AkR1Da Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 οταν κατεβαζω τορρεντ το ιντερνετ σερνετε πολλες φορες δεν ανοιγει καν νεα σελιδα κατι που μαλλον οφειλετε στο οτι καποια ρυ8μιση υπαρχει ωστε ολη η ταχυτητα να "καταναλωνεται" στο τορρεντ.μπορει να μου πει καποιος αρκετα αναλυτικα αν ειναι δυνατον πως να το αλλαξω αυτο?επισης με 24γραμμη(κεντρο 8εσσαλονικης) και με την ρυθμιση που μαλλον υπαρχει ειναι φυσιολογικο να κατεβαζω με 800-1,4mb/s max(αν και αυτο εξαρταται και απο τα seeds τν αποσταση αλλα ποτε δεν εχω δει μεγαλυτερη ταχυτητα) *κοιταξα λιγο το θεμα που υπαρχει για το μτορρεντ(ειναι και 1500 σχολια αν υπαρχει καπου στειλτε μου λινκ γιατι δεν ειναι και ευκολο να τα διαβασω) αλλα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο που 8α μπορουσε να βοη8ησει και σε ορισμενα λινκ σχετικα με τν ταχυτητα μ βγαζει file dont found ...
disqualified Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Περιόρισε το upload. Συνήθως υπαρχει και επιλογή στους client να κάνει κάποιες βέλτιστες ρυθμίσεις αυτοματα
vaiosgtr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 ειναι φυσιολογικο να κατεβαζω με 800-1,4mb/s max :confused: :confused: :confused: εχεις 1mbps και παραπωνιεσαι κιολας !!?!?!? εγω τι να πω ο καημενος ( :( ) που με δυσκολια φτανω τα 600kb
AkR1Da Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 :confused: :confused: :confused: εχεις 1mbps και παραπωνιεσαι κιολας !!?!?!? εγω τι να πω ο καημενος ( :( ) που με δυσκολια φτανω τα 600 χααχαχα απλα δεν ειχα ιδεα ποιο ειναι το φυσιολογικο οποτε οκ Περιόρισε το upload. Συνήθως υπαρχει και επιλογή στους client να κάνει κάποιες βέλτιστες ρυθμίσεις αυτοματα αυτο μπορεις να μ το περιγραψεις λιγο αναλυτικα γιατι ειμαι λιγο ασχετος...δηλαδη στο μτορρεντ που να παω τι να κανω κτλ
disqualified Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Ναι φυσιολογικό είναι λογικά θα κλειδωνεις 14 ίσως και λίγο παραπανω
z4rx07 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 χααχαχα απλα δεν ειχα ιδεα ποιο ειναι το φυσιολογικο οποτε οκ αυτο μπορεις να μ το περιγραψεις λιγο αναλυτικα γιατι ειμαι λιγο ασχετος...δηλαδη στο μτορρεντ που να παω τι να κανω κτλ σην καρτελα bandwidth των ρυθμισεων
disqualified Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 καπου θα λεει και οδηγος εγκαταστασης ή κατι αναλογο, ισως στις επιλογες
kostas.K Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 :confused: :confused: :confused: εχεις 1mbps και παραπωνιεσαι κιολας !!?!?!? εγω τι να πω ο καημενος ( :( ) που με δυσκολια φτανω τα 600kb τ λετες ρε φιλε και παραπωνιεσαι?το μεγαλυτερο που εχω πιασει ειναι 215kb 1
AkR1Da Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 σην καρτελα bandwidth των ρυθμισεων οι ρυθμισεις που εχει αυτην τν στιγμη ειναι αυτες...τι πρεπει να βαλω?προφανως ο καθενας βαζει αναλογα με το ποσο γρηγορα θελει να κατεβαζει η να σερφαρει απλα πια πρεπει να αυξισω η να μειωσω ωστε να εχω μια καλη ταχυτητα και στο ιντερνετ?
vaiosgtr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 τ λετες ρε φιλε και παραπωνιεσαι?το μεγαλυτερο που εχω πιασει ειναι 215kb ε ενταξει μπορει να τυχει να κατεβασεις και περισσοτερο αμα εχεις 24αρι και εγω τωρα καταβαζω μια ταινια με 25kb/s και την εχω πανω απο μια εβδομαδα
z4rx07 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/158294-%CE%BCtorrent-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/
disqualified Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 οι ρυθμισεις που εχει αυτην τν στιγμη ειναι αυτες...τι πρεπει να βαλω?προφανως ο καθενας βαζει αναλογα με το ποσο γρηγορα θελει να κατεβαζει η να σερφαρει απλα πια πρεπει να αυξισω η να μειωσω ωστε να εχω μια καλη ταχυτητα και στο ιντερνετ? ενταξει είσαι. Αν αυτες ειναι οι ρυθμισεις που ειχες και πριν και δεν εισαι ευχαριστημενος ριξε το οριο στα 70
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα