεχίζω να προτείνω

-Llano και Trinity (σε χρήστες με περιορισμένο μπάτζετ και all around χρήση που περιλαμβάνει και gaming)

-Phenom 965 (κυρίως σε χρήστες με μικρομέσαιο μπάτζετ που ενδιαφέρονται για gaming προς χάριν μια καλύτερης κάρτας γραφικών)

-FX 8120, 8320 (σε χρήστες που ενδιαφέρονται ερασιτεχνικά κυρίως για πολυνηματικές εφαρομογές και overclocking)

Δεν πρότεινα, ούτε θα προτείνω τους athlon (οι celeron, pentium sandy bridge είναι πολύ μπροστά σε αυτό το ευρος τιμής) και τους 8150, 8350. Kι αυτό γιατί κοστίζουν όσο οι i5 και έχουν χειρότερες επιδόσεις overall. Πρόσεξε το overall. Kαι με τον επαγγελματία editor, τι θα γίνει? Πίστεψέ με, αυτός που βγάζει δουλειά από το μηχάνημα και δεν κάνει το χόμπι του, θα πάρει έναν i7 και θα τελειώνει. Θέλει απλά να τον βάλει και να κάνει τη δουλειά του. Ούτε οι extreme φτηνότερες μητρικές της amd πλατφόρμας των ενδιαφέρουν, ούτε το overclocking potential και η custom υδρόψυξη. Αυτόν τον χρήστη θα τον πειράξει πιο πολύ ο πιθανός θόρυβος της στοκ ψύκτρας του amd παρά το 100αρικο που έδωσε. Την αποσβεση της διαφοράς θα την κάνει με μισό project. Και μετά θα κοιτάει και την κατανάλωση...

Γενικά βρίσκω εντελώς pathetic (πραγματικά δεν βρίσκω καταλληλότερη λέξη στα ελληνικά) να έχουνε βγάλει όλοι οι amd φανς την μεζούρα και να προσπαθούν να δουν για μπόι τους τον ίσκιο τους. Αν μερικές φορές ακούγομαι φανμποϊ είναι επειδή αντιδρώ -κακώς- σε ακόμα χειρότερες πρακτικές και απόψεις τις οποίες από μια απροσδιοριστη εσωτερική ανάγκη θέλω να αντικρούσω.

Άλλα δύο "επιχειρήματα" ίδιας κοπής είναι τα εξής: α) "μα στο μέλλον θα εκμεταλλεύονται τα προγράμματα περισσότερους πυρήνες". Αν αυτό το μέλλον είναι σε 2,3 χρόνια -πράγμα που και πολλοί amd fans ισχυρίζονται- τότε οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές θα είναι ήδη αρκετά παλιοί και όπως καταλαβαίνεις η όποια υπεροχή θα πηγαίνει περίπατο ή στην καλύτερη θα θυμίζει την ιστορία του τυφλού με τον μονόφθαλμο. β) "Υπάρχει καρτέλ των εταιριών software με την intel και δεν αξιοποιείται σωστά η αρχιτεκτονική της amd". Εδώ θα σου πω κάτι που θα σε εκπλήξει. Συμφωνώ απολύτως. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Δεν με αφορά σαν τελικό χρήστη. Δεν θεωρώ ότι αγοράζοντας κάποιον amd cpu πάω κόντρα στο ρεύμα και αλλάζω αυτήν την κατάσταση. Πέρα από τα παλιά προγράμματα που αναφέρεις και πολλά σύγχρονα είναι intel friendly με τρανότερο παράδειγμα το photoshop. Και αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει. Η amd με την αρχιτεκτονική της επέλεξε να θεωρήσει ότι είναι στραβός ο γυαλός. Δεν πας πουθενά έτσι όμως. Προσαρμόζεσαι όσο μπορείς στην δεδομένη πραγματικότητα.

Aν επιμείνεις στην θεωρία της εμπάθειας, θα με αναγκάσεις να κάνω μεγάλο search και να ποστάρω όλες μου τις amd based προτάσεις. Νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, βέβαια. Ένα τελευταίο αντεπιχείρημα στην κατηγορία της εμπάθειας είναι ότι πάντα αντέκρουα τα πολύ διαδεδομένα κλισε του στυλ "οι amd δεν είναι αξιόπιστοι, χαλάνε κτλ". Αν είχα εμπάθεια απλά θα τα άφηνα να πέσουν κάτω και στο βαθμό που εξαρτάται απο μένα να διαιωνίζονται.

YΓ. Στο hwbox έκανα κι άλλο ποστ το οποίο μέχρι την ώρα που μιλάμε δεν έχει απαντηθεί. Και δεν γίνεται να απαντηθεί αν θες τη γνώμη μου.

Αχχιλλέα σόρυ για το οφτοπικ. Απλά θεώρησα ότι ήταν καιρός να γίνει αυτή η συζήτηση σε σοβαρό επίπεδο. Αν σε ενοχλεί το ποστ, κάνε report και οι mods θα επιληφθούν.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ και ανταποδίδω τα καλά λόγια. Πέρα από τις απόψεις σου που σέβομαι, πέφτεις σε μια ανακρίβεια η οποία καθορίζει σε μεγάλο βαθμό γενικά τα λεγόμενά σου: Δεν έχω εμπάθεια απέναντι στην amd, και δεν θα μπορούσα να έχω συναισθήματα για καμία εταιρία. Θα σου αποδείξω αμέσως γιατί: Σε πολλά συστήματα στις αναβαθμίσεις εχω προτείνει και συνεχίζω να προτείνω

-Llano και Trinity (σε χρήστες με περιορισμένο μπάτζετ και all around χρήση που περιλαμβάνει και gaming)

-Phenom 965 (κυρίως σε χρήστες με μικρομέσαιο μπάτζετ που ενδιαφέρονται για gaming προς χάριν μια καλύτερης κάρτας γραφικών)

-FX 8120, 8320 (σε χρήστες που ενδιαφέρονται ερασιτεχνικά κυρίως για πολυνηματικές εφαρομογές και overclocking)

Δεν πρότεινα, ούτε θα προτείνω τους athlon (οι celeron, pentium sandy bridge είναι πολύ μπροστά σε αυτό το ευρος τιμής) και τους 8150, 8350. Kι αυτό γιατί κοστίζουν όσο οι i5 και έχουν χειρότερες επιδόσεις overall. Πρόσεξε το overall. Kαι με τον επαγγελματία editor, τι θα γίνει? Πίστεψέ με, αυτός που βγάζει δουλειά από το μηχάνημα και δεν κάνει το χόμπι του, θα πάρει έναν i7 και θα τελειώνει. Θέλει απλά να τον βάλει και να κάνει τη δουλειά του. Ούτε οι extreme φτηνότερες μητρικές της amd πλατφόρμας των ενδιαφέρουν, ούτε το overclocking potential και η custom υδρόψυξη. Αυτόν τον χρήστη θα τον πειράξει πιο πολύ ο πιθανός θόρυβος της στοκ ψύκτρας του amd παρά το 100αρικο που έδωσε. Την αποσβεση της διαφοράς θα την κάνει με μισό project. Και μετά θα κοιτάει και την κατανάλωση...

Γενικά βρίσκω εντελώς pathetic (πραγματικά δεν βρίσκω καταλληλότερη λέξη στα ελληνικά) να έχουνε βγάλει όλοι οι amd φανς την μεζούρα και να προσπαθούν να δουν για μπόι τους τον ίσκιο τους. Αν μερικές φορές ακούγομαι φανμποϊ είναι επειδή αντιδρώ -κακώς- σε ακόμα χειρότερες πρακτικές και απόψεις τις οποίες από μια απροσδιοριστη εσωτερική ανάγκη θέλω να αντικρούσω.

Άλλα δύο "επιχειρήματα" ίδιας κοπής είναι τα εξής: α) "μα στο μέλλον θα εκμεταλλεύονται τα προγράμματα περισσότερους πυρήνες". Αν αυτό το μέλλον είναι σε 2,3 χρόνια -πράγμα που και πολλοί amd fans ισχυρίζονται- τότε οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές θα είναι ήδη αρκετά παλιοί και όπως καταλαβαίνεις η όποια υπεροχή θα πηγαίνει περίπατο ή στην καλύτερη θα θυμίζει την ιστορία του τυφλού με τον μονόφθαλμο. β) "Υπάρχει καρτέλ των εταιριών software με την intel και δεν αξιοποιείται σωστά η αρχιτεκτονική της amd". Εδώ θα σου πω κάτι που θα σε εκπλήξει. Συμφωνώ απολύτως. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Δεν με αφορά σαν τελικό χρήστη. Δεν θεωρώ ότι αγοράζοντας κάποιον amd cpu πάω κόντρα στο ρεύμα και αλλάζω αυτήν την κατάσταση. Πέρα από τα παλιά προγράμματα που αναφέρεις και πολλά σύγχρονα είναι intel friendly με τρανότερο παράδειγμα το photoshop. Και αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει. Η amd με την αρχιτεκτονική της επέλεξε να θεωρήσει ότι είναι στραβός ο γυαλός. Δεν πας πουθενά έτσι όμως. Προσαρμόζεσαι όσο μπορείς στην δεδομένη πραγματικότητα.

Aν επιμείνεις στην θεωρία της εμπάθειας, θα με αναγκάσεις να κάνω μεγάλο search και να ποστάρω όλες μου τις amd based προτάσεις. Νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί, βέβαια. Ένα τελευταίο αντεπιχείρημα στην κατηγορία της εμπάθειας είναι ότι πάντα αντέκρουα τα πολύ διαδεδομένα κλισε του στυλ "οι amd δεν είναι αξιόπιστοι, χαλάνε κτλ". Αν είχα εμπάθεια απλά θα τα άφηνα να πέσουν κάτω και στο βαθμό που εξαρτάται απο μένα να διαιωνίζονται.

YΓ. Στο hwbox έκανα κι άλλο ποστ το οποίο μέχρι την ώρα που μιλάμε δεν έχει απαντηθεί. Και δεν γίνεται να απαντηθεί αν θες τη γνώμη μου.

Αχχιλλέα σόρυ για το οφτοπικ. Απλά θεώρησα ότι ήταν καιρός να γίνει αυτή η συζήτηση σε σοβαρό επίπεδο. Αν σε ενοχλεί το ποστ, κάνε report και οι mods θα επιληφθούν.

Να βαλεις τα spoiler σου εκεί που ξέρεις.... :P

Δες σου έφτανε που μας βασανίζεις στο insomnia τωρα αρχισες να εξαπλώνεσαι και στα υπολοιπα φορουμ? Μας ρωτησες αν σε θέλουμε και εκει? :P :P

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα Δεινόσαυρε. Επειδή όπως είπα και παραπάνω είμαι αναποφάσιστος , διαβάζω με προσοχή τι γράφετε. Και το θετικό είναι ότι μπορείτε να διαφωνείτε αλλά δεν μαλώνετε.

Δημοσ.

Να μην χαλασουμε το νημα.Ξερω οτι δεν εχεις εμπαθεια στις προτασεις σου σε χρηστες και οτι προτεινεις και AMD σε περιπτωσεις που ταιριαζει.Εχεις ομως εμπαθεια στις καλυτερες επιλογες της AMD και με λαθος κριτηρια.Αυτη ειναι συζητηση για καφε μεταξυς μας η μεσω Skype καποια στιγμη και δεν αφορα τον Αχιλλεα.Αν διαβασεις τα περισσοτερα λεγομενα ''εγκριτα'' sites θα διαπιστωσεις οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αναφερει οτι ο 8350 ειναι σαφης βελτιωση,σε επιδοσεις,σε καταναλωση και value for money εναντι του 3770 που κοστιζει 100 ευρω περιπου περισσοτερο και τον εχει οπως λενε χαρακηριστικα neck to neck. Και οσο απο θορυβο κανεις σοβαρος χρηστης δεν παιρνει τετοιο επεξεργαστη και τον αφηνει με stock cooler.Θα βαλει μια καλη aftermarket με 25 ευρω,οπως βαζει και για intel και θα κανει αριστα την δουλεια του.

Σχετικα λοιπον Αχιλλεα,η προσωπικη μου γνωμη ειναι να αγορασεις τον FX8350 γιατι οντως ειναι ωραιο να δοκιμαζεις μια αλλη πλατφορμα,ειναι μια πανυσχυρη λυση και θα σε αφησει ευχαριστημενο.Για το bios update μπορεις να ζητησεις απο την εταιρια να στο κανουν αυτοι,σε συμφερει κιολας για να μην πιστωθεις καποιο λαθος εσυ γιατι μερικες φορες τα bios updates ειναι tricky business.Ειδικα με τα πολλα revisions της ιδιας μητρικης που βγαζουν μερικοι κατασκευαστες και μπερδευουν καποιους ανθρωπους.

Δημοσ.

Άρα έχουμε και λέμε: Αν πω ότι πάω σε amd

1) Τροφοδοτικό thermaltake toughpower xt 750 w

2) Koυτί το αγαπημένο μου antec p280.

3) Ssd kingston 128 gb v+200

4) Hdd seagate 2 tb 7200.14

5) VGA Asus HD7770 1GB DDR5 128BIT v2 (Nα αναφέρω ότι δεν είμαι gamer οπότε μου είναι υπεραρκετή)

6) DVD RW sony & samsung

7) Οθόνη LG IPS235V.8

8) Windows 8

και συμπληρώνουμε

9) cpu amd fx 8350

10) motherboard asus saberbooth 990 fx v2

και μας μένουν οι μνήμες και η ψύκτρα. Κάθε βοήθεια δεκτή!

(Νομίζω θα είμαι περήφανος για το συστηματάκι μου).

• Like 2
Δημοσ.

Άρα έχουμε και λέμε: Αν πω ότι πάω σε amd

1) Τροφοδοτικό thermaltake toughpower xt 750 w

2) Koυτί το αγαπημένο μου antec p280.

3) Ssd kingston 128 gb v+200

4) Hdd seagate 2 tb 7200.14

5) VGA Asus HD7770 1GB DDR5 128BIT v2 (Nα αναφέρω ότι δεν είμαι gamer οπότε μου είναι υπεραρκετή)

6) DVD RW sony & samsung

7) Οθόνη LG IPS235V.8

8) Windows 8

και συμπληρώνουμε

9) cpu amd fx 8350

10) motherboard asus saberbooth 990 fx v2

και μας μένουν οι μνήμες και η ψύκτρα.

(Νομίζω θα είμαι περήφανος για το συστηματάκι μου).

Μια χαρα θα εισαι οπως μια χαρα θα εισουν να επαιρνες και intel και παλι περηφανος θα εισουν αν και περισσοτερο πρεπει να εισαι περηφανος με το τι θα κανεις με το συστημα σου παρα με το hardware.

Εφοσον καλε μου Αχιλλεα εισαι απο τους τυχερους Ελληνες που δεν πεινανε και μπορουν να διαθεσουν ενα ποσο για να απολαυσουν την τεχνολογια καλα κανεις και δοκιμαζεις και το καινουργιο.

WTF μια ζωη την εχουμε και ερχεται και η 21 Δεκεμβριου ετσι? :devil: Σε παρακαλω να ερθεις και να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου αφου σεταρεις τα παντα και τρεξεις τις εφαρμογες σου.

Windows 8 θα βαλεις μαλλον ετσι?Καλες αγορες!

Δημοσ.

Aυτό. Μπορεί η διαφορά των 7 με τα 8 στους FX να απέχει πολύ από την διαφημιζόμενη, αλλά και πάλι είναι υπαρκτή. Κάνε έναν κόπο να συνηθίσεις τα 8 και δεν θα χάσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα θα εισαι οπως μια χαρα θα εισουν να επαιρνες και intel και παλι περηφανος θα εισουν αν και περισσοτερο πρεπει να εισαι περηφανος με το τι θα κανεις με το συστημα σου παρα με το hardware.

Εφοσον καλε μου Αχιλλεα εισαι απο τους τυχερους Ελληνες που δεν πεινανε και μπορουν να διαθεσουν ενα ποσο για να απολαυσουν την τεχνολογια καλα κανεις και δοκιμαζεις και το καινουργιο.

WTF μια ζωη την εχουμε και ερχεται και η 21 Δεκεμβριου ετσι? :devil: Σε παρακαλω να ερθεις και να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου αφου σεταρεις τα παντα και τρεξεις τις εφαρμογες σου.

Aυτό. Μπορεί η διαφορά των 7 με τα 8 στους FX να απέχει πολύ από την διαφημιζόμενη, αλλά και πάλι είναι υπαρκτή. Κάνε έναν κόπο να συνηθίσεις τα 8 και δεν θα χάσεις.

off topic: Άνεργος είμαι, γι αυτό επαιρνα το κομμάτια σιγά σιγά. :) Σπούδασα γεωπόνος στο Αριστοτέλειο, έκανα ένα μεταπτυχιακό στα οικονομικά, τελειώνω ένα ακόμη μεταπτυχιακό στο περιβάλλον και πέρυσι έδωσα κατατακτήριες στο τμήμα πληροφορικής. Νομίζω αξίζω ένα καινούργιο σύστημα και τη χαρά του στησίματος. Έχουν περάσει λίγα χρόνια από το προηγούμενο μου κι έχω σκουριάσει.

οn topic: Win 8 θα περάσω, εκμεταλλεύτηκα την προσφορά των 15 ευρώ και πήρα δύο άδειες, τα έχω περάσει στο laptop μου, και ήδη μου έχουν αρέσει :)

Για μνήμες και για after market ψύκτρα έχουμε να προτείνουμε κάτι;

Και σας ευχαριστώ όλους και πάλι.

edit: Έχω εργαστήριο οπότε θα σας αφήσω για λίγο!

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.

Οριστε και καποιες ιδεες για aftermarket ψυκτρες σε διαφορετικο ευρος budjet η καθεμια.. Προφανως οσο ανεβαινεις, τοσο καλυτερα.. Επιλεγεις αυτη που ειναι πιο κοντα στις οικονομικες σου δυνατοτητες.. :)

http://www.skroutz.gr/s/432244/Thermaltake-Contac-16.html

http://www.skroutz.gr/s/2189772/Thermalright-True-Spirit-90.html

http://www.skroutz.gr/s/417171/Thermalright-TRUE-Spirit-120.html ή http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html

http://www.skroutz.gr/s/417172/Thermalright-TRUE-Spirit-140.html

http://www.skroutz.gr/s/2090835/Xigmatek-Dark-Night-SD1283-Night-Hawk-Edition.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...