Προς το περιεχόμενο

new thermal paste

gamer hd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια, θα ηθελα για αλλη μια φορα τη βοηθεια σας. Σκεφτομαι να αλλαξω παστα στον επεξεργαστη μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καποια? Α κατι ακομα την βαλω και βαλω και τη ψυκτρα απο πανω μπορω να την σηκωσω για να δω αν απλοθηκαι καλα? Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέχρι να ποστάρεις φωτογραφίες από το pc, όχι.

that.

σταματηστε να καταχραζετε τα παντα,ειναι ο λογος που δεν μπαινω στον κοπο να βοηθησω-postαρω πλεον και μονο παρακολουθω..

εχει παραγινει το κακο με καποιους εδω μεσα...

• Like 3

that.

σταματηστε να καταχραζετε τα παντα,ειναι ο λογος που δεν μπαινω στον κοπο να βοηθησω-postαρω πλεον και μονο παρακολουθω..

εχει παραγινει το κακο με καποιους εδω μεσα...

+100000000000

XILENCE ZUB-XPTP.X5 X5 THERMAL GREASE βαλε και στον επεξεργαστη και στην καρτα γραφικων και καθαρισες μια απο της καλητερες απο -50 εως 300 τι αλο θελεις;

Παντως ρε παιδια εβλεπα κατι βιντεακια στο Youtube και λεγανε οτι ενας καλος τροπος για τοποθετησης θερμοαγωγημης παστας ειναι να βαλεις στη κεντρο και μετα να την απλωσεις με κατι σαν τηλεκαρτα. Ετσι θα δημηουργιθει ενα λεπτο στρωμα παστας και θα πιανει ολο τον επεξεργαστη. Οριστε και ενα βιντεακι

http://www.youtube.com/watch?v=EyXLu1Ms-q4

Εγώ αυτό που κάνω είναι να βάζω λίγη πάστα στη μέση και ύστερα την απλώνω με τηλεκάρτα...

Θεωρώ ότι είναι πιο σωστό και εύκολο έτσι...

Εγω εχω αλλο ευλογο ερώτημα...Και παραπάνω να βάλεις, ή να μην την απλώσεις ομοιομορφα ή με το δάχτυλο ή ή ή, που το πρόβλημα;

Αφού μολις κουμπώσει η ψύκτρα, θα παει θελει δε θελει η παστα παντού, και όση χρειάζεται. Δεδομένης της πιεσης της ψύκτρας πανω στο CPU.

Ο δικος μου τροπος,ειναι ο εξης:

Βαζω 3 σταγονιτσες μεγεθους ρυζιου,πανω στον επεξεργαστη και μιση σταγονιστα στην ψυκτρα.

Τυλιγω το δακτυλο μου σε μια σακουλιτσα πολυμπαγκ ή σε μια πλασικη μεμβρανη και απλωνω ομοιομορφα με το δαχτυλο ολη την επιφανεια του επεξεργαστη και της ψυκτρας.Κουμπωνω την ψυκτρα και τελος.

• Like 2

Παντως ρε παιδια εβλεπα κατι βιντεακια στο Youtube και λεγανε οτι ενας καλος τροπος για τοποθετησης θερμοαγωγημης παστας ειναι να βαλεις στη κεντρο και μετα να την απλωσεις με κατι σαν τηλεκαρτα. Ετσι θα δημηουργιθει ενα λεπτο στρωμα παστας και θα πιανει ολο τον επεξεργαστη. Οριστε και ενα βιντεακι

Πολύ καλή πάστα θεωρείται η artic cooling mx-4.

Για μένα ο σωστός τρόπος είναι να βάλεις μια ποσότητα στο κέντρο και να την απλώσεις με ζελατίνα. Η επιπλέον θα μείνει στη ζελατίνα και θα απλωθεί ομοιόμορφα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...