maik42 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 πως μπορω να μεταφερω στην επιφανεια εργασιας, μονο το "ΚΕΡΚΥΡΑ 2012" και οχι ολα τα υπολοιπα;
chralexo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Αν κατάλαβα καλά αυτό που θες να κάνεις, άνοιξε ένα νέο φύλλο excel. Μετά άνοιξε το αρχείο που έχει το φύλλο ΚΕΡΚΥΡΑ 2012. Πάνω στο όνομα ΚΕΡΚΥΡΑ 2012 κάνε δεξί κλικ και επέλεξε μετακίνηση ή αντιγραφή. Μετά επιλέγεις να το πας στο νέο φύλλο που άνοιξες
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορείς να κάνεις κατι τέτοιο, αν δημιουργήσεις νεο excel και το μεταφέρεις στην επιφάνεια (αυτο μπορει να γινει) το πρώτο excel και το φύλλο "ΚΕΡΚΥΡΑ 2012" θα μείνει αδρανές. Θα είναι δηλαδή σαν δυο ανεξάρτητα αρχεία excel
maik42 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορείς να κάνεις κατι τέτοιο, αν δημιουργήσεις νεο excel και το μεταφέρεις στην επιφάνεια (αυτο μπορει να γινει) το πρώτο excel και το φύλλο "ΚΕΡΚΥΡΑ 2012" θα μείνει αδρανές. Θα είναι δηλαδή σαν δυο ανεξάρτητα αρχεία excel ωραια. δημιουργω ενα νεο φυλλο excel στην επιφανεια εργασιας και η αντιγαφη θα γινει με copy past; ή με καποιον αλλο τροπο; για να κανω παλι το ιδιο φυλλο απο την αρχη, θα μου φαει 5-6 ωρες, γιατι ειναι ουσιαστικα δουλεια πολλων ημερων. τωρα για το αν θα εχω το ιδιο αρχειο και στην αρχικη του θεση, ουδεν προβλημα.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να το κάνεις είτε copy paste, ειτε να το αφήσεις εκει που ειναι (πχ στα έγγραφα) και να βάλεις στην επιφάνεια εργασίας μια συντόμευση του.
maik42 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω Νικο. η αντιγραφη εγινε με copy past με αρκετες διορθωσεις, ευτυχως μονο ως προς το πλατος των στηλων και των γραμμων. το περιεχομενο ακεραιο. η αληθεια ειναι οτι δεν τολμουσα να κανω και αυτο, το πιο απλο πραγμα χωρις μια δευτερη γνωμη φοβουμενος μη τυχων καταστραφει το αρχειο,γιατι τοτε αλιμονο μου. ο εργοδοτης μου θα με "πηγαινε σημειωτoν" μεχρι την Αθηνα και ειναι και μακρια η ατιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα