Προς το περιεχόμενο

windows xp 32bit ή 64bit;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ,ειμαι καινουργιος στο φορουμ.

εκανα προσφατα ''ολικη'' αναβαθμιση στο pc καινουργια μητρικη asrock n68c-gs fx η οποια ναι μεν ειναι φθηνη (60 ευρω)αλλα αρκετα καλη,εβαλα 4αρα ram απο 2 g ,επεξεργαστη x64 amd fx 4100 στα 3,6 4core(κρατησα τον σκληρο και τη καρτα γραφικων nvidia deforce gt 430)

μολις τον πηρα του εβαλα τα xp home 32bit τα οποια τα εχω 6 χρονια και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα αν οχι πολυ ευχαριστημενος .τα εβαλα και ειναι ενταξει δουλευουν κανονικα με μια μικρη λεπτομερια οτι δεν μπορω να δω και τα 4 giga της ram(βλεπω 3.5g).

εαν τα αλλα αλλαξω σε 64bit θα δω σημαντικη διαφορα?(π.χ στα καινουργια παιχνιδια τυπου nfs most wanted ,dirt3,gta iv)

τελος με τα xp 32bit μπορω μετεπειτα να παω στα 8 ή 16 κλπ . . . ?

Δημοσ.

Όχι με τα 32bit δεν μπορείς να πας στα 8, υπαρχει μια "μοντα" αλλά γιατί να μη βάλεις 64αρια. Εγώ λέω να ξεχάσεις τα XP και να βάλεις τα 7 είναι έτη φωτός μπροστά σε σταθεροτητα. Τα XP για μένα χαντακωνουν το συστημα. XP μόνο αν υπαρχει συγκεκριμένος λογος

Δημοσ.

Τα 64bit ΧΡ είχαν άθλια υποστήριξη και ασυμβατότητες.

Δε θα στο πρότεινα να μεταβείς σε αυτά, εκτός κι αν είσαι σίγουρος για το τι πας να κάνεις.

Για μένα πήγαινε τουλάχιστον στα 7 64bit ή 8 64bit.

Δημοσ.

τα εχω δοκιμασει τα 7 και οντως ειναι καλα αλλα τα xp τα εχω αγαπησει ασε που δεν παιζει μια(λεφτα) αυτον τον καιρο .και τα 7 εχουν μια 100αρα τουλαχιστον.αν βρω κανενα κλειδι για 7 64 απο κανεναν φιλο θα τα βαλω αλλιως καλοκαιρι δουλεια και μετα 7

Δημοσ.

Πάντως και με 64Bit 3.5gb από τα 4gb θα βλέπεις κατά 99% ,αλλά θα μπορείς να πας σε περισσότερη μνήμη όποτε βάλεις.

Παίζει περίοδο φτηνής αναβάθμισης στα 8 ,μπερεκέτι θα σου κάτσει.. 30€

http://windows.microsoft.com/el-GR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_Hero_Home_FPP_Null

Δημοσ.

δεν θυμάμαι καλά, αλλά στο BIOS της μητρικής νομίζω υπάρχει ρύθμιση για να βλέπει όλη την μνήμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...