eliasole Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Έχω ενα pc με xp pro σπασμένα εδώ και κάποια χρόνια , του έχω φορτώσει τα κέρατα απο προγράματα για την δουλειά μου και δουλεύει τέλεια. Θέλω να αγοράσω μια άδεια για xp pro με αυτοκολητάκι κτλ , να το κολήσω επάνω και να αλλάξω και τον σειριακό μου να είναι ίδιος με το αυτοκόλητο. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα? (Παλιά θυμάμαι κάπου ειχα πετύχει ενα proggy που έκανε αυτη την δουλειά.) Ο λόγος είναι οτι δεν δυνάμαι ούτε απο χρόνο ούτε απο όρεξη για φρέσκια εγκατάσταση-επαναφορά του pc σε αυτήν την λειτουργική κατάσταση. Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Καλέ ε,τώρα που σταματάνε την υποστήριξη σε μάρανε εσένα... Μιας και δεν μπορείς να αγοράσεις(νόμιμα)σκέτη την άδεια,αλλά έρχεται μαζί με το cd,μόλις το έχεις στα χέρια σου μέσα από τα windows ενώ είσαι δηλαδή στην επιφάνεια βάλε μέσα το cd και κάνε update,update όμως όχι custom, αφού λογικά δεν θα είναι και η ίδια έκδοση με αυτήν που έχεις τώρα,κατά την διαδικασία θα σου ζητήσει και το κλειδί και στο τέλος θα είσαι νόμιμος. 1
z4rx07 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί δεν μεταβαίνεις σε Windows 7. Θα είναι συμβατά με ακόμη περισσότερες επαγγελματικές εφαρμογές. Άλλωστε η MIcrosoft σταματά την υποστήριξη πλέον.
gokuthelegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί δεν μεταβαίνεις σε Windows 7. Θα είναι συμβατά με ακόμη περισσότερες επαγγελματικές εφαρμογές. Άλλωστε η MIcrosoft σταματά την υποστήριξη πλέον. Ρε παιδιά μπορεί να έχει παλιό υπολογιστή και να μην τα σηκώνει τα 7άρια. Φίλε μου σίγουρα υπάρχουν προγράμματα για να αλάζεις σειριακούς αλλά λες ότι τα είχες πειρατικά, δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει πειράξει ο "πειρατής" από τον οποίο βρήκες τα xp, ακόμη και να αλάξεις τον σειριακό, μπορεί να αναγνωρίζεται πάλι σαν πειρατικό. Εγώ προσωπικά σου προτείνω να κάνεις ένα καθαρό φορμάτ και να περάσεις από την αρχή μόνο ότι θες, επι της ευκαιρίας να ξεφορτώσεις λιγάκι και τον υπολογιστή. Απλώς θα έχεις φροντίσει από πριν να έχεις βρει προγράμματα και drivers, και η όλη διαδικασία δεν θα σε παιδέψει πολλές ώρες.
eliasole Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν βάλω 7αρια το setup παραμένει? Μπαίνουν απο πάνω δηλαδή? Ρε παιδιά μπορεί να έχει παλιό υπολογιστή και να μην τα σηκώνει τα 7άρια. Φίλε μου σίγουρα υπάρχουν προγράμματα για να αλάζεις σειριακούς αλλά λες ότι τα είχες πειρατικά, δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει πειράξει ο "πειρατής" από τον οποίο βρήκες τα xp, ακόμη και να αλάξεις τον σειριακό, μπορεί να αναγνωρίζεται πάλι σαν πειρατικό. Εγώ προσωπικά σου προτείνω να κάνεις ένα καθαρό φορμάτ και να περάσεις από την αρχή μόνο ότι θες, επι της ευκαιρίας να ξεφορτώσεις λιγάκι και τον υπολογιστή. Απλώς θα έχεις φροντίσει από πριν να έχεις βρει προγράμματα και drivers, και η όλη διαδικασία δεν θα σε παιδέψει πολλές ώρες. Είναι μόντα τα xp που έχω ,δηλαδή παίζει να μην τα δει σαν γνήσια?
gokuthelegend Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν βάλω 7αρια το setup παραμένει? Μπαίνουν απο πάνω δηλαδή? Είναι μόντα τα xp που έχω ,δηλαδή παίζει να μην τα δει σαν γνήσια? Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αν είναι πειρατικά τεχνικά ο "πειρατής" έχει πειράξει το wga, το οποίο είναι το πρόγραμμα που κάνει τον έλεγχο για το αν το λειτουργικό είναι νόμιμο ή όχι, και το έχει πειράξει με τέτοιο τρόπο που να λέει πάντα ότι είναι αυθεντικό. Δεν έχει σημασία το κλειδί αλλά αυτό το πρόγραμμα, δηλαδή ότι κλειδί και να δώσεις δεν θα γίνει τίποτα. Τώρα ο κάθε "πειρατής" δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει πειράξει ακριβώς.
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν βάλω 7αρια το setup παραμένει? Μπαίνουν απο πάνω δηλαδή? Με upgrade λογικά μπαίνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα