koslibpro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, το έχει δοκιμάσει κανείς με 3g dongle? εγω οταν το ειχα συνδεσει με το stick της cosmote,μια χαρα μου το αναγνωρισε ως εξωτερικη συσκευη για 3G(δηλαδη εκανε και την περιγραφη της συσκευης,αρα οκ). δεν μου δουλεψε ομως γιατι εβαλα sim της Q μεσα εγω,αλλουνου παπα ευαγγελιο ομως αυτο. θεωρω οτι θα παιζει κανονικα. ισως το δοκιμασω αποψε με cosmote SIM να σου πω και πιο σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Το έχουν και οι τρείς 249€ όλως τυχαίως αλλά το κορυφαίο είναι άλλο.... Public:http://tinyurl.com/c4colf5 1χρόνος εγγύηση Plaisio: http://tinyurl.com/ch66re7 2χρόνια εγγύηση Multirama:http://tinyurl.com/brjjxuj 3χρόνια εγγύηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Multirama: http://tinyurl.com/brjjxuj 3χρόνια εγγύηση στο μουλτιραμα ειναι 24 μηνες εγγυηση κατασκευαστη.τον ενα επιπλεον χρονο τον πληρωνεις στα μουλτιραμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 σωστός 69E extra,τώρα το είδα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν περίμενα απο τo Sammy Να μην έχει HDMI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν περίμενα απο τo Sammy Να μην έχει HDMI Παίρνει μέσω adaptor... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Παίρνει μέσω adaptor... Ο οποίος δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο ακριβος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
41ex Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 εγω οταν το ειχα συνδεσει με το stick της cosmote,μια χαρα μου το αναγνωρισε ως εξωτερικη συσκευη για 3G(δηλαδη εκανε και την περιγραφη της συσκευης,αρα οκ). δεν μου δουλεψε ομως γιατι εβαλα sim της Q μεσα εγω,αλλουνου παπα ευαγγελιο ομως αυτο. θεωρω οτι θα παιζει κανονικα. ισως το δοκιμασω αποψε με cosmote SIM να σου πω και πιο σιγουρα. Αναμένω το πόρισμα! Έχω στικάκι της Wind αλλά αν παίζει με Cosmote είναι σίγουρα θετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεί να είναιχαζη ερωτηση... αλλά youtube παίζει ετσι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nutrialex Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεί να είναιχαζη ερωτηση... αλλά youtube παίζει ετσι?? Ναί και στις 2 ερωτήσεις σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 επειδη ψηνομαι και ολος τυχαιος μπηκε και το δωρο σημερα για παιχνιδακια τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Για τι παιχνιδια; Αν βαλεις παιχνιδια που υποστηριζουν μεγαλες αναλυσεις (μιας και το ταμπλετ ειναι στα 1280x800), εχει πολυ καλα γραφικα. Και γενικοτερα εχει φοβερη οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ναί και στις 2 ερωτήσεις σου. :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Τα usb φλασάκια τα διαβάζει όπως ένα κοινό pc έτσι; Με τηλεόραση πως μπορεί να συνδεθεί από τη στιγμή που δεν έχει hdmi port; Πάντως πιστεύω ότι μέσα στις γιορτές μπορεί να παίξει στα 200€ όπως έγινε πέρυσι με το Galaxy S (I9000). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achillevs72 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Τα usb φλασάκια τα διαβάζει όπως ένα κοινό pc έτσι; Με τηλεόραση πως μπορεί να συνδεθεί από τη στιγμή που δεν έχει hdmi port; Τι ανταπτορας χρειαζεται? Που τον βρισκουμε? Ποσο κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα